Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 93
- chevron_right
nu lab lab!
Un ja kas varu arī atbraukt pakaļ kur vajadzēsmathias rakstīja:nu lab lab!
(es zinu kur tu dzīvo)
Shodien pasliideets godam
Vieniigi alfaa shkjiet galiigi nav ko dariit
Vieniigi alfaa shkjiet galiigi nav ko dariit
Sabinchix rakstīja:Un ja kas varu arī atbraukt pakaļ kur vajadzēsmathias rakstīja:nu lab lab!
(es zinu kur tu dzīvo)
un kur tad tas ir??? tik nesaki skļi!!
grr.... diemžēl uz šito slīdēšanu nācās strādāt! kad nākamā ? nākam ceturtdien, jeb ātrāk ????
Vienmēr laipni :) 40 min?Nevar būt tik daudz!He,es tik tagad mājās Jap,paslīpēts godam Patīkami pārsteidza menti. Tādi sakarīgiSabinchix rakstīja:Beidzot ari es esmu majinjaas.. Paldies ka hapo izdomaja braukt gar dzemdibu namu un ieraudzija mani izmisuma censhoties tikt majas
Stulbais sniegs un sliedes..
Nu peec kkur 40 min ciiniishanas mums sanaca mani dahut majas..tagad bez laapstas es diezhel nekur netieku
Paldies hapo par koriģēšanu..
Varu iet chuchet saldus bembjainus sapnīšus visiem heh
Jap,biju piebraucis izlūkos :) apsargs tik tur ņēmās,rokas taisnoja :)burviga rakstīja:Pie prizmas bij tik viena kupeja!
cik nopratu visi pie arenas izpaudas!
pamaz bmw seit!
bet slidet vietas te ari ipasi nau 5masinam man skiet max!
parejie varetu skatities!h
Un es ar beidzot savas majas
Šovakar kkur ir paslidināšanās? vai kā parasti 19.00 visi plazā? Beidzot darbs beidzas,kā cilvēkam un brīvs vakars :)
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Paldies par vakardienas kompāniju, labi paslīdējām Bet jāmeklē kautkādi jauni spoti, savādāk pa plačiem un mazām ieliņām, sanāk tik benzīnu dedzināt uz vietas spolējoties Neesmu rīdzinieks tākā nezinu labākos spotus, bet ārpus Rīgas tādu ir daudz, teiksim Garkalnes līkumi , kur ar 3 - 4 robu var mierīgi čučinat
Piekrītu par tām mazām ielām un plačiemagRo rakstīja:Paldies par vakardienas kompāniju, labi paslīdējām Bet jāmeklē kautkādi jauni spoti, savādāk pa plačiem un mazām ieliņām, sanāk tik benzīnu dedzināt uz vietas spolējoties Neesmu rīdzinieks tākā nezinu labākos spotus, bet ārpus Rīgas tādu ir daudz, teiksim Garkalnes līkumi , kur ar 3 - 4 robu var mierīgi čučinat
Vēl varētu būt ok pie biķernieku trases - S.Eizenšteina un Ulbrokas... tur 4 rindas un labi gari liiikumi ... ir oK :)
-HAPO- rakstīja:Vienmēr laipni :) 40 min?Nevar būt tik daudz!He,es tik tagad mājās Jap,paslīpēts godam Patīkami pārsteidza menti. Tādi sakarīgiSabinchix rakstīja:Beidzot ari es esmu majinjaas.. Paldies ka hapo izdomaja braukt gar dzemdibu namu un ieraudzija mani izmisuma censhoties tikt majas
Stulbais sniegs un sliedes..
Nu peec kkur 40 min ciiniishanas mums sanaca mani dahut majas..tagad bez laapstas es diezhel nekur netieku
Paldies hapo par koriģēšanu..
Varu iet chuchet saldus bembjainus sapnīšus visiem heh
a ko menti?
M.K.
Menti gribēja uzrakstīt sodu par ceļa bojāšanu
Bet tur pie arēnas tas ir normāli..tur ātri menti parādās kad sākās slīpēšana...
Bet tur pie arēnas tas ir normāli..tur ātri menti parādās kad sākās slīpēšana...
Man jau neko neteica. Laikam neredzēja ka slīpēju pateica tikai,ka mana ir pa skaļu,un paprasīja kāpēc uz rumbulu nebraucukmartiiiini rakstīja:par cela bojasanu??
u ko, neuzraxtiija, ja?
Tava sliipeeshana trauceeja pensionaarei ar x6, kura brauca tieshi maajaas un sabijaas
pa lielam viss tas ir bullshits - vinji bija dusmiigi ,jo redz shiem no centra tgd japeraas uz kkaadu areenu ..
Spotus gan vareetu atrast intresantaakus , tas 1 areenas liikums arii taads nekaads , pa aatru panjemsi - borts
Agro es taa arii nesapratu tev arii blokjis staav ? Izskatiijas ,ka ir - Agrim jau pa visam labi ar LSD , var jau meeginaat nakts melnumaa kkaadu bikjernieku ielu iznjemt ,bet man bez blokja + tds + vietaam slapshjsh vietaam apsnidzis un ledus = bampers lupataas Vismaz taads segums vakar tur bija..
Kaadu laicinju es ar ziemas prieku baudiishanu vairs neaizraushos - jaarauj nost tas lupatas M bampers
p.s
Veelreiz paldies par kompaaniju prieks iepaziit daudz jaunas sejas
pa lielam viss tas ir bullshits - vinji bija dusmiigi ,jo redz shiem no centra tgd japeraas uz kkaadu areenu ..
Spotus gan vareetu atrast intresantaakus , tas 1 areenas liikums arii taads nekaads , pa aatru panjemsi - borts
Agro es taa arii nesapratu tev arii blokjis staav ? Izskatiijas ,ka ir - Agrim jau pa visam labi ar LSD , var jau meeginaat nakts melnumaa kkaadu bikjernieku ielu iznjemt ,bet man bez blokja + tds + vietaam slapshjsh vietaam apsnidzis un ledus = bampers lupataas Vismaz taads segums vakar tur bija..
Kaadu laicinju es ar ziemas prieku baudiishanu vairs neaizraushos - jaarauj nost tas lupatas M bampers
p.s
Tu man uz zsvētkiem uzdāvini to par ko runājām Jā ... biķernieku nebij īpaši patīkami..
BuKTOP rakstīja:Tava sliipeeshana trauceeja pensionaarei ar x6, kura brauca tieshi maajaas un sabijaas
p.s
nekaadaa gadijumaa
nopirku jau jaunu Oem M bumperu , shim tieshi taa lieta truuka
nopirku jau jaunu Oem M bumperu , shim tieshi taa lieta truuka
janu kads grib paslidinaties var vakara ap 23:30 ripot uz Sporta prizmu!
zeel, ka aatraak neizlasiiju, tieshi domaaju iedzert alu vai paslidinaaties vakaraa... paliku pie otraa :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 93