E36 Sabraucieni Ogrē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 43
- chevron_right

pec gyma varu piebraukt ja vel kads bus, taka rakstaties kas doma un varetu but ja mes vacamies 

Es un Agris13 būsim cik nopratu no viņa, pēc 5ciem no Rīgas ripināsim ārā, ja plāni nemainīsies. 

Nu es ar bukstinju laikam buusim tad... paķersim arī aikodoku bariņā :)

houseworx, kur tu trenējies?

Tieši tāAikidoka rakstīja:Man tachka remonta bet cik noprotu agris mani ar buktinu paslidinaas

tik redzes vai varu atlauties delj savam aizmugurejam riepam kas ir kkadi 3mm ripot leja selvera stavvieta
ja Jus nebusiet bars kas mani stums
jaskatas vai bus traktors ar lapstu izbraukajis vai nebus

ja Jus nebusiet bars kas mani stums

Tad paņem tik striķi līdzhouseworx rakstīja:tik redzes vai varu atlauties delj savam aizmugurejam riepam kas ir kkadi 3mm ripot leja selvera stavvieta![]()
ja Jus nebusiet bars kas mani stums![]()

manuprat Tev tads pats vienritenis ka man, ja nekas nav mainijies, taka tur nedomaju ka strikis palidzetu, lai kadas Tev krutas riepas butu 
p.s uzrakstat ritdienas gaita, cikos Jus busiet tur
varetu aizbraukt paradit krutako ogres likumu imo, ceru ka bus pasnidzis un nebus neviens ar sali vinhu sapisis

p.s uzrakstat ritdienas gaita, cikos Jus busiet tur

varetu aizbraukt paradit krutako ogres likumu imo, ceru ka bus pasnidzis un nebus neviens ar sali vinhu sapisis

Nūū nezinu .. ropazu maaja tiku iekshaa ... ar priekshuu skuureeju sniegu.. vispar nebij tiiriits.. riepas sosezon jaunas ..houseworx rakstīja:manuprat Tev tads pats vienritenis ka man, ja nekas nav mainijies, taka tur nedomaju ka strikis palidzetu, lai kadas Tev krutas riepas butu
p.s uzrakstat ritdienas gaita, cikos Jus busiet tur![]()

Un nav man nekāds vienritenis

Ap 18:30 varētu tikties... vieta - kur vienmēr

Varbūt būsim jau ātrāk... ap kādiem 17:30..... Ja kāds brauc tad zvaniet.. 29961716 

29767936 uzzvaniet man ludzu, es biju domajis velak piebraukt ap 18tiem jo sencim sasala vasaras degviela un man jabrauc izruchit tagad vel pirms zales 

A tur „skaliņš” no malas atnākot pa purnu nedabūs?houseworx rakstīja:celtnieka atsakuA!gars rakstīja:houseworx, kur tu trenējies?

Un kurš ir Ogrē krutākais līkums? Cik esmu braucis, tad tā pašvaki tur ir. Ja nu vienīgi pie Topa vai pārbraucot pāri dzelzceļa pārbrauktuvei, kas aiz Nestes var pārmetienu taisīt taisni maucot (tur tramplīns nelies sanāk).

Skaliniem laba lieta ir aikido pa purnu nedod vismaz sakuma ! Krutakais likums hmmm nezinu ko houseworx doma bet pie trikotazkas labs ir garsh ! Cik saprotu agris ir cela pie manis tad pec kada laika busim zem selvera !

Paldies agrim bukstinam par izslidinaashanu :) + dabuyu nobaudit 2.8 uz savas rokas esmu iemileyies taya motora
+paldies houseworx par kompashku Un iespeyu pastumt :) +Agrim 2trais brauciens pa ogri ardoties 2raa luuupa :) ! Houseworx pasaki drushkai lai atsuta video :)

A!gar, nea - noteikti nea
ja velies sakt iet uz zali varu sastadit kompaniju un pamacit , kaut ari pats vel esmu skalinsh vismaz savas acis
likums jaa man patik tas pie trikotazhas kombinata jo vinsh ir tads izstiepts un garsh, bet shodien uzzinaju ka ir ari forshi pie CSDD ar parmetienu forsh viens sakombinejams

likums jaa man patik tas pie trikotazhas kombinata jo vinsh ir tads izstiepts un garsh, bet shodien uzzinaju ka ir ari forshi pie CSDD ar parmetienu forsh viens sakombinejams

Vai kadam ir velme tagad pa ogri paslidet? :)

kur Tu biji agrak nedaudz, Mes nesen pirms paris stundam ka pa majam izklidam
nu jau man slinkums braukt uz Ogri, jo esmu majas kas ir nedaudz virs 10km no Ogres
p.s izskatas ka Mums ir jauns biedrs un vinsh ir no Ogres

nu jau man slinkums braukt uz Ogri, jo esmu majas kas ir nedaudz virs 10km no Ogres

p.s izskatas ka Mums ir jauns biedrs un vinsh ir no Ogres

Ja blin vajadzeja man atrak registreties butu ar ko kopa paslidet..
nu nekas uz prieksdienam laicigi sakontaktesimies. sovakar ar comu kam volvikis paslidejam 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 43