Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- …
- 679
- chevron_right
Kam ??-5838 pieder? Nupat krastmalā garām paminu
Jā,un tad vēl romciks_328,metrzz, dj_zii, castroll, podziņa, indīgais un gan jau vēl kāds,kuru nevaru tagad atcerēties 

Apmēram piecas žurkas Jūrmalas staķikā, bez maz vai izskatijās kā sabrauciens
varbūt kāds arī no šejienes? 

Visādi kadri redzēti lietojam dzērienus un tā, paldies Alpam ka aizgādāja mājās 

un kāpēc es tevi nemanīju??Agnis rakstīja:Orhideja redzēta, izgriežoties no dzelzavas statoila, pirms kādas stundas

Linda rakstīja:Ridlihiņš visu dienu

nu gan jau pie BTARENIO rakstīja:Orhideja uz Valdemāra ielas.

Braucot uz Doli pretī pabrauca e36 ar ziliem enģeļiem. Kāds no šejenes?
Sent from NOKIA 3310
Sent from NOKIA 3310

ir irMeiers rakstīja:Apmēram piecas žurkas Jūrmalas staķikā, bez maz vai izskatijās kā sabrauciensvarbūt kāds arī no šejienes?

armis rakstīja:Braucot uz Doli pretī pabrauca e36 ar ziliem enģeļiem. Kāds no šejenes?
Sent from NOKIA 3310
HAPO?

HAPO auto pazīstuNorbis rakstīja: HAPO?

Mathias, Anderss, Klimpis un Roxys 

Bija jā tāds pirmais garais izbrauciens šodien, auto gan bija netīrs jā un lenu ripojot nedaudz rocene čīkst, bet kopumā patīkams izbrauciens, auto iekustināts...streetrat rakstīja:Šodien pēcpusdienā redzēts 540i Valmierā!Pirmais pavasara izbrauciens?

e36
Tā!!! Mani ar tas sāk interesētarmis rakstīja:HAPO auto pazīstuNorbis rakstīja: HAPO?Tas nebija HAPO

Naktī satikts Finks. Redzēts The Gatis un zirdziņa??? auto. Šodien Dj_zii 

jap.ORHIDEJA100 rakstīja:nu gan jau pie BTARENIO rakstīja:Orhideja uz Valdemāra ielas.

Šodien @333 satikti: Megatrons, Indiigais, kompots, un tandēm-biedrs Activity, super paslīpēts!
Priekā!
Ā un Hapo auto pie darba redzēts un braucot garām uzdota gāze līdz ''goda-atdurei''

Ā un Hapo auto pie darba redzēts un braucot garām uzdota gāze līdz ''goda-atdurei''

Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.

Sodien Balozu pagriezienaa viens melns sedans izgaja plakaniski bija nice skats un ziepnakkalnaa arii satikts kaut kads melns sedans :P nogriezas uz jelgavas sosejas :P
.......74
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- …