Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 93
- chevron_right
aaaaaa ... iedzerts bacardi ar kolu un neesmu vairs ripotaajs ne kur.... :( maybe varam rītvakar savākties - tā teikt, aizejošā gada noslēdzošais slīdiens ? :) pievakarē varētu sabraukties ? ! :)
Juglas Statoil pēc aptuveni 15 min tiksies G1RT5 ar Seeya un dodas pie manis uz Baltezeru.
Kāds pievienosies?
Kāds pievienosies?
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Tikko mājās no slidināšanās kas nebij speciāli
Uz ceļiem melnais ledus ... slīd nenormāli .. kas slidinās - esiet uzmanīgi
Uz ceļiem melnais ledus ... slīd nenormāli .. kas slidinās - esiet uzmanīgi
Bija jautri
Itiipashi, atpakaļ ceļā braucot lejā no berģiem
paskrienamies ? davaj, apstajamies uz šosejas un 3 2 1 a uzsākt nevar nav brīnums ka Seeya gandrīz margās iepriekš ielika, jo totālākais ledus ...
paskrienamies ? davaj, apstajamies uz šosejas un 3 2 1 a uzsākt nevar nav brīnums ka Seeya gandrīz margās iepriekš ielika, jo totālākais ledus ...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Slid labi bik sturi samet un aiziet skersam!
Es jau chista domaaju WTF: "Kas man kāds ritenis atskruveejies?"G1RT5 rakstīja:Bija jautri
Braucot uz cauri centram nedaudz pabraucot pa brugji - auto vispaar sliid nost no celja pat tad kad staav uz vietas PSC
Anyway bija taa teikt interesanti + atbraucot maajaas pamaniiju ka man vel riepa laizh garaam
Uzlic VNZ uz bampera !Seeya rakstīja:Es jau chista domaaju WTF: "Kas man kāds ritenis atskruveejies?"G1RT5 rakstīja:Bija jautri
Braucot uz cauri centram nedaudz pabraucot pa brugji - auto vispaar sliid nost no celja pat tad kad staav uz vietas PSC
Anyway bija taa teikt interesanti + atbraucot maajaas pamaniiju ka man vel riepa laizh garaam
kura laiz nost?
Jā ļoti jaukas sajūtas šķērēt pa sniegu un slēgt logu tīrītājus, jo līst lietus.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Kā Tu zini ka man nav numura?!burviga rakstīja:
Uzlic VNZ uz bampera !
kura laiz nost?
daudz zinu!
Šovakar laikam daudzi sabrauks es jau šonakt paspēju rīgas ielas izslīdēt
kur shovakar notiek kaada slidinaashanaas?? :)
un cikos?
un cikos?
M.K.
tad uzreiz var elkor plaza visi pieripinat pec 22iem domaju ka sonakt bus labi tur:)
ja kadam bus labakas idejas vares doties pa ielam utt.
ja kadam bus labakas idejas vares doties pa ielam utt.
Mosh pieriposhu uz iisu bridii 10os Elkoraa shon, ja darbs laiciigi beigsies.
viewtopic.php?f=18&t=4173
kāds moš pa ceļam mani varētu paķert? ja caur centru brauc kāds..
vnk bākā švilpo vējš nesanāk lai slidinātos
vnk bākā švilpo vējš nesanāk lai slidinātos
Mož kompānijas pēc ar piebraukšu. :)
Pie alfiņas arī kāds savāksies?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16