Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- …
- 679
- chevron_right

Aizmirsu iepostēt!..
Vakar, ceļā uz Helsinkiem, netālu no Igaunijas robežas manīts Renio ar 1er. ripinam Rīgas virzienā

Vakar, ceļā uz Helsinkiem, netālu no Igaunijas robežas manīts Renio ar 1er. ripinam Rīgas virzienā

mes tur sapulci taisijam es ,hapo un zeltiņšEdza rakstīja:Pirms 1h Redzēts hapo uz krasta ielas stacikā..vel e36 violēts.

forši papļāpātskorsa rakstīja:Aizmirsu iepostēt!..![]()

Šodien satikts DavidoFF, kā arī novērtēts viņa coupe un šodien iegādātie Style 44.

No rīta (ap pus10iem) uz Vantinieka tumša kupeja ar gaiši zaļu haubi, jumtu, bagažnieku un vakarā (ap18iem) Valdemāra un Upes krustā zila kupeja. Abiem uzlīmes nebija, bet varbūt tmr šejienieši. 

Šodien ap 17:30 pie LMT ēkas vefa rajonā saspiegota skaista sarkana kūtiņa nr HD 32
, kā arī ap 18:30 pie Alfas kopta,zema balta kupeja ar melnu jumtu nr HE 4091. izskatījās vnk bomba.
Diemžēl bilde tikai no kūtiņas
Piedodiet par slikto kvalitāti, fočēts ar uzlabotu 3310

Piedodiet par slikto kvalitāti, fočēts ar uzlabotu 3310

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Jelgavā gar kultūras namu kādi 4 e36 ar stundas intervālu pašā vakarā, 2 atsevišķi (viens sēdināts ļoti) un 2 kopā (otrais kompots bija). Liekas, ka visiem bija izspūtēji ar trobeli 

Manējais;) katru darba dienu tur esmu pagaidām.kompots rakstīja:Kuram pieder šis auto?
Regulāri pie tosa redzu.
[attachment=-1]uploadfromtaptalk1393507320014.jpg[/attachment]
Ziņa nosūtīta izmantojot balodi!
Once you get block, you never go back...
Pirms 10min uz Dienvidnieka manīta balta kupeja ar melnu haubi, uzlīmēm, vnz FO-xxxx.
P.S. - viens tuvais izbeidzies.. :)
Sent from my LG-E430 using Tapatalk
P.S. - viens tuvais izbeidzies.. :)
Sent from my LG-E430 using Tapatalk
tik tiko pa darciema iela lenam ripoja zems zals sedans ar uzlimem uz aizmugureja stikla vai bija kluba uzlimes nepaspeju pamanit 

Biju gan...tagad tur regulāri vizināšos..dodoties mājup no darbiņaInutak rakstīja:Pirms kādām 20.min uz vienibas ielas un laikam graudu ielas krustojuma pie super netto redzeta Orhideja.
Mani nevareja redzet,braucu ar golfu

Kādā krāsā bija?Ridlihs rakstīja:Jelgavā gar kultūras namu kādi 4 e36 ar stundas intervālu pašā vakarā, 2 atsevišķi (viens sēdināts ļoti) un 2 kopā (otrais kompots bija). Liekas, ka visiem bija izspūtēji ar trobeli
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sedans ar dzelteniem lukturiem, mbamperi, āgenskalnā pie 4print.lv., kurš?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Jap jap! Bij tāda lieta :) Vispār pa šīm dienām daudzi satikti! Lielākie retumi laikam agRo,zeltiņš un e36lowlife un milenium:drink:kirurgs777 rakstīja:Ap 10:30 rokas samāšana ar Hapo pie valmieras/kurbada statoil

Divi tumši un viens laikam pelēks un ar trobeli, tas zemi sēdinātais bija nostailpiecots vai vismaz kas līdzīgs style pieci diskiem. Tumš tak bija...saprast nevarēja īsti. Un viens e34 , laikam tumši zaļš ar rūkoņu. Sēdēju busā pagalmā aiz kult.nama.Churchill rakstīja:Kādā krāsā bija?Ridlihs rakstīja:Jelgavā gar kultūras namu kādi 4 e36 ar stundas intervālu pašā vakarā, 2 atsevišķi (viens sēdināts ļoti) un 2 kopā (otrais kompots bija). Liekas, ka visiem bija izspūtēji ar trobeli
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Kompot thats me!;)
Shancejos!;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Shancejos!;)

Tu brauci aiz muguras tam pirmajam e36 vai ne vakar ....es nez...ap 7 aptuveni vakarā

Melns sedans pie Āgenskalna pmlp tagad. :-D
Sent from my gearbox using Tapatalk 2
Sent from my gearbox using Tapatalk 2

Finks redzeju ka piebrauci ar savu kuutinju!;)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118