5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 287
- chevron_right
izskata ka ctauta tomer vacas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Es par ,varētu savējo beidzot nomazgātPodziņa rakstīja:Es arī PAR sabraucienu pie SKY Un par šo 5dienu vēl īsti nezinu, bet centīšos tikt
cikos parasti visi savācās?
Lietotas detaļas no E30;E36;E34;E39;e46;e60 Pērku BMW detaļām.
aptuveni 19.00
Tev jau ar sālsūdeni jāmazgā nevis ar šampūnu!Kobreti rakstīja:Es par ,varētu savējo beidzot nomazgātPodziņa rakstīja:Es arī PAR sabraucienu pie SKY Un par šo 5dienu vēl īsti nezinu, bet centīšos tikt
Kaut jau nu sabrauktu arī tie visi, kas taisās. Parasti jau liela daļa, kas posto par braukšanu, tā arī neatbraucKLAVINS rakstīja:izskata ka ctauta tomer vacas
Un kā tur ar brīvām vietām stāvvietā? Reti tur(Krasta SKY) iegriežos, bet ir bijusi problēma, ka nav lāga kur auto noparkot.
Tur uz McDonalda pusi blakus SkY ir liels laukums, kurš vienmēr ir tukšs
ar katlu beržamo pēc ziemaskorsa rakstīja:Tev jau ar sālsūdeni jāmazgā nevis ar šampūnu!Kobreti rakstīja:Es par ,varētu savējo beidzot nomazgātPodziņa rakstīja:Es arī PAR sabraucienu pie SKY Un par šo 5dienu vēl īsti nezinu, bet centīšos tikt
+1 to arii biju doamjis tas ir aiz moikasHoodieBro rakstīja:Tur uz McDonalda pusi blakus SkY ir liels laukums, kurš vienmēr ir tukšs
Labas cenas.
Labas cenas.
99% ka ar ieradīšos :)
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
es jav auto nomazgaju lai rita ar tiru varetu braukt, kaut ka negribas risket ar to moiku , labak sakuma paskatisos ka citi mazgaa
Labas cenas.
Labas cenas.
Nu tad šodien(5dien) tiekamies ap tiem 19iem pie SKY Krastenē?
Jap, taja laukuma aiz moikas mcdonalda virziena
Labas cenas.
Labas cenas.
He, esmu šodien ar Hondu , Varētu pameiģināt varbūt arī tajā mokā nomazgāt auto, bet nu tad jau redzēs cik ārā būs auksts. Moš kāds plāno jau ātrāk ierasties ? Es varētu kaut uz 6šiem , jo , ja braukšu uz 7ņiem, tad diezgan īsu brītiņu būšu, jo būs jāskrien tālāk
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
es jav ar leilako priek ierastos atrak, bet majas no darba busu tikai 18.30, kamer paedius, pargerbsos un kamer aizbrauksu jav vien bus pec 19.00
Labas cenas.
Labas cenas.
Es arī drošvien būšu ar kādiem 19.00.
ātrāk nezinu, vai paspēšu.
ātrāk nezinu, vai paspēšu.
nu ok. bet ja dienas laikā tomēr kāds paziņos , ka būs ātrāk, tad arī būšu. Cik ta man tur pāri tiltam pārbraukt un būšu klāt
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Par moiku - ja tu izmazgaji auto, un nebrauc pa dubljainiem ceļiem, tad var noskalot paris reizes nedeļa pa 1 Ls... Man bija tirs auto. Izbraucu paris dienas pa mitru grunteni - nesanaca izmazgat normali... Ne jau tapat vien ir izdomata birste. Majas pašam ir Karcher, un labak par vasaras sauso putekļu skalošanu nesanaks...
FWD - Faggot Wheel Drive
Nepiekrītu, man jau liekas, ka pats nesi bijis tai moikā, tur tadi netīri auti'ņi brauc iekša un izbrauc tīri
Pats ar esmu mazgājis riktīgi netīru un diezgan labi var nomazgāt.
Pats ar esmu mazgājis riktīgi netīru un diezgan labi var nomazgāt.
Biju, biju... Mana topika bildes kur auto tirs fočetas tieši pie tas moikas... Mazgajos 2 reizes. Man nesanaca. Varbut rokas man likas... Tad man rodas jautajums kapec visas moikas mazga ar Karcher + švamme, nevis Karcher un viss... Varbut ari katram sava saprašana par to ka jaizskatas "tiram" auto.. Nu bet galu gala galvenais lai tu pats esi apmierinats ar rezultatu!
FWD - Faggot Wheel Drive
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …