Dažādas baisas avārijas...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 27
- chevron_right
+200km/hLASTKING rakstīja:Atrums nenogalina,strauja apstāšanās gan
Nu rokas biški līkas ir,tādēļ nesportoju un otrs es īsti nekad neesmu baigi spiedis,ja neskaita pāras reizes līdz reduktora galam.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
mljaaa, izravi vardus no mutes aaraa...LASTKING rakstīja:Atrums nenogalina,strauja apstāšanās gan
un jaa, ja likas rokas, tad poo kaads atrums...
jo jā, neskaitāmas reizes rokas uun kautkāda pakaļpiedziņ pieredze ir izglabusi no diezgan daudz nelaimēm ar traumām un pārējo, bet sveikā esmu ticis ar tikai liektiem dzelžiem utt...
galvenais ir nemīst, jo ja sāc mīst, tad tik sūdi sākas pa maximuma, par cik es nemīz, jo juglā nemīž, tad tik ričagi ir cietēji...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
1 aatruma reduktora galam ? tātad 60-70km/h ?zuze91 rakstīja:Nu rokas biški līkas ir,tādēļ nesportoju un otrs es īsti nekad neesmu baigi spiedis,ja neskaita pāras reizes līdz reduktora galam.
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Atsaldētais e36 bembists un jaunās šosejas kirdik
http://www.patv.me/video-tragiska-avari ... agajusais/
Tu tiesham esi lohs, ja ta vari uzraxtit.BMW-Valcha rakstīja:Atsaldētais e36 bembists un jaunās šosejas kirdik
Kurš tas bija? Ceru, ka ne tas, ko es domāju...
Oskarsdriftaelks rakstīja:Kurš tas bija? Ceru, ka ne tas, ko es domāju...
Izskatījās pēc zilas mpakotas kūts.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Avārija-Ventspils šoseja 58 km.04.10.2006 laikam tā ir tā avārija, kad vienai draudzenei,māte gāja bojā un vēl kkas, pati meitene arī manuprāt bija šajā mašīnā, brīnumainā kārtā palika dzīva, daudz esam runājuši, jo tiešām šķiet ka šī ir tā patiramyrez rakstīja:.
Valcha doma ko runa ari kadreiz ? vai vispirms pasaki un tad doma ?BMW-Valcha rakstīja:Atsaldētais e36 bembists un jaunās šosejas kirdik
tas cilveks bija man labs draugs.
Dazkart padoma ko runa. Nedomaju ,ka tev patiktos , ja pa tavu kadu tuvinieki kads uzrakstitu sadi pat , ka tu.
valcha ir tāds pats lohs kā tv-neta komentētāji, atņemt bembi un izsūtīt trimdā
ne tu zini, kas notika, ne kāpēc...
čalis pēc maiņas brauca mājās, noguris, visticamāk pie stūres aizmiga.
Kāpec mašīna tā izšķaidīta? pamēģini uz 100 iepist fūrei purnā ar žurku, redzēsi, parasti avārijās notiek bremzēšanas kūleņošanas & shit, tāpēc sekas neizskatās tik smagas, bet, kad no tāda ātruma uzreiz apstājas pret nekustināmu objektu sekas ir daudz smagākas.
Paskaties kaut vai manu veco žurku, tur bija uz kādiem 50-60 ar bremzēšanu vēl koks, uz 100 bez bremzēšanas tas koks atrastos tur kur pirmā beņķu rinda.
ne tu zini, kas notika, ne kāpēc...
čalis pēc maiņas brauca mājās, noguris, visticamāk pie stūres aizmiga.
Kāpec mašīna tā izšķaidīta? pamēģini uz 100 iepist fūrei purnā ar žurku, redzēsi, parasti avārijās notiek bremzēšanas kūleņošanas & shit, tāpēc sekas neizskatās tik smagas, bet, kad no tāda ātruma uzreiz apstājas pret nekustināmu objektu sekas ir daudz smagākas.
Paskaties kaut vai manu veco žurku, tur bija uz kādiem 50-60 ar bremzēšanu vēl koks, uz 100 bez bremzēšanas tas koks atrastos tur kur pirmā beņķu rinda.
Valcham domashana ir tada pasha limeni ka vinja deelam
ar kompatu pa brugji
Thisseeingman rakstīja:Paskaties kaut vai manu veco žurku, tur bija uz kādiem 50-60 ar bremzēšanu vēl koks, uz 100 bez bremzēšanas tas koks atrastos tur kur pirmā beņķu rinda.
Iemetu aci raksta komentāros un tur viedokļi par 140 un vairāk km/h. Pie tādiem ātrumiem tas auto būtu sadalījies molekulārā līmenī
30-40km/h kontakta brīdī pret volvo spārnu, volviķim nedaudz līkas sviras un iespiests spārns, aizbrauca savā gaitā. Manam auto aizgājušas abas glāzes un līki lanžeroni, dzinējs norauts no spilveniem un stāv šķērsām, pasažiera puses durvis nevar atvērt
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Tak tas viss ir tapec, ka cilveki doma, ka iepisot kaut kur ar atlauto atrumu, viss bus ciki un sekas bus apmeram tadas ka rvars posta
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 27