Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- …
- 679
- chevron_right
Neko nedzirdēju, biju iegrimis darbāAizdomāmBagāts™ rakstīja:Šodien @333 satikti: Megatrons, Indiigais, kompots, un tandēm-biedrs Activity, super paslīpēts!Priekā!
![]()
Ā un Hapo auto pie darba redzēts un braucot garām uzdota gāze līdz ''goda-atdurei''

Abas reizes tie bijām mēs ar useru KeblisRolitis rakstīja:Sodien Balozu pagriezienaa viens melns sedans izgaja plakaniski bija nice skats un ziepnakkalnaa arii satikts kaut kads melns sedans :P nogriezas uz jelgavas sosejas :P
Nupat uz akmens tilta kaut kāda čikita, ar lielām acīm sasveicinājās 

Tiko Nizars ar savu krasaino redzets pie Ogres Domo!;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
vakar Tukumā pie Maximas sasveicināts useris Uldis. 

Naktī vēl satikti-Indīgais Brunette un Jaņķels

Bija tada lietaMiroMan rakstīja:satikts Marenspaldies par apsuvumiem.

Vakar Jēkabpilī satikts ARTY ar kambri pie luksofora. Kamer sarkanā gaisma uztaisīts neliels burnouts. 

Thomas, tas Tu biji uz Brīvībenes ar sarkanu žurku,kurai uz spārna puķītes? Ap 4 dienā 

Pilnīgi "ar lielām acīm" !!!!-HAPO- rakstīja:Nupat uz akmens tilta kaut kāda čikita, ar lielām acīm sasveicinājās

satikts psih-arno un paveikts deal, paldies par jauno rotaļlietu

Bij tada lieta. Ar draugu bijam shoka, ka kads vel bez mums huliganize j-pils ielasdriftaelks rakstīja:Vakar Jēkabpilī satikts ARTY ar kambri pie luksofora. Kamer sarkanā gaisma uztaisīts neliels burnouts.

Njā, cik žēl ka kāds mani pamana,kad braucu ar donoru jeb shrotuSmXpress rakstīja:Tiko Nizars ar savu krasaino redzets pie Ogres Domo!;)

Šodien redzēts Pacha pa Lāčplēša ielu ap 14:00...
p.s. atšķirīgi un feini lukturi

Satikts Baller :)

Opā, es Tevi nemanīju..ORHIDEJA100 rakstīja:Šodien redzēts Pacha pa Lāčplēša ielu ap 14:00...

Pāāāāāldies

Kuram regulari stav kupejnieks ar naklenem Sigulda pie daudzivoklu nama netalu no betas.
coupe 2.8

ja kas tevi redzeju pa dienu nogriezdamies uz krustbaznicas ielas,biju ar kabluku
un sovakar redzets Uldis_r pardaugava ejot pari gajej parejai pie maza apla

un sovakar redzets Uldis_r pardaugava ejot pari gajej parejai pie maza apla

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Vakar pēcpusdienā(ap 17:30) Marihuans ar kabri uz Juglas ielas pie bernu slimnicas.
Un pa to pašu ielu Juglas virzienā aiz manis brauca melna kupeja ar ķīnas optiku, šķiet, pameta man ar tālajiem.
Un pa to pašu ielu Juglas virzienā aiz manis brauca melna kupeja ar ķīnas optiku, šķiet, pameta man ar tālajiem.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- …
- 679