Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- …
- 679
- chevron_right

Vakar ap to laiku biju Valdemāra Rimītī, bet nevienu, kurš mani vērotu, nemanījuRidlihs rakstīja:Pirms brīža zila kūts no Valdemāra ielas Rimi stajankas izgriezās .liekas style32 diski.balta uzlīme logā.
satikts georgy pa dienu vēl.

Artilērijas-HAPO- rakstīja:redzēju tavu auto noparkotu naktī. aizmirsu tik uz kādas ielasmarux rakstīja:Piektdien nopētīts blakus braucošais un pie luksofora riepas svilinošais HAPO vāgens

brīdī kad griezi ārā no stajankas pabraucu garām Hospitāļu ielas virzienā ar kablukukorsa rakstīja:Vakar ap to laiku biju Valdemāra Rimītī, bet nevienu, kurš mani vērotu, nemanījuRidlihs rakstīja:Pirms brīža zila kūts no Valdemāra ielas Rimi stajankas izgriezās .liekas style32 diski.balta uzlīme logā.
satikts georgy pa dienu vēl.

Marux, Tu vai arī vēl vien tāds pats, ar tādiem pašiem ziemas diskiem braukā, tiem krāsainajiemmarux rakstīja:Artilērijas-HAPO- rakstīja:redzēju tavu auto noparkotu naktī. aizmirsu tik uz kādas ielasmarux rakstīja:Piektdien nopētīts blakus braucošais un pie luksofora riepas svilinošais HAPO vāgens

manīta balta kupeja ar melnu haubi , krustpils iela ~13:30 

Man liekas mums kādu nakti vajag tos viņam parkrasot zelta krāsāRidlihs rakstīja:Artilērijasmarux rakstīja:redzēju tavu auto noparkotu naktī. aizmirsu tik uz kādas ielas-HAPO- rakstīja:Piektdien nopētīts blakus braucošais un pie luksofora riepas svilinošais HAPO vāgens
Marux, Tu vai arī vēl vien tāds pats, ar tādiem pašiem ziemas diskiem braukā, tiem krāsainajiem

Bazara nav

Man aparāts :) Nav sanācis aizrauties ar atpazīšanās uzlīmēm...Finks rakstīja:Šejienietis? Kkad pēcpusdienā pie krauta. [attachment=-1]uploadfromtaptalk1396812387724.jpg[/attachment]
Sent from my PAP5300DUO using Tapatalk

Shadowscreen uz satekles ielas pirms minūtēm 15 

fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

Nop. Ar Volvo ģimenes universālu...korsa rakstīja:Biji ar kompaktu ar zaļiem diskiem?
Biju iegriezie Alfā,bet tikai lai apgriestos :-P

Auto aplīmēšana - 2779 5009
http://www.aareklama.lv/
http://www.aareklama.lv/

šodien, finks redzēts griežoties uz tās šosejas kas ved uz 333, cipruss18 arī pie dreiliņu statoila. kā arī kompots tur pat netālu.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam

Es tas noteikti neesmu, jo Lagūna tikai no 4dienas ir ielās pēc 4 mēnešu atpūtas un krāsainie diski jau sen zem kalpakiem noslēptiRidlihs rakstīja:Marux, Tu vai arī vēl vien tāds pats, ar tādiem pašiem ziemas diskiem braukā, tiem krāsainajiemmarux rakstīja:Artilērijas-HAPO- rakstīja: redzēju tavu auto noparkotu naktī. aizmirsu tik uz kādas ielas

I kalpakus nokrasosimmarux rakstīja:Marux, Tu vai arī vēl vien tāds pats, ar tādiem pašiem ziemas diskiem braukā, tiem krāsainajiemRidlihs rakstīja:Artilērijasmarux rakstīja: redzēju tavu auto noparkotu naktī. aizmirsu tik uz kādas ielas
Es tas noteikti neesmu, jo Lagūna tikai no 4dienas ir ielās pēc 4 mēnešu atpūtas un krāsainie diski jau sen zem kalpakiem noslēpti

DoGma aptuveni uz 19:30 baltezerā uz Ādažu pusi . 

- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

Skaidrs. Maniju arī tur aplīmētu V70, to pašu, ko vakarā ap 20:30 Čierī uz Gaujas ielas braucot uz Brasas tiltu apšļācot nabaga cilvēciņus. Vismaz man tīra sirdsapziņa, jo apšļācu jau slapju cilvēkuAsnāts rakstīja:Nop. Ar Volvo ģimenes universālu...korsa rakstīja:Biji ar kompaktu ar zaļiem diskiem?
Biju iegriezie Alfā,bet tikai lai apgriestos :-P

Tas bija ļauni, bet lietus un neizgaismoto ielu dēļ, tos (gājējus) var pamanīt stipri par vēlu..
Tad jau šodien pie Alfas redzētais violetais kompakts ar zaļajiem diskiem un uzlīmēm bij kādam citam.

Nu redzēju tādu caur Ogri braucot ... domāju mošk Tumarux rakstīja: Es tas noteikti neesmu, jo Lagūna tikai no 4dienas ir ielās pēc 4 mēnešu atpūtas un krāsainie diski jau sen zem kalpakiem noslēpti

elvis' rakstīja:šodien, finks redzēts griežoties uz tās šosejas kas ved uz 333, cipruss18 arī pie dreiliņu statoila. kā arī kompots tur pat netālu.
es ka vienmer akls

ar kompatu pa brugji

Gundars Korsietis rakstīja: Vēl uz Brīvībenes ap 12iem manīta skaļa,melna kūtiņa, nebij Alps?
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Jā.

nu es biju ar hyundai terecan darba autocipruss18 rakstīja:elvis' rakstīja:šodien, finks redzēts griežoties uz tās šosejas kas ved uz 333, cipruss18 arī pie dreiliņu statoila. kā arī kompots tur pat netālu.
es ka vienmer akls

bet māaju un metu ar tālajiem.

Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
es tani momentaa eedu saldejumu un ja edu saldejumu,nekas man nespeej pieverst uzmaniibu

ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- …