5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- …
- 287
- chevron_right
hmmm....es par , tad jau uzreiz braucam pie jums kaut kur ap 19.00 varetu buut pie jums
jautajums, kaut kadus instrumentus varesu aiznemties uz vietas, vajadzetu so to paskruvet kamer esmu ticis pie instrumentiem
jautajums, kaut kadus instrumentus varesu aiznemties uz vietas, vajadzetu so to paskruvet kamer esmu ticis pie instrumentiem
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Jolciņai vilinošs piedāvājums, diemžēl šimvakaram man citi plāni, bet Plazā uz pāris h piebraukšu (ja uz turieni kāds vispār beigās brauks ).
Protams varēs, bet zin kā sarunājam, Activity ap 20iem brauks no Rīgas ar neocronu, pateikšu, lai piebrauc Plazā un braucat kopā...KLAVINS rakstīja:hmmm....es par , tad jau uzreiz braucam pie jums kaut kur ap 19.00 varetu buut pie jums
Hmm itkā jau nebūtu slikti aizbraukt...bet nju vēl nezinu vakarpusē jāskatās būs kā ar mašīnīti, ko darīšos...uuttJolcinja rakstīja:Braucat pie mums uz Alda Auto! Pacepsim gaļu un tā... Būsim tur visu nakti! Sabinčik, Tu arī beidzot varētu atripot ciemā!
o, labi, paldies un tad jau plazaa gaidisim ActivityJolcinja rakstīja:Protams varēs, bet zin kā sarunājam, Activity ap 20iem brauks no Rīgas ar neocronu, pateikšu, lai piebrauc Plazā un braucat kopā...KLAVINS rakstīja:hmmm....es par , tad jau uzreiz braucam pie jums kaut kur ap 19.00 varetu buut pie jums
Labas cenas.
Labas cenas.
Dafai, saņemies beidzot!Sabinchix rakstīja:Hmm itkā jau nebūtu slikti aizbraukt...bet nju vēl nezinu vakarpusē jāskatās būs kā ar mašīnīti, ko darīšos...uuttJolcinja rakstīja:Braucat pie mums uz Alda Auto! Pacepsim gaļu un tā... Būsim tur visu nakti! Sabinčik, Tu arī beidzot varētu atripot ciemā!
Ja Jūs rīt nebūsiet uz vietas, tad es arī šovakar/šonakt varētu piebraukt..
Jolcinja rakstīja:Dafai, saņemies beidzot!Sabinchix rakstīja:Hmm itkā jau nebūtu slikti aizbraukt...bet nju vēl nezinu vakarpusē jāskatās būs kā ar mašīnīti, ko darīšos...uuttJolcinja rakstīja:Braucat pie mums uz Alda Auto! Pacepsim gaļu un tā... Būsim tur visu nakti! Sabinčik, Tu arī beidzot varētu atripot ciemā!
hehe...njuuuu....90% ka būšu
Tā kā saturies!
Būsim arī rīt... Vismaz Activity būs...Ruu rakstīja:Ja Jūs rīt nebūsiet uz vietas, tad es arī šovakar/šonakt varētu piebraukt..
Tusiņs Kur jabrauc?
P.S. Jokoju. Man alkofests derevnjā
P.S. Jokoju. Man alkofests derevnjā
Jolcinja rakstīja:Būsim arī rīt... Vismaz Activity būs...Ruu rakstīja:Ja Jūs rīt nebūsiet uz vietas, tad es arī šovakar/šonakt varētu piebraukt..
Ok, tad es rīt ciemā.
Ja paspēšu līdz vakaram izārstēties, tad arī moš aizšaušu līdz jumsīm :P Pie reizes lampas tev varētu paķert
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
kas ta tev noticis ?
Labas cenas.
Labas cenas.
Iesnas, klepus, kakls, bet rīt jāskrien trako skrējienā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Ooo, jā, gaidīšu gan Tevi gan lampiņas...Podziņa rakstīja:Ja paspēšu līdz vakaram izārstēties, tad arī moš aizšaušu līdz jumsīm :P Pie reizes lampas tev varētu paķert
Podziņ, tu ir mūsu kapteinis, ārstējies, lai rīt var tresīt pa dubļiem!Podziņa rakstīja:Ja paspēšu līdz vakaram izārstēties, tad arī moš aizšaušu līdz jumsīm :P Pie reizes lampas tev varētu paķert
Es buush Plazaa ap 19:30
Oki. Jau ārstējoserda rakstīja:Podziņ, tu ir mūsu kapteinis, ārstējies, lai rīt var tresīt pa dubļiem!Podziņa rakstīja:Ja paspēšu līdz vakaram izārstēties, tad arī moš aizšaušu līdz jumsīm :P Pie reizes lampas tev varētu paķert
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
hmmm....ko tauta teiktu ja sodien uztaisietu velvienu sabraucienu plazaa, vakaraa, ka parasti uz 19.00 ?
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- …