e36.lv Jekabpils
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 22
- chevron_right
o būs kas sūdus taisa
nu jā. Labprāt noskatītos šo dūmu šovu dzīvē, bet to vajadzētu kautkur tā lai pārāk neuzspodrinātu bmw tēlu piemēram vecais benzintanks, vai kada cita pamestāka stajanka.
nenenē , uz laukuma vai pie mentenes
parkā mļe!
Pie vulkāna možš ne?
citrusaa mazgaaBeerzins rakstīja:green garage rakstīja:Nu mēģini nopirkt eļļu un atbraukt.
Nu bet ja nopietni, meklē vainu un lai rīt būtu sataisīts.
Es domaaju lai visu izbraukaatu tur vajadzees dahuja ellas
nu tad jau maniis..
ja nu kas,kur jpilii mazgaa motortelpu?
Pie celu poliicas maajas bij smuks asfalteets plaacisdriftaelks rakstīja:Pie vulkāna možš ne?
Ja tu domā to placi, kas netālu no lukoil, kur mentene ir, tad esmu tur jau griezis saules.
Jauniņos pieņemat? Vakar tikai nopirku savu 1. bembīti..
Njaa, es rit stradaju vakara mainaa.
Arii pagajusajaa reizee nebja plaanots ka salasiisies tik daudz auto,vismaz es domaaju ka buus uz pusi mazaak,tapec nedomaajam ir verts vai nee,bet vnk atbraucam. 100 punktu ka ir ari lietotaaji kas vnk neko nesaka bet ieradiisies tpt,ganjau tauta buusgreen garage rakstīja:Nu ja būs vajadziba, protams pieripošu pakaļ, bet kā jau ervīns teica- jāskatās kas vispār tiek, jo ja trīs vai 4 mašīnas tikai tad pasudigs sabrauciens mums tur sanāk. jadomā jadomā.Beerzins rakstīja:Bet ja kaadam nav slinkums tad drosi var atbraukt man pakal... es ganjau buusu netaalu no galas nama
Ja tomēr sanāks- tikšanās vieta varētu būt tas pats pilsetas laukums.
Tad cik es saprotu ,tauta ir leemusi ka tiekamies sodien ap 19.00 uz vecpilseetas laukuma
Kas tas par mulkiigu jautaajumu,neprasi un ierodiesPērkons rakstīja:Jauniņos pieņemat? Vakar tikai nopirku savu 1. bembīti..
[/quote]citrusaa mazgaa[/quote]
citrusaa??? nebij ne jausmas,cik prasa par to joku??
citrusaa mazgaa[/quote]Beerzins rakstīja:Arii pagajusajaa reizee nebja plaanots ka salasiisies tik daudz auto,vismaz es domaaju ka buus uz pusi mazaak,tapec nedomaajam ir verts vai nee,bet vnk atbraucam. 100 punktu ka ir ari lietotaaji kas vnk neko nesaka bet ieradiisies tpt,ganjau tauta buusgreen garage rakstīja:Nu ja būs vajadziba, protams pieripošu pakaļ, bet kā jau ervīns teica- jāskatās kas vispār tiek, jo ja trīs vai 4 mašīnas tikai tad pasudigs sabrauciens mums tur sanāk. jadomā jadomā.Beerzins rakstīja:Bet ja kaadam nav slinkums tad drosi var atbraukt man pakal... es ganjau buusu netaalu no galas nama
Ja tomēr sanāks- tikšanās vieta varētu būt tas pats pilsetas laukums.
Tad cik es saprotu ,tauta ir leemusi ka tiekamies sodien ap 19.00 uz vecpilseetas laukuma
Kas tas par mulkiigu jautaajumu,neprasi un ierodiesPērkons rakstīja:Jauniņos pieņemat? Vakar tikai nopirku savu 1. bembīti..
citrusaa??? nebij ne jausmas,cik prasa par to joku??[/quote]
nu cik man paziņas saka, viņiem tur iet tik labi ar klientiem, ka tur caur pieraksti , bezmaz vai nedēļu iepriekš
Super,diezvai es veelos nedeelu braukaat ar taadu masiinu.. lai gan,veel jau jaatiek pie vinas..
Nu tad kas beigās ar auto ?Beerzins rakstīja:Super,diezvai es veelos nedeelu braukaat ar taadu masiinu.. lai gan,veel jau jaatiek pie vinas..
Velns! Tieši 19tos hoķis sāksies...
Veel aivien nav skaidriibasMajors rakstīja:Nu tad kas beigās ar auto ?Beerzins rakstīja:Super,diezvai es veelos nedeelu braukaat ar taadu masiinu.. lai gan,veel jau jaatiek pie vinas..
pff,ja hokis ap to laiku tad jau newiens ganjau nebrauks,nemaz nezinaaju ka sodien irDeiko rakstīja:Velns! Tieši 19tos hoķis sāksies...
beerziņ beidz dzert un brauc majas
Vsp peec domas es jau esu maajaas..
es bušu 7 uz laukuma. cerams nebušu viens. berziņ- ja vajag aizbraukt pakalj zvani.
Domaaju ka turpat kkur blandiisos,bet ja nu kas,zwaniisu..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 22