e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 90
- chevron_right
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Jā mans..!djjys rakstīja:Tas tavs???
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nākamo 12.05.2012. vai 13.05.2012. vakarpusee?
Varbūt uz mēneša beigām?
Varam ari junija sakumā kko pasaakt, mosh kadu braucienu pie ezera piem. Zebrus ezers - volejbols un atputa
users + 1 tad jau kkas sanaaktu
njā tā mēs varētu darīt..
es esmu nekrietns uzmetejs
es netiku uz Jelgavu 05.05. man majai vartus lika, vajadzeja sedet uz vietas ka vagaram
nakoshreiz nepiechakareshu
P.S> uz Talsu ralliju neviens nebrauc?
es netiku uz Jelgavu 05.05. man majai vartus lika, vajadzeja sedet uz vietas ka vagaram
nakoshreiz nepiechakareshu
P.S> uz Talsu ralliju neviens nebrauc?
tas nekas bus citas reizes veel ar
saaku te domaat ja buutu ieradushies vel 3 useri vai mes visi ari butu braukushi pie ta svetafora pa sarkano gaismu jo 5ata jau bij labs skats noteikti ka bij pa rubli
saaku te domaat ja buutu ieradushies vel 3 useri vai mes visi ari butu braukushi pie ta svetafora pa sarkano gaismu jo 5ata jau bij labs skats noteikti ka bij pa rubli
Tad bīdam uz 9.jūniju braucienu uz Zebrusu?
Noskaidrotu kā tur ir jau ar volejbola speleshanas iespējām,naktsmitneem,telshu vietam vai vnk atlūšanu bembī Vajag tak normali kadreiz ari visiem pie alus pasedet un gudri parrunaat
Noskaidrotu kā tur ir jau ar volejbola speleshanas iespējām,naktsmitneem,telshu vietam vai vnk atlūšanu bembī Vajag tak normali kadreiz ari visiem pie alus pasedet un gudri parrunaat
Pirms kādām 20 min manīts baller pie Rimi ja nekļūdos..
Kadam nav pieejama hd kamera un sapraats ka to visu pec tam salikt kopa? varetu pafilmet sho un to no e36
Man ir kautkaada kamera
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
05.06.2012. pl.20 tiekamies pie Valdekas?
Ja nu kas, 6dien buushu Jelgavaa. Varam saskrieties kkur pie Depo vai cita vieta? Nu tb ,ja ir veleshanaas!
šodien nekur netieku - rīt eksis.KV_ rakstīja:05.06.2012. pl.20 tiekamies pie Valdekas?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
es ar netieku
6dien?
6dien?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13