5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- …
- 287
- chevron_right
Braukt var jebkurš bez izņēmuma
viss ir atkarìga jo laikapstākļiem, finansēm utt.
piemēram kāds boulinga, biljarda pasākums, vakara/nakts pabraukāšanās. Vasarā dažreiz aizlaiž uz jùru utt.
Droši tik ņem un brauc
viss ir atkarìga jo laikapstākļiem, finansēm utt.
piemēram kāds boulinga, biljarda pasākums, vakara/nakts pabraukāšanās. Vasarā dažreiz aizlaiž uz jùru utt.
Droši tik ņem un brauc
tieši tā-bez stresa!
PS Fakts vien, ka esi e36 padara Tevi, un visus pārējos ar e36, par "savējo"! Citiem vārdiem, ar vislielāko prieku Tevi redzētu sabraucienos u.c. burziņos...LoyC rakstīja:Esmu jauniņais e36 sabiedrībā un īsti nav skaidrs, vai uz šiem sabraucieniem var braukt random jauniņie vai tikai "savējie"? Un ko jūs tur parasti dariet? Labprāt ierastos, bet nav ne jausmas, ko es tur darīšu, nevienu nepazīstot
Alias Renio+1
Supporting e36.lv
Supporting e36.lv
Man bija tiesi ta pat, bet e36.lv biedri nekoz bija loti patikami atbraucot uz pirmo 5dienas, 6sabraucienu, tiku loti laipni pienemts, sasveicinats un iepazistinats ar biedriem ))) Viss lielakais paldies, Podzinjai, vinja toreiz teica, nesediet mala ja brauc ar e36 un tev vins interese ta tad savejais, ka jau te ir rakstits, ja redzi e36.lv vai e36 klub latvia uzlimi drosi ej klat pie jebkuras tadas masinas saki cau un savu niku foruma )))LoyC rakstīja:Esmu jauniņais e36 sabiedrībā un īsti nav skaidrs, vai uz šiem sabraucieniem var braukt random jauniņie vai tikai "savējie"? Un ko jūs tur parasti dariet? Labprāt ierastos, bet nav ne jausmas, ko es tur darīšu, nevienu nepazīstot
Moš kads grib šodien, pecpustdiena uzspelet biljardu @plaza!?
nu skaidrs. Kādā brīvā 5dienas, 6dienas vakarā noteikti pieslīdēšu
erda rakstīja:Moš kads grib šodien, pecpustdiena uzspelet biljardu @plaza!?
erda rakstīja:Moš kads grib šodien, pecpustdiena uzspelet biljardu @plaza!?
Varētu uz kādiem 20:00??
Ja kāds dosies??
izskatās, ka neviens īsti negrib 7dien spēlēt!
Tad pārceļam uz 5dienu!
Tad pārceļam uz 5dienu!
Gan jau ka pēc drifta treniņiem savāksies kāds arī plazāRolitis rakstīja:šo piektdien kaut kas notiek ? :)
Uz cikiem domajat ? :) Vnk man pec tam doma uz rumbulas lidlauku aizshaut :)
.......74
Nju drifta treniņi ir līdz kādiem 19:00...plazā moš kāds būs ap 20:00Rolitis rakstīja:Uz cikiem domajat ? :) Vnk man pec tam doma uz rumbulas lidlauku aizshaut :)
skaidrs mosk ar aizshaushu ! :) pastities kas jus tur esat pec tam kad muziku salikshu :)
.......74
Pieskriešu uz biķeriem.
uz bikeriem nebrauksu, bet pa taisno uz plazu , bet busu pec 19.00 viss ticamak uz 20.00
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nebusu ne bikerbiekos, ne Plaza.. Busu Lietuva! :)
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Būšu Biķerniekos un tad cenīšos uz Plazu :)
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Visticamaak ka riit vispirms caur moiku un tad uz plazu, mosh paliks laiks lai veel uz bikeriem aizshautu.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Sabraucienu Lietuvaa ?iifa rakstīja:Lietuva rīt populāra!
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- …