e36.lv Kuldīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 41
- chevron_right
tagad toch nebūs mani baigi jāmeklē..Alutinsh rakstīja:Nu tad fail no manas puses. Bet labi ka pateici par nummurzīmes pusi, vieglāk saprast būs
Šajās brīvdienās biju iemaldījies Kuldīgas/Alsungas pusē, un nu jā, bij interesanti.. Braucu uz tām zivīm, bet beigās tālāk par pilsētas laukumu netiku, jo tur notika kkādas SEB auto dienas vai kkas tāds Varēja iztestēt pa pilsētu un apkārtceļu viskautko [Jeep, WV, Citroen, šķAudi, Volvo, Opel]! BMW protams nebij.. Un jā, tā man tas zivju lidošanas pasākums beidzās.Edzy rakstīja:Kas tad vakar labs bija pasākumā? "zivis lido Kuldīgā" Bija arī kas interesants? Pats netiku, vakar traka diena bija, Visa aizņemta. Un tas moču bars vizināja arī? Vakar pie aibes palaidu viņus pa priekšu un braucu no muguras, labs skats varēja būt, visa moču kolonna pa priekšu brauc pa abām joslām, pretī neviens nebrauc un es ar savu wagonu kā pavadonis no muguras, nebija tādu cilvēku, kas neatskatījās.
Ā jā, viens paziņa teica par to autiņu testu kautko, un pats redzēju kā autiņi aplīmēti braukā!Deiko rakstīja:Šajās brīvdienās biju iemaldījies Kuldīgas/Alsungas pusē, un nu jā, bij interesanti.. Braucu uz tām zivīm, bet beigās tālāk par pilsētas laukumu netiku, jo tur notika kkādas SEB auto dienas vai kkas tāds Varēja iztestēt pa pilsētu un apkārtceļu viskautko [Jeep, WV, Citroen, šķAudi, Volvo, Opel]! BMW protams nebij.. Un jā, tā man tas zivju lidošanas pasākums beidzās.Edzy rakstīja:Kas tad vakar labs bija pasākumā? "zivis lido Kuldīgā" Bija arī kas interesants? Pats netiku, vakar traka diena bija, Visa aizņemta. Un tas moču bars vizināja arī? Vakar pie aibes palaidu viņus pa priekšu un braucu no muguras, labs skats varēja būt, visa moču kolonna pa priekšu brauc pa abām joslām, pretī neviens nebrauc un es ar savu wagonu kā pavadonis no muguras, nebija tādu cilvēku, kas neatskatījās.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Ja kadam interese no manim var dabuut kompakta detalas :)
Kadam nav kupejas aizmugurējais kreisasi lukturis ar balto pavarotu?
pag tu no Sātiņiem?taurings rakstīja:Manam tagad priekšā nummurzīme aizcelta uz šofera pusi. Esmu vienīgais tāds Saldū
ir vēlviena vai pat divas kūtiņas Saldū tādā pašā krāsā kā man (Motreal blue)
Ko taisās spridzināt Kuldīgā? Dažas ielas netālu no Liepājas ielas slēgtas, pie staburadzes arī slēgts...
Putins nāk iekšā
Uzspraaga jau! Vetaptieka, bet nekas traks. Nobloketa ir tikai liepajas iela no 'staburadzes' lidz 'divai'Alutinsh rakstīja:Ko taisās spridzināt Kuldīgā? Dažas ielas netālu no Liepājas ielas slēgtas, pie staburadzes arī slēgts...
Nopietni uzsprāga?
Tak gan jau ar ūdens lielgabalu uzšāva. Ja vispār kaut ko darīja.
Neko jau gaisā nelaida! Somā tikšķēja pulkstenis
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Tas bija sen, un tas biju es!!Alutinsh rakstīja:Laikam lietotāju taurings redzēju 12:00 Saldus statoilā izspolējam no riepu pumpēšanas vietas
ir šeit kāds kas nodarbojas ar metināšanu kuldīgā - vai varbūt kādam ir kāds zināms - par saprātīgam cenām - precīzāk sliekšņu metināšana - TA neizlaida cauri
Pamēģini uzrakstīt lietotājam m4z.archa-lv rakstīja:ir šeit kāds kas nodarbojas ar metināšanu kuldīgā - vai varbūt kādam ir kāds zināms - par saprātīgam cenām - precīzāk sliekšņu metināšana - TA neizlaida cauri
Man arī tas interesētu + vel krāsotājs.archa-lv rakstīja:ir šeit kāds kas nodarbojas ar metināšanu kuldīgā - vai varbūt kādam ir kāds zināms - par saprātīgam cenām - precīzāk sliekšņu metināšana - TA neizlaida cauri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 41