e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 62
- chevron_right
Ko varu piebilst par servisiem Cēsīs......
Labos servisos vienmēr rindas
Es automašinas remontēju'' Rando Autocentrs''(2nedēlas rinda,,,esmu braukājis arī uz citiem,,,manis minētajā servisā attieksme kā pret cilvēku,nav ne lētākais,ne dārgākais),metināšanas darbi privātā auto garāžā Priekuļos(1-2nedēļas rinda),krāsošana pie Upīšiem Priekuļos(draudzīgas cenas,ja māk runāt)
.....P.S ...Labs meistars bez darba nesēž........
Labos servisos vienmēr rindas
Es automašinas remontēju'' Rando Autocentrs''(2nedēlas rinda,,,esmu braukājis arī uz citiem,,,manis minētajā servisā attieksme kā pret cilvēku,nav ne lētākais,ne dārgākais),metināšanas darbi privātā auto garāžā Priekuļos(1-2nedēļas rinda),krāsošana pie Upīšiem Priekuļos(draudzīgas cenas,ja māk runāt)
.....P.S ...Labs meistars bez darba nesēž........
Nee metinu citur,,,,kas tev tur ar tām buksēm???
Nu jā nav patīkami......nu tev tur servisu vajadzēs,vēl viena lieta būs droši jāpasūta tās bukses..kaut kā neticās ka viņas visos sevisos plauktos mētājas
Cēsis vai Cēsu pusē ir kāds kas labi metina un krāso???
Man tas arkas uz pavasari būtu jāsaved kartība
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
tas būtu labs ieguldījumsROYALTY rakstīja:ir doma par 100% aizmuguri poliuretanizēt..
Palasi augstāk ko rakstijuOzys 90 rakstīja:Cēsis vai Cēsu pusē ir kāds kas labi metina un krāso???
Doma ir uz Priekuļiem aizdzīt tu kur tu teici paintresēties kas un kā savest savu pa zolīdo kartībaMad Matizz rakstīja:tas būtu labs ieguldījumsROYALTY rakstīja:ir doma par 100% aizmuguri poliuretanizēt..
tā lai tiešām būtu
Karoč mans aprili viss cerems tiks pārkrasot
bus
bus
Kaads Mby zin ka sauc to alumiinija aizsargu kas ir virs izpuuteeja? Nezinu kur vinju atrast...
Fuck New Model Cars, Im Riding Old School
Chaw Kadam mosh majas metaajaas bremzu diski aizmugurejie, neventilejamie?? Pm cenu
Kādam nevaig orģinālās priekšējās atsperes? Tikai aizņem vietu garāžā arā mest negribās
Pa pilsētu pamanīts Ozys slīdot pa Gaujas ielu pēc 21-00.......satikts CrazyAndza ar e34 Lukoilā ....matissC ar noripoja garām....(laikam no darba)
Kādam Cēsis vai tai pusē nav liegs Aizmugurēja kreisa luktura tas aizsarga plastmasa iekšpusē kas nāk??
Es savam taisot aplauzu ļipiņu :)
Es savam taisot aplauzu ļipiņu :)
jup, no darbaMad Matizz rakstīja:Pa pilsētu pamanīts Ozys slīdot pa Gaujas ielu pēc 21-00.......satikts CrazyAndza ar e34 Lukoilā ....matissC ar noripoja garām....(laikam no darba)
vakar satikt useris ozys90
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …