5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- …
- 287
- chevron_right
gribētos rīt būt!
Nuu... Ja tikšu vienā gabalā pie Tevis... That is not easy today, you know... :(RENIO rakstīja:gribētos rīt būt!
Alias Renio+1
Supporting e36.lv
Supporting e36.lv
pieripošu.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
50/50 būšu
Man un manam auto pakaļ! Es par!kompots rakstīja:pieripošu.
Alias Renio+1
Supporting e36.lv
Supporting e36.lv
a kur tu esi un kur tavs auto? ja kads izlasiitu ar kordinateem varbutas kadam pa celam sanaaktu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Darbā = lidostas teritorijā - abi!
Es vakar neveiksmīgi sarāvu saites kājai un šodien baigi sarežģīti ir ar to braukšanu, bet tas nenozīmē, ka neiespējami... + Dakteronkulis izrakstīja zāles ar 30mg Kodeīnu - man ir uļots... Bet arī tas nenozīmē, ka nevaru braukt! Līdz 16:00 (darba dienas beigas piektdienās) vēl 2,5h un tikai tikko paēdu! :)
Jautājums ir vairāk vai vajag!? Ja nu kāds te ganās bez auto un grib pavizināties ar e87 120d, es šoreiz neatteiktos, ja man palīdzētu nokļūt līdz Renio!
Es vakar neveiksmīgi sarāvu saites kājai un šodien baigi sarežģīti ir ar to braukšanu, bet tas nenozīmē, ka neiespējami... + Dakteronkulis izrakstīja zāles ar 30mg Kodeīnu - man ir uļots... Bet arī tas nenozīmē, ka nevaru braukt! Līdz 16:00 (darba dienas beigas piektdienās) vēl 2,5h un tikai tikko paēdu! :)
Jautājums ir vairāk vai vajag!? Ja nu kāds te ganās bez auto un grib pavizināties ar e87 120d, es šoreiz neatteiktos, ja man palīdzētu nokļūt līdz Renio!
Alias Renio+1
Supporting e36.lv
Supporting e36.lv
PS Bet speciāli nevienam nav jābrauc man pakaļ! Ar mani viss ir labi! T.i., ja nu kāds tepat ir, tad cool, ja nav, tāpat cool!
Alias Renio+1
Supporting e36.lv
Supporting e36.lv
Es ar šovakar pieripošu uzmest aci sabraucējiem, jo 7dien jau laižu prom uz Somiju
No problems, tik man darbs liidz 18:00, maybe aatraak tikshu valjaa. Ja nu kas tad zvani man.iifa rakstīja:Man un manam auto pakaļ! Es par!kompots rakstīja:pieripošu.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Ak, Tu, zelta cilvēk! Brīvajā tirgū par Tevi varētu saņemt normālu kāpostu! Bet ne-par-ko nepārdotu!kompots rakstīja:No problems, tik man darbs liidz 18:00, maybe aatraak tikshu valjaa. Ja nu kas tad zvani man.iifa rakstīja:Man un manam auto pakaļ! Es par!kompots rakstīja:pieripošu.
Būs labi! Līdz tam laikam es ar 2 pārnesumu aizripošu līdz Renāram...
Alias Renio+1
Supporting e36.lv
Supporting e36.lv
hmmm...man tads zinkarigs jautajums, cik tad pa kompotu varetu dabuut ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
dodu 2 3litru burkas ar aliču kompotu!!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
padaudz nebus?
Uzminiet nu kur es esmu!
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
trolika?
Kaads jau plazaa? :p
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132