5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- …
- 287
- chevron_right
es taisos pec drifta.
gan driftaa gan arii plazaa, bus ekskluziiva iespeeja apskatiit zaparozec, pilniigi svaigs stock, ka tikko no ruupniicas
gan driftaa gan arii plazaa, bus ekskluziiva iespeeja apskatiit zaparozec, pilniigi svaigs stock, ka tikko no ruupniicas
Značet Plazā ātrāk par 21iem darīt nav ko?
Es tagad ķimerējos gar savu auto-nolāpītais, man jaunais ģenerātors nosprāga
Ja paspēšu laikus nomainīt, tad līdz Biķerniekiem aizlaidīšu, ja nē, tad tikai uz Plazu
Ja paspēšu laikus nomainīt, tad līdz Biķerniekiem aizlaidīšu, ja nē, tad tikai uz Plazu
To kas uz siguldas sosejas mala staveja ?Zirdzins rakstīja:es taisos pec drifta.
nee nee, tur viss ir kaartiiba,motorins kaa pukjiite un nekarst arii...glauns aparaats
Esmu Plazā, otrajā stāvā, kādu h vismaz vēl būšu. :)
Hēy, kāds 5dien būs plazā??
domaaju ka nebuus, masiina jaatiira uz sezonas atklasanu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
baigās aizdomas, ka visi aizņemti ar gatavošanos uz sezonas atklāšanuzefīrs™ rakstīja:Hēy, kāds 5dien būs plazā??
nop, man viss gatavs
pieļauju domu ka varētu pieripot
pieļauju domu ka varētu pieripot
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Ari domaju, ka varetu piebraukt! Pucesos 6dien agri no rita!
Es 100% nebūšu.
Ir jāsaliek kabris lai var sestdien ierasties.
Ir jāsaliek kabris lai var sestdien ierasties.
vai tad kabrim vel TA nav jaiet ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
TA tiks ieta laikam rīt.
Es ganjau ar pieripošu, ja nebūs jāstrādā. Ar auto neko nedarīšu-labākajā gadījumā nomazgāšu 6dien no rītazefīrs™ rakstīja:Hēy, kāds 5dien būs plazā??
Pieriposhu shovakar.
Edit: Tomēr laikam nesanāks, jāsniedz palīdzīga roka lai viens auto būtu gatavs sestdienai.
Edit: Tomēr laikam nesanāks, jāsniedz palīdzīga roka lai viens auto būtu gatavs sestdienai.
Pēdējais labojis kompots - 17 Mai 2013, 14:53, kopā labots 1 reizi.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Domāju ka arī varētu pieripot uz kādu brītiņu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- …