e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 62
- chevron_right
:D:D galvenais ir censtiesPatins rakstīja:Tikko paskatijos ozzya e36 topiku un uzreiz sapratu, kurštas ir. Vienu vakaru metu ar tālajiem Tev no globusa stajankas, kad ļoti cītīgi mēģināji dabūt slīpi. bet tā arī nepiebrauci.Ozys 90 rakstīja:ja ta jau vis sance labi bet ka tu saki kad atver vala tad nepanak tas centimetrs leja...un ubam divam man ta ir :)ROYALTY rakstīja:jā - pogas strādā, ja pareizi atceros un redzēju vakar...
nju jam ta ir ka nau bloka
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Uz ziemu vajag kaut kadu winter wagen:Dkuru nau zel nokaut:))
Apskruve kas ir labs un moci kamer iet
Apskruve kas ir labs un moci kamer iet
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
da nu - par to ceno ko paņēmu - ņēmu winterwagen, bet bundža timēr brīnumlaba... tākā - pavasarī redzēs kas sanāks no moreagrūn e36
Bez blokja arī mierīgi var. Un tu jau tur likuma izejā tik iedod pilnu pedāli un viss. Reduktors tur nav vainīgs!
protams, ka var.... bet ir runa par sānslīdes noturēšanu.... uz vietas kurināt vai ap pudeli (konusu) griezt ir sū**.... es runāju par ilgstošu un skaistu sānslīdi garā, lēzenā līkumā vai priekuļu aplī pāris riņķus uzgriežot... jo 90 grādu līkumā arīar priekšpiedziņu var plakaniski likt... (tīri subjektīvi)
varbūt kādam interesē m20 sajūga komplekts ar visu starteri? īstenībā ir viss motors ar kārbu un sajūgu...
Priekulju apli var briivi bez blokja vairakus apljus notureet
Bet nu protams blokjis ir shtelle :)
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Bet nu protams blokjis ir shtelle :)
matissc rakstīja:https://www.youtube.com/watch?v=at_CyPX ... ata_player
JapROYALTY rakstīja:bet leņķis? bet tā visu cieņu... filmēts no oveļa vecās žurkas?
Sen jau pardots
ehh... tik daudz kas noticis, kamēr nebiju LV.... par to ka ovelis savu pārdevis ar tik vakar no ozys 90 uzzināju... atceros kad biki kopā strādājām pēc 2.8 pārdošanas ļoti dzelteno gribēja....
Nujaa, tapec laikam domaju kur esmu Tevi redzejis
Saulritos?
Saulritos?
Klau, jums pz/m/n ir atslēgts ?
wtf ?
nevienam neinteresē jūsu ciltsraksti .
wtf ?
nevienam neinteresē jūsu ciltsraksti .
Nebiji tajā situācija lai vispār spriestu par to cik labu sanslidi var dabūt, ar vai bez bloķa! varam aizbraukt līdz globusam un parādīšu ka bez bloķa var izdarīt to ko ozys tur mēģināja izveidot!ROYALTY rakstīja:protams, ka var.... bet ir runa par sānslīdes noturēšanu.... uz vietas kurināt vai ap pudeli (konusu) griezt ir sū**.... es runāju par ilgstošu un skaistu sānslīdi garā, lēzenā līkumā vai priekuļu aplī pāris riņķus uzgriežot... jo 90 grādu līkumā arīar priekšpiedziņu var plakaniski likt... (tīri subjektīvi)
gribētu redzēt kā tu ikdienas auto uzliktu simtnieku un nobraukatu visu ziemu. Un ko tad tu teiktu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 62