Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- …
- 679
- chevron_right

+328-HAPO- rakstīja:Vakar @ "Alda auto" iesveikts Activity. Paldies jolcinjai par kafijuSatiku vēl milenium ,Dj_zii, Azbest, neocron, HoodieBro, un jankeli
Paldies jankelim par apaviem,un Activity par montāžu

Jap! un man ir abas strobasLomax rakstīja:aaa, nu tik atri pabraucam garam, ka pat nepaspeju pamanit-HAPO- rakstīja:KupejuLomax rakstīja:sodien, ap 11 lkm netalo no depo, kurs atrodas makachka, pasveicinaju sedanu ar stroboskopu. Laikam vel haube bija rusa ( ja nemaldos ). Atsveicinaja atpakal.tas biji tu ?

Vakar (22.00) tc "spice" otrajā stāvā blakus manam melnim, stāvēja sudraba kupeja ļoti skaista, numuru neatceros, bet domaju, ka varbūt kāds no šejienes?! 

Sorit 9:45 uz Brivibas ielas centra virziena manits melns sedans ar uzlimem un ziliem engeliem
Bayerische Motoren Werke

Kam stāv uz Ed. Smiļģa / Slokas ielas krustojuma sarkana kupeja (labais spārns melns) ar e36.lv uzlīmēm? 

Melns sedans ar badlook, spoileri un uzlīmēm, Ķengaraga tirdziņa krustojumā 20 minūtes atpakaļ:)
Ziņa nosūtīta izmantojot balodi!
Ziņa nosūtīta izmantojot balodi!
Once you get block, you never go back...

Vakar pabūts iekš Just Blaze, satikts Alps, Agnis, siikais, Ērčijs un moš vēl kāds
Šodien, pagaidām satikti Finks un Anettiiite
, bet vēl nav vakars 

Šodien, pagaidām satikti Finks un Anettiiite

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Jaa... dulli auksti...
ps satikti agnis & sabinchix... dogMa... un manliekas ka kkads calis no foruma...
ps satikti agnis & sabinchix... dogMa... un manliekas ka kkads calis no foruma...

Redzēts Patins uz Driškina izpaužoties pa ledu 
Un mazliet vairāk no rīta puses (nezinu cikos) mēģināts samāt gaiši zils e36 ar uzlīmēm Solo stavlaukumā

Un mazliet vairāk no rīta puses (nezinu cikos) mēģināts samāt gaiši zils e36 ar uzlīmēm Solo stavlaukumā

dienas pirmajā pusē pabraukts ar tumši zilu, zemu universāli, no maskačkas līdz cenuklubam pļavniekos

gaishi zils gluzhi nav, ir violets, tas biju es, maaju pretiiBurbul1s rakstīja:Redzēts Patins uz Driškina izpaužoties pa ledu

pe 16iem zals sedans ar uzlimem paripoja garam ierikos.
kurs?
kurs?

Es tik pēdējā brīdī pamanīju, ātrumā likās, ka gaiši zilsmatissc rakstīja:gaishi zils gluzhi nav, ir violets, tas biju es, maaju pretiiBurbul1s rakstīja:Redzēts Patins uz Driškina izpaužoties pa ledu

Nu kurš zïmulis tiko uz dzirnava čaka ar nemotoru kaut ko tur driftét mēǧināja? 

Nekaada vainaBurbul1s rakstīja:Es tik pēdējā brīdī pamanīju, ātrumā likās, ka gaiši zilsmatissc rakstīja:gaishi zils gluzhi nav, ir violets, tas biju es, maaju pretiiBurbul1s rakstīja:Redzēts Patins uz Driškina izpaužoties pa ledu
Un mazliet vairāk no rīta puses (nezinu cikos) mēģināts samāt gaiši zils e36 ar uzlīmēm Solo stavlaukumāKā tev Cēsu sniegs?

Sent from my S3 mini using Tapatalk

Kuldiiga pie hesburger tumsi zila kuuts patreiz! Bildēts ar pelnu trauku
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Fujjj nee, ap 21:00 vakar 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 99
- 100
- 101
- 102