BMW Salacgrīva
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 49
- chevron_right
Viņs uzsauks visiem.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
pilnīgi, var ienest tikai B 52 sastāvdaļas, absintu un ūdeni (var arī nenest, jo upe blakus ).splat rakstīja:Ridlih,Tu par to alu nopietni?
p.s.
nu bitch blease, kāds nopietni, tak dzerat to suslu cik lien un čurājiet ik pēc 20 minūtēm
ūdeniGuncis rakstīja:Viņs uzsauks visiem.
tad viss notiek? Cikos pulceejas?
Tusiņš būs, bet pats Jāņu Tevs Darbā būs pa nakti 23.jūnījā, tā kā visticamāk par atbildīgo atstās mani, bet neviens neliedz svinēt tālāk 24. jūnijā ar viņu kopā, jo parasti tas ir tā vērts
centīšos ierasties dienu ātrāk un visu sagatavot. malku utt.
laikus? nu varam izteikt variantus uz cikiem iz vēlme sākt. ap kādiem 4? (ne jau no rīta )
centīšos ierasties dienu ātrāk un visu sagatavot. malku utt.
laikus? nu varam izteikt variantus uz cikiem iz vēlme sākt. ap kādiem 4? (ne jau no rīta )
vispār man ideja radās uztaisīt lielo uzlīmi priekšējā logā - e36 Salacrgīva, ko sakat?
Nav slikta doma,es labprāt gribētu mazāku ko varētu aizmugurējā logā stūrī ielīmēt,bet tādu parastu bez kaut kādu rimbuli kā orģinālā! e36 Salacgrīva.
jā, es domāju, ka nekādu problēmu nebūtu arī mazo pasūtīt.
var arī vnk BMW Salacgrīva vai BMW Power Salacgrīva. Jo nu cik saprotu tad dažiem vairs nemaz nav žurkas vairāk
var arī vnk BMW Salacgrīva vai BMW Power Salacgrīva. Jo nu cik saprotu tad dažiem vairs nemaz nav žurkas vairāk
BMW Salacgrīva būtu labi,vai arī (emblēma)un Salacgrīva!!! Jo varbūt to e 36 nevajag jo tur ir viens standarts un viss,jāciena ir visi!!!
nu tieši tā, galvenais, ka ir BMW
Štancē augšā!!!!
pēc Jāņiem šitam pieķeršos
nu domaaju ka ap 16 buutu normaals laiks,lai daudz maz var apskatiit pa gaismu kaa kursh izskataas
Tiekamies bocmanja laukumaa?
Tiekamies bocmanja laukumaa?
P.S Es visticamaak buushu viens,taakaa meegjinat pulceeties liekaakaa skaitaa
kur draudzene un viņas draudzenes?
Atbraukšu, bet ar fordu!
Es bushu:-)
Izklausas ka bus mega labs pasaciens:-)
Izklausas ka bus mega labs pasaciens:-)
shoreiz jaaiztiek bez draudzenes un vinjas draudzeneem
Telts vieta jau tur tak buus vai ne?
Telts vieta jau tur tak buus vai ne?
Varu sestsien lidzet kaa organizesanaa
galvenais, ka sirdī pareizā diagnozetommijss rakstīja:Atbraukšu, bet ar fordu!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 49