Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- …
- 679
- chevron_right

40 min atpakaļ. Ogrē Daugas stāvvietā sarkans sedans ar STARWARS izplūdi 1.8i. Kurš?

Oi nēēē, tās sliedes...pusdzivais rakstīja:Es mitinos uz garozes ielas. Nebūtu tas pansionāts (vai kas viņš tur ir) iespējams varētu redzēt, kad piebraucPodziņa rakstīja:
Piedodiet par netīro auto. Jau trešo dienu plānoju viņu nomazgāt![]()
![]()
![]()
Centīšos šodien pēc darba
Moš kad redzi mani piebraucam, iznāc ārā iepazīties![]()
![]()
Tik tiešām nesaki, ka Tu brauc pāri tām sliedēm tur? man ir augstāks un man visu apakšu skrāpēja (1x mēģināju, nekad vairs tur nebraukšu). Drīz mans no servisa būs laukā, tad varēs doties iepazīties

Ok. gaidīšu, iepazīšanos

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Bij prieks satiktmatissc rakstīja:Satikta Podzinja (paldies par starpniecibu)![]()
![]()
pectam ~13:15 DogMa brauca pretii pa A2 bergjos![]()
![]()
un pirms ~40min redzets Mozhaa mersis Cesiis pie Solo

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Tikko ar gruzs un xlacisx izmests līkums pēc riepām.

Nē, nevajag!pusdzivais rakstīja:Skatos, podziņa savu solijumu nav izpildijusi un uz mashinas veljoprojam 1cm dublju kartabus kas rupjsh tajos dubljos jauzraksta
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Vakar nomazgàju. Re, spīd un laistàs :)
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Šodien pie tirdzniecibas centra Mols mani,bet pareizak teikt manu sievu (jo sedeju aizmugure)ielaidis kreisaja josla,pec luksofora melna kupeja ap 15:00-15:40 lai pec tam iebraukt t.centra stavvieta...Bijam ar avusblau sedanu ar M(macību) zimi uz stikla...Paldies :) Un tur stavvieta vel ieraudziju peleku kupeju ar aizšpakteletu vai nez baltu sanu ar uzlimem e36.lv...

tev daudz postu. 

driftaelks rakstīja:Šodien netālu no lukoil Jēksbpilī redzēts zils kabris, numuru zīme laikam GV-88** Liekas, ka no šejienes.
Jup,viņš arī ir iekš e36.lv,niks laikam bija guile

kads nenesajas pa riigu ? zapasku vajadzeetu + dankrotins pie barona centra butu forsi ja kads varetu izruchiit ! :)
.......74

Pirms brīža uz Viskaļu ielas zaļš kompots ar zaļiem bleķiem pakaļā un frizūru kārtojošu vadītāju 

Tiko redzēts i.ziepneikalna statoila melns aršana ar e36.lv uzlīmem 

dogMa pirms Baltezera dodamies Rīgas virzienā pirms 25 min

Tiko gar origo pabrauca melna kupeja ar e36.lv uzlimem. No 10 stāva redzeju tāds maziņš izskatijas 

Kā tu no 10 stāva redzēji E36.lv uzlīmes tas būtu lielākais jautājums ja mašīna bija maziņa 

Bembis melns uzlīmes baltas viegli pamanīt 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- …