5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- …
- 287
- chevron_right
Es ļoti ceru, ka daudzi!
Par godu Renio nu jau pagājušajai jubilejai, rīt [31.05.2013] ~19:00 Plazā ierastajā vietā, būs kliņģeris!
Svinēšana URBAN PICNIC stilā! (paņemam savas segas, paliktņus, krēslus u.c. piknika atribūtus, ja līs - improvizēsim)
Neviens nesvin tik labi, kā E36! Piekrītat?
PS Padod tālāk pa ierastajiem kanāliem!
Par godu Renio nu jau pagājušajai jubilejai, rīt [31.05.2013] ~19:00 Plazā ierastajā vietā, būs kliņģeris!
Svinēšana URBAN PICNIC stilā! (paņemam savas segas, paliktņus, krēslus u.c. piknika atribūtus, ja līs - improvizēsim)
Alias Renio+1
Supporting e36.lv
Supporting e36.lv
ja kas tad parvaksimies uz otro staavu un pat lietus nekaitees mums
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Tā kā pasei beidzies der. termiņš, tas nozīmē, ka uz LT nebraukšu, tapēc rīt būšu Plazā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Un kā ar balsošanuPodziņa rakstīja:Tā kā pasei beidzies der. termiņš, tas nozīmē, ka uz LT nebraukšu, tapēc rīt būšu Plazā
Nu uz šito ir jātiek obligāti...iifa rakstīja:Es ļoti ceru, ka daudzi!
Rīt atbraukshu atrādīties ar jauno drapaku, kurš man varētu rīt sagādāt uz plazu foruma un kluba uzlīmes
kāds tev ir?
O, varēs pielietot saliekamo galdu, kurš man dzīvojas pa bagažnieku.iifa rakstīja: Svinēšana URBAN PICNIC stilā! (paņemam savas segas, paliktņus, krēslus u.c. piknika atribūtus, ja līs - improvizēsim)
Par to es nepārdzīvoju, jo šajā gadijumā visi viņi liekas vienādi Ir pāris kandidāti kurus negribētu redzēt , bet nav arī tādi par kuriem balsotuHazard rakstīja:Un kā ar balsošanuPodziņa rakstīja:Tā kā pasei beidzies der. termiņš, tas nozīmē, ka uz LT nebraukšu, tapēc rīt būšu Plazā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Varbūt pēc darbiņa arī pieripošu! Tad jau manīs, jo darbiņš man ir līdz 21:00
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
pieripošu pēc 19:00
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Atbraukšu beidzot ar savu e 36 :D:D:D
Ja kādam ir vēlme un nav ko darīt, rīt no rīta varat pievienoties mums, mēs te daži uz vecāķiem uz jūriņu brauksim!!!
Tā kā, ja kas droši zvaniet ja ir vēlme pievienoties - 29977078
Tā kā, ja kas droši zvaniet ja ir vēlme pievienoties - 29977078
Es jau taisos un braucam araa :)
Labas cenas.
Labas cenas.
Ir piedāvājums šo svētdien atkal aizlaist visiem kopā uz jūriņu!!
Kam ir vēlme droši pievienojaties
Jautrība garantēta
Kā piemērām izraktas bedres zem guļvietas kamēr esi prom uutt
Kā tas tika izdarīts man pagaišreiz
Bet tā kā šitos mūsējos kadrus es jau pazīstu man jau bij priekšnojauta, ka man kko izdarīs, un protams es neiekritu tai bedrē
Kam ir vēlme droši pievienojaties
Jautrība garantēta
Kā piemērām izraktas bedres zem guļvietas kamēr esi prom uutt
Kā tas tika izdarīts man pagaišreiz
Bet tā kā šitos mūsējos kadrus es jau pazīstu man jau bij priekšnojauta, ka man kko izdarīs, un protams es neiekritu tai bedrē
es vel savu sodu neesmu samaksaajis, buus jaabrauc pelniit naakoshais
kas zin tas sapratiis
kas zin tas sapratiis
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
manejais vel bardacokaa metajas
juu ja labs laiks tad es par , tik soreiz neliksu vip vieta masiinu
aaa un kurs buus so piekdien plazaa un kurs uz 333 brauc ?
juu ja labs laiks tad es par , tik soreiz neliksu vip vieta masiinu
aaa un kurs buus so piekdien plazaa un kurs uz 333 brauc ?
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- …