Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- …
- 679
- chevron_right

Tiko no Kr.Barona uz Merķeļa nogriezās zaļś e36 ar baltu uzlīmi aizmugurē

Pa dienu Podziņas e36 un melns tourings ar dzeltenām miglām redzēti AM furnitūras stāvvietā.

Tumši pelēks tourings.Gustiņš rakstīja:Pa dienu Podziņas e36 un melns tourings ar dzeltenām miglām redzēti AM furnitūras stāvvietā.

Nu tad sniegs, lika izskatīties melnam
strādājat tur?

Šodien satikts sīkais, liels paldies
, podziņa un cik saprotu pie sīkā vēl gausais pēc paspiegošanas 
Pēc 23:00 uz plazas jumta, ja nemaldos, tad 2 kupejas un 1 kompots šķērēja, tikai vienam bija uzlīmes, vienam eņģeļi, vēl ap vai mazliet pēc 00:00 blakus nostājās e36 kupeja ar lūpu uz stock bufera, izkāpa, pateica čau, es ar, bet mazliet samulsu, aizbrauca

Pēc 23:00 uz plazas jumta, ja nemaldos, tad 2 kupejas un 1 kompots šķērēja, tikai vienam bija uzlīmes, vienam eņģeļi, vēl ap vai mazliet pēc 00:00 blakus nostājās e36 kupeja ar lūpu uz stock bufera, izkāpa, pateica čau, es ar, bet mazliet samulsu, aizbrauca

Gadas arī man tā bieži, kad ierauga mani nekonfortablā situācija - bez alko rokās.byrbyr rakstīja:Šodien satikts sīkais, liels paldies, podziņa un cik saprotu pie sīkā vēl gausais pēc paspiegošanas

Uz plazas jumta, varēji pievienotiesbyrbyr rakstīja:Šodien satikts sīkais, liels paldies, podziņa un cik saprotu pie sīkā vēl gausais pēc paspiegošanas

Kam šis mazulīts tagad stā pie mūkusalas maximas? [BLACK HEART SUIT]
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Tieši šito pasu mazuliti vakar redzēju ziepniekkalna statoil 

Šorīt, Viestura prospekts - RENIO 

Un kurš tikko pàrbrauca pāri čakenei? Zila, laikam kupeja ar zaļiem aizmugurējiem diskiem ?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

byrbyr rakstīja:Šodien satikts sīkais, liels paldies, podziņa un cik saprotu pie sīkā vēl gausais pēc paspiegošanas

Bayerische Motoren Werke

Gustiņš rakstīja:Pa dienu Podziņas e36 un melns tourings ar dzeltenām miglām redzēti AM furnitūras stāvvietā.
Jū, mans un Finxa auto te visu laiku čupojās

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

byrbyr rakstīja:Šodien satikts sīkais, liels paldies, podziņa un cik saprotu pie sīkā vēl gausais pēc paspiegošanas
Vakar satikti siikais, byrbyr, Finx, Jolciņa, Activity. Laikam viss

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Vakar vakarā atrakciju parkā aka alfā daudz e36 sāniski.

Ne, man jau apnikusas sis izpriecas, ziemas laikaTheMoneyTeam rakstīja:Uz plazas jumta, varēji pievienotiesbyrbyr rakstīja:Šodien satikts sīkais, liels paldies, podziņa un cik saprotu pie sīkā vēl gausais pēc paspiegošanas

Kurš bija tas, kas 6dien ap 8.00 no rīta ļoti izmisīgi centās mani apdzīt ar tumši zilu sedanu braucot gar biķerniekiem. un kas zem kapota? 2.5? 

vainīgs 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- …