e36.lv Kuldīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 41
- chevron_right
Uz Jelgavas ielas daudz nāniķi dzīvo, tiem vienmēr problēmas
Ja kāds grib spolēties bet nav ar ko var par brivu savāk 8x R15 (195,185/65 2-3mm) un 4x R17 (225,215/45 2-4mm)
PM
Ja kāds grib spolēties bet nav ar ko var par brivu savāk 8x R15 (195,185/65 2-3mm) un 4x R17 (225,215/45 2-4mm)
PM
Edzy kūtiņa pie Saldus Maxima XX, nu vismaz vajadzēja būt Gāju iekšā, redzēju, nācu ārā vēljoprojām bija
Bija tāda lieta, šodien visu dienu pa Saldu biju, Tik žēl ka sanāca redzētu manējo noputējušu, skats nebija tas labākais!Alutinsh rakstīja:Edzy kūtiņa pie Saldus Maxima XX, nu vismaz vajadzēja būt Gāju iekšā, redzēju, nācu ārā vēljoprojām bija
Ps. Saldū pie EOLTAS redzēju smuku tumšu kūtiņu, ja nemaldos tad bija divciparu vnz, burtus neatceros, bet cipari liekas ka bija 99! Un Kuldīgā Ap 12 manīju smuku sēdinātu zilu sedanu, kopā ar vienu E46 aizbrauca uz jaunā tilta pusi!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Es jau saskaitīju defektus tavam Ir kur roka jāpieliek
Jā roka ir diezgan jāpieliek, tikai vēl nekas nav iesākts darilt, tāpēc izskats tāds pats, kā iegādes brīdī.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Edzy rakstīja:Bija tāda lieta, šodien visu dienu pa Saldu biju, Tik žēl ka sanāca redzētu manējo noputējušu, skats nebija tas labākais!Alutinsh rakstīja:Edzy kūtiņa pie Saldus Maxima XX, nu vismaz vajadzēja būt Gāju iekšā, redzēju, nācu ārā vēljoprojām bija
Ps. Saldū pie EOLTAS redzēju smuku tumšu kūtiņu, ja nemaldos tad bija divciparu vnz, burtus neatceros, bet cipari liekas ka bija 99! Un Kuldīgā Ap 12 manīju smuku sēdinātu zilu sedanu, kopā ar vienu E46 aizbrauca uz jaunā tilta pusi!
Kūtiņa mana! FB-99
Pie Eoltām redzama katru dienu, jo strādāju tur, tā kā, ja ir vajadzība pēc detaļām ar sakarīgām atlaidēm, vai vienkārši apsveicināties, esiet Welcomēti
Tā, kurš tu esi? Ar gaišiem matiem?
Nu HVZ, citur tumši, citur gaiši
katrā ziņā - garākais (augumā)
katrā ziņā - garākais (augumā)
nu kad tad būs kāds sabrauciens?
Nākam 5dien metāšos klondaikā, ja 6dien rokas netrīcēs, tad varu paņemt savu kameru un uzbildēt kādu fotosesiju, tīri lai neatpaliktu no Talsiniekiem un arī šeit atzīmētostaurings rakstīja:nu kad tad būs kāds sabrauciens?
Jaa vajadzētu točna kādu saskriešanos! Man der nākamā sestdiena, vienīgi nekādus trikus nevarēšu parādīt ar savējo! Vienritenis!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
po, ja māk braukt tad ar 1 riten ar var uzgrieztEdzy rakstīja:Jaa vajadzētu točna kādu saskriešanos! Man der nākamā sestdiena, vienīgi nekādus trikus nevarēšu parādīt ar savējo! Vienritenis!
Tad šonedēļ jāsatrennejas.Pjērs rakstīja:po, ja māk braukt tad ar 1 riten ar var uzgrieztEdzy rakstīja:Jaa vajadzētu točna kādu saskriešanos! Man der nākamā sestdiena, vienīgi nekādus trikus nevarēšu parādīt ar savējo! Vienritenis!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Nu ja, lai pilsētas svētkos var ķert maziņās
cmon you must know that!Edzy rakstīja:Kādas maziņās?
Te jau vīri ar 15gadīgām vazaņķēm neņemās
4x R15 ET20 bleķinieki ar riepām nospolēšanai
2x R15 ET47 style 6 ar riepām nospolēšanai
8x R15 riepas ~2mm
40 Eur par visu, varu pievest!
2x R15 ET47 style 6 ar riepām nospolēšanai
8x R15 riepas ~2mm
40 Eur par visu, varu pievest!
Nu ko tad sestdien tiekamies Kuldīgā, vai nē?
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Kāds nepārdod USB magi?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15