e36.lv Kuldīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 41
- chevron_right

Ja ir zināms tad var sazināties ar tādu Jāni Cinķi, serviss viņam ir lejā pie tolmeta!
Vai arī Melderis dzīvo pa ceļam uz Snēpeli, tūlīt aiz mazsāliju dzirnavām, ja vajadzīgi tel nr. var raxtīt man pm, man prasīja abi divi par sliekšņiem visā garumā, abās pusēs, par visu kopā ar visu krāsošanu un sliekšņiem 210EURO!

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

Čaļi no servisa Kuldīgā bolīja acis, kad pateicu, ka Liepājā un Grobiņā nevar iziet TA, ja ir disku flanči.
Priedainē tāda lieta neesot. Tas tā nopietni vai kā
?
Priedainē tāda lieta neesot. Tas tā nopietni vai kā

quattro ist für sissies

Kuldīgas csdd ne to vien var dabūt gatavu 

Nu Kuldīgā man vienmēr ir aizrādījumi bijuši pa tēmu. Nezinu kas jums tur. Servisā varbūt pagadījušies "īpašāki" cilvēciņi.
Un vispār, esmu dzirdējis ka kādam kuldīgā esot Opel Senator`i vairāki, opel-blitzā neko sīkāk arī nezin. Varbūt te?
Un vispār, esmu dzirdējis ka kādam kuldīgā esot Opel Senator`i vairāki, opel-blitzā neko sīkāk arī nezin. Varbūt te?

opelists 

Bull shit..ja nu vienīgi kaut ka neievēroKalnux rakstīja:Čaļi no servisa Kuldīgā bolīja acis, kad pateicu, ka Liepājā un Grobiņā nevar iziet TA, ja ir disku flanči.
Priedainē tāda lieta neesot. Tas tā nopietni vai kā?
Pēdējais labojis pipax - 03 Jūn 2015, 23:32, kopā labots 1 reizi.

Pēc manas pieredzes es Kuldīgā apskati neeju jau kādus 3 gadu, jo čakarē vajag vai nevajag, eju vislaik Grobiņā un nav problēmu. Vienreiz bija beigts stūres pirksts, vienkārši pasauca parādija un pateica lai nomaina - viss uzlīme logā.
Manā skatijumā vieglāk ir noņemt flančus un braukt tā pat, mazāk iespējas ka izčakarēs.. pēc tam uzliek atpakaļ.
Manā skatijumā vieglāk ir noņemt flančus un braukt tā pat, mazāk iespējas ka izčakarēs.. pēc tam uzliek atpakaļ.

Papīros ar 1.8 izieta skate 2 gadus pēc kārtās un e30 ar papīriem 2.0 un iekšā 3.5 arī izieta, tāpēc nebrīnītos par flančiem 

Tas gan ,man e30 ar m50 ar neko.nav tas levels vēl puikiemTOM5 rakstīja:Papīros ar 1.8 izieta skate 2 gadus pēc kārtās un e30 ar papīriem 2.0 un iekšā 3.5 arī izieta, tāpēc nebrīnītos par flančiem

Opelim uz pirmo izgāju. BMW un žiguļam gan nēPjērs rakstīja:opelists

Nu re, pārdod opeļi un nopērc mašīnuAlutinsh rakstīja:Opelim uz pirmo izgāju. BMW un žiguļam gan nēPjērs rakstīja:opelists

šitas man jau ir otrs opelis, skrienoties daudzus atstāju sev aiz muguras. Piedziņa ir, komforts ļoti labs, auto uzticamāks un eksplutācijā lētāks par šī foruma auto marku un modeļiem ( pērkot jaunas un labas detaļas ) šroti neskaitās, lietotas detaļas arī liek 

Prieks, ka esi atradis sev tīkamu autoAlutinsh rakstīja:šitas man jau ir otrs opelis, skrienoties daudzus atstāju sev aiz muguras. Piedziņa ir, komforts ļoti labs, auto uzticamāks un eksplutācijā lētāks par šī foruma auto marku un modeļiem ( pērkot jaunas un labas detaļas ) šroti neskaitās, lietotas detaļas arī liek

Nu jā, mašīnai jau nav ne vainas, tikai žēl ka opelisAlutinsh rakstīja:šitas man jau ir otrs opelis, skrienoties daudzus atstāju sev aiz muguras. Piedziņa ir, komforts ļoti labs, auto uzticamāks un eksplutācijā lētāks par šī foruma auto marku un modeļiem ( pērkot jaunas un labas detaļas ) šroti neskaitās, lietotas detaļas arī liek

Kūldīgā kad gāju skati, salika punktus tikai pa tēmu.
Un Rīgā arī ar 3.5 iekš e30 var skati iziet.
Un Rīgā arī ar 3.5 iekš e30 var skati iziet.

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Rītvakar Kuldīgā rotēs kāds no šejieniešiem? 

Es varu parotēt 

tu esi tas, kurš domā, ka saules griezi?Janislv7 rakstīja:Man šāda šujmašīna![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 41