Dažādas baisas avārijas...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 27
- chevron_right
visapkārt mājas un auto, neviens tiešām nedzirdētu signalizāciju? vai tiešām ir iespējams tā izkomplektēt auto lai viņš nesāktu bļaut?
Ipašniekiem ieteiktu pasekot līdzi LT sludinājumu portāliem. Ja tas notiek masveidā tad diezvai šīs lietas tirgosies iekš LV.
Ipašniekiem ieteiktu pasekot līdzi LT sludinājumu portāliem. Ja tas notiek masveidā tad diezvai šīs lietas tirgosies iekš LV.
Varbūt kāds iztraucēja.kristapsk94 rakstīja:Vai tad aizmugurejais bampers tik gruti nak nost kad nepanema ?
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Vot škrobe, patika tas autiņš
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Daudziem auto signalizācija vispār reaģē tikai uz durvju atvēršanu. Kāds tur pārsteigums ?green garage rakstīja:visapkārt mājas un auto, neviens tiešām nedzirdētu signalizāciju? vai tiešām ir iespējams tā izkomplektēt auto lai viņš nesāktu bļaut?
+ uz ĻOTI daudzām Rīgas ielām katru nakti gaudo kāds auto un ne jau tu katru vakaru skriesi lūkoties, vai tas ir tieši tavējais :)
Tikko uz Kantora ielas, Mārupē, viens busiņš nonesa Pajero, diezgan stipri, visi sveiki un vesali, neuztaisīju bildi jo ar manu telefonu būtu vnk melns laukums
- ikey07
Idiotu kompānija joptvai, kuri gudri dirš par slīpēšanu utt, visiem kas gudri runāja, varu pateikt vienu, gribi gudri dirst? pamēģini man to pateikt acīs. tad paskatīsimies kā tavi teksti bīdīsies.
Priekš info no notikumu gaitas:
Drifta un sānslīžu nebija, griezos rinķī un lexus manī ieskrēja uzsitot pa pakaļu kad jau biju gandrīz apgriezies, tas ir, stāvēju šķērsām jau pāri joslai un pēkšņi sitiens pa pakaļējo ratu, es pat lexusasm ceļu nepiegriezu jo manevrs jau bija pusē kad bija sadursme.
Runājot par Ipašnieces(blondaa) juridisko atbildību:
Uz viņu attiecas tikai sods kurš tika uzlikts uz auto, un jau starpcitu ir nomaksāts. un viss.
Tā kā es nepametu notikuma vietu, visa pārējā atbildība gūlstas uz maniem pleciem.
Un auto arī drīz tiks pārrakstīts.
Ar Cieņu.
RennoK.
Drifta un sānslīžu nebija, griezos rinķī un lexus manī ieskrēja uzsitot pa pakaļu kad jau biju gandrīz apgriezies, tas ir, stāvēju šķērsām jau pāri joslai un pēkšņi sitiens pa pakaļējo ratu, es pat lexusasm ceļu nepiegriezu jo manevrs jau bija pusē kad bija sadursme.
Uz viņu attiecas tikai sods kurš tika uzlikts uz auto, un jau starpcitu ir nomaksāts. un viss.
Tā kā es nepametu notikuma vietu, visa pārējā atbildība gūlstas uz maniem pleciem.
Ar Cieņu.
RennoK.
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
Pašam viss kārtībā pēc avārijas?
Smadzeņu trīce un pilna seja ar stikliem, bet ir normāli, nezāles tik viegli neiznīkst
Vienīgi žurciņu ļoti žēl, skaista bija
Vienīgi žurciņu ļoti žēl, skaista bija
Jā, bija gan, katru dienu ejot uz skolu lūkojos uz viņu, klasesbiedram ar baigi patika
Kas ar zilo vispār notika?
Kas ar zilo vispār notika?
Šis melnais tagat būs kā donors zilajam, jo zilo būvējam priekš trases augšā, nekur zilā coupe nav pazudusi, turpat iļģuciemā palēnām tiek būvēta, kā pārsteigums uz nākamo gadu
Liels prieks ka RennoK vizmaz neuzmet blondo. Bet jā žurciņas tiešām žēl. Es pat tiku ar vinju izgāst līkumiņuRennoK rakstīja:Idiotu kompānija joptvai, kuri gudri dirš par slīpēšanu utt, visiem kas gudri runāja, varu pateikt vienu, gribi gudri dirst? pamēģini man to pateikt acīs. tad paskatīsimies kā tavi teksti bīdīsies.
Ar Cieņu.
RennoK.
Cabooom
Šodien ap sešiem redzēta avārija krastmalā pie Statoil saskrejusies bija Audi un e36 melna kupeja žēl kāds no mūsējiem?
http://apollo.tvnet.lv/zinas/foto-bmw-i ... sie/671047
Čalis izdomāja parādīt mazajām kā jāšķērē laikam
Nop Kā taisni braucis, pārlidojis aplī esošai saliņai pāri un sienā. Diez gan spēcīgs ātrums bijis.A!gars rakstīja:http://apollo.tvnet.lv/zinas/foto-bmw-i ... sie/671047
No interneta avotiem paņets.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sestdien braucu garām, uzlīmes neredzēju. Tad jau evakuators bija piebraucis, laikam riepa bija pametusi pareizo stāvokli vienā stūrī. Iespējams, pats autors sportiskā apģērbā turpat blakus stāvēja. Drift hard or go home
Pazīstama čikse ar žurku. Meitenei nedaudz šoks, bet tā viss ok.edawards rakstīja:Šodien ap sešiem redzēta avārija krastmalā pie Statoil saskrejusies bija Audi un e36 melna kupeja žēl kāds no mūsējiem?
Tikko uz Kantora ielas, Mārupē diezgan iespaidīgs skats, Priekšā autiņam saskrējas divas mašīnas, kā rezultātā autiņs izvaroties nostūma no ceļa vēl vienu mašīnu, vismaz pēc šī brīža skata tā izskatījās, kantora iela posmā Lambertu/Sniķeru iela slēgta.
- ikey07
Uz dominas jumta kāds labi nolocijis e36, ļoti smuks bija, cik varēja redzēt, remontēt tur nav vairs ko, numurs GJ=9021
Cerams nav kāds no foruma?
WTF kāda veidā tur tā var nolocīt auto kā nav remontējams?naljanke rakstīja:Uz dominas jumta kāds labi nolocijis e36, ļoti smuks bija, cik varēja redzēt, remontēt tur nav vairs ko, numurs GJ=9021
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …