Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 679
- chevron_right
Pa smuko pacepta gaļa Apelsīnā ar Agris13 Finks shadowscreen un Dj_zii 

Klavz redzēts stāvam VPLT stāvvieta.... Mācies tur? Kas ar priekšu? 

Možais arī redzēts Cēsīs braucot pretī (biju iekš volvo)..
Mācos, jā, 4. kurss. Ar priekšu ir tā ka brille bija nopuvusi, uzliku dzelteno, izrādijās ķīnietis, kuru nevar piedzīt, pēctam izdomāju piemērīt M buferi un tā arī palika, tagad mazliet slinkums pārņēmis un tiek braukts ar tādu kāds ir, cerams, prakses laikā kautkas iekustēsies

Mācos, jā, 4. kurss. Ar priekšu ir tā ka brille bija nopuvusi, uzliku dzelteno, izrādijās ķīnietis, kuru nevar piedzīt, pēctam izdomāju piemērīt M buferi un tā arī palika, tagad mazliet slinkums pārņēmis un tiek braukts ar tādu kāds ir, cerams, prakses laikā kautkas iekustēsies

Ok.. tad jau kaut kad jasaskrienas....
4dien ar čomu izgājām cauri stavvietai un ievēroju šo e36 ... Tagad skatos Ridliha komentārā, ka tu.... 

Juuu, vakar ietusēts ar visām šīm personām, bet kur Tu mani šodien varēji satikt???activity rakstīja:Vakar driftā un Rumbulā satikti un at Just: AizdomāmBagāts™, Agnis, Siikais, Megatrons, Anetiiite, Pacha, Jolcinja, Kompotiņš, Mathias+1, Kmartiiiini+1, Metrzs, Janķels, Romchiks, Podzinja.
Šodien dīvainā kārtā satikta Jolcinja![]()
![]()

Kā vienmēr, tajā pašā laikā un tajā pašā vietā 

ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.

Pirms pāris min redzēts dogma pie daugavas stadiona. Style5 izskatās mega!
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam

\Alps rakstīja:mileniums rakstīja:šodien vēroju kā Alps staipa gumiju!cerams ka saprati ko domāju! pie Arēnas rīga vispār manīts tur kādas 4dienas no vietas!
Sapratu, sapratu.
No kurienes spiego?
Es tagad visu Septembri tur kartingos strādāšu. - pagaidu darbs, kamēr esmu nopietna un patstāvīga darba meklējumos.
Manīta sudraba krāsas kupeja ar e36.lv uzlīmēm šonakt pie koijotiem.
blakus tev ta stroikā strādāju nākam reiz kad tevi tur manīšu iešu pavizināties ar kārtingiem!

DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY

KRO šodien nebiji prisma ar orandžām brillēm?

Jāāā, Justaa daudzi!!!activity rakstīja:Vakar driftā un Rumbulā satikti un at Just: AizdomāmBagāts™, Agnis, Siikais, Megatrons, Anetiiite, Pacha, Jolcinja, Kompotiņš, Mathias+1, Kmartiiiini+1, Metrzs, Janķels, Romchiks, Podzinja.
Šodien dīvainā kārtā satikta Jolcinja![]()
![]()

Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7

jap.Agrais rakstīja:vakar ceeesu pusee maareens vakara forshi papljaapats![]()
un kopistiski piebeigts jaagerits

tad jau man ari bus japieskrien paplapat.Klavz rakstīja:Ja redzēšu, tad piečāpošutik šonedēļ ar e36 nebūšu

biju.mileniums rakstīja:KRO šodien nebiji prisma ar orandžām brillēm?
Es tur esmu katru darbadienu ,jo mācos Hanzas viduskolā tur blakus.

otro dienu tevi satieku prisma bet neatceroos pa 100% kā tu izskaties nākam reiz skriešu klāt sveicināties bet nebaidies jo būšu netīrās darba drēbēs! 

Ok
Ja kas tur esmu no 12:30-13:00

Ja kas tur esmu no 12:30-13:00

dogMa(liels paldies), siikais, Agnis, Podziņa, Kasparskj, Jolcinja, Activity, tas arī šodienai viss 

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 679