Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- …
- 679
- chevron_right

satikts hiperaktivais

Uz biķernieku ielas ap kādiem 14-15 redzēta tā melnā kupeja ar sarkanajiem eņģeļiem, neatceros niku... Dzīvē izskatās vēl šausmīgāk kā bildēs 

Kurš pa Ķekavu braukā ar eņģeļiem (šķiet viens nedeg
) baltiem, baltam miglām, trobeli un apdzīšanās manerva laikā, laikam, tā ieķēries stūrē, ka pirksti nesniedzas līdz pagrieziena ieslēgšanas slēdža? 

Sedans manejais:)Amish rakstīja:Šodien Liepājā pie halles redzēts melns tourings ar nummuru 1618 manuprāt, ar E36 uzlīmi logā. Un arī pie dzimstrakstu nodaļas koši koši zils sedans(manuprāt) ar paskaļu izpūtēju un China aizmugurējām lampām
P.s. ja ir liekas stock lampas, dod zinat:)
Sent from my HUAWEI P6-U06

Tā es :) jā, sliedes baisas un pāri viņām netiekupusdzivais rakstīja:Pašlaik pie blakus mājas Ziepniekkalnā noparkojies e36 ar rozā lūpu. nr laikam EM un 3 cipari. Jautājums, kā ar tik zemu var tur piebraukt, jo pieņemu, ka ir rāpots pāri tām mega labajām sliedēm

Tu esi ar to tumšo e36? Ik pa reizei tur viens stàv :)
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Ridlihs rakstīja:Kurš pa Ķekavu braukā ar eņģeļiem (šķiet viens nedeg) baltiem, baltam miglām, trobeli un apdzīšanās manerva laikā, laikam, tā ieķēries stūrē, ka pirksti nesniedzas līdz pagrieziena ieslēgšanas slēdža?
Dzīvoju ķekavā ,Nevajag sēņot rīdlih ,jādod virsū

Drive until you die with your e36

Šonakt agriszz ,azbests , tomins un braucot maja samats kekava pie muikas skolas unīts ar FL- kkadi 4 cipari 

Dj_Zii rakstīja:satikts hiperaktivais![]()
True !

- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

8:20 uz Brivibenes manits un pedeja bridi uzmats dogMa,tik nezinu vai redzeja mani. 

coupe 2.8

Tā arī likās, ka tu 

Castroll rakstīja:Ridlihs rakstīja:Kurš pa Ķekavu braukā ar eņģeļiem (šķiet viens nedeg) baltiem, baltam miglām, trobeli un apdzīšanās manerva laikā, laikam, tā ieķēries stūrē, ka pirksti nesniedzas līdz pagrieziena ieslēgšanas slēdža?
Dzīvoju ķekavā ,Nevajag sēņot rīdlih ,jādod virsū![]()
Un priekškam vajag lieki darbināt releju ,ja aizmugurē neviena nav ?
Es ar mazo mašīnā street racing netaisu

[attachment=-1]uploadfromtaptalk1392980211755.jpg[/attachment]
Kads no sejienes? Tikko Bauskaa meginaja visur iefreezeet
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Kads no sejienes? Tikko Bauskaa meginaja visur iefreezeet

Sent from my S3 mini using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Nerādot pagriezienu ,tu brauc nekvalitatīviRidlihs rakstīja:Castroll rakstīja:Ridlihs rakstīja:Kurš pa Ķekavu braukā ar eņģeļiem (šķiet viens nedeg) baltiem, baltam miglām, trobeli un apdzīšanās manerva laikā, laikam, tā ieķēries stūrē, ka pirksti nesniedzas līdz pagrieziena ieslēgšanas slēdža?
Dzīvoju ķekavā ,Nevajag sēņot rīdlih ,jādod virsū![]()
Un priekškam vajag lieki darbināt releju ,ja aizmugurē neviena nav ?
Es ar mazo mašīnā street racing netaisuun tā pagriezienu nerādīšana pilnīgi ne par ko labu neliecina
Tu neesi trasē galu galā un, ja ar gonko, tad dari to kvalitātīvi

Tikko Aizdomambagatais manits nogriezamies uz Deglava ielu no Ulbrokas ielas. :)
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle.... 
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!

Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!

Redzets sedans ar uzliimem vizinaas 2 meitenes numurs fk????
Vairakas reizes redzetas!;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vairakas reizes redzetas!;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Richus rakstīja:Piebraukts un apsveikts Hapo dz/d iedzerta kafija un papļāpāts.

Satikts Dj_Zii, paldies par paveikto darbu! Tagad arī mans auto ir ''Apelsinizēts'' 

- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 

Šodien pie Saules akmens ap 15:00 manīta un sasveicināta tumša kupeja ar uzlīmēm! 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- …
- 679