3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 99
- chevron_right
Nu tad ja nav slinkums vari atsūtīt kādu mesidžu
Iemet caur PM savu numuru un rit pa dienu piezvanishu
Shodien folkreiss vecpilii.. nevaru saprast aizlaist vai nee :)
Tew jabut majas:D
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
esmu esmu
Kur sliipeet?
Sajuugs mazlietots, kopa ar visu 1.6l motoru, ja kadam vajag tad PM. Aprautas skruuves, lai noskruvetu, tur vajag izurbt, tapec atdoshu ar visu motoru, kuram virzulis ieklemejies, par motoru tolmeta cena. Par sajugu sarunasim.
Biju šodien tur. Maz mašīnas, no stress. Vietām kur pliks ledus, grūti savākties, kur sniegs kaut nedaudz, jau labāk Bet kopumā tie, kas tur laiž ar fwd saņem vairāk emociju. Es vairāk par 80km/h nevaru izņemt apgriešanos - met riņķīorangeman rakstīja:Aizpute, uz ūdenskratuvi.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Pie Kaspara servisā aiz Fonteina?Wildutch rakstīja:Kur Liepaja vislētāk un kvalitatīvāk varēs sametināt?
Tur jau baigi noslidinats, vakar bija daudz labak, jagaida tas sniedziņšAmish rakstīja:Biju šodien tur. Maz mašīnas, no stress. Vietām kur pliks ledus, grūti savākties, kur sniegs kaut nedaudz, jau labāk Bet kopumā tie, kas tur laiž ar fwd saņem vairāk emociju. Es vairāk par 80km/h nevaru izņemt apgriešanos - met riņķīorangeman rakstīja:Aizpute, uz ūdenskratuvi.
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Šodien "sīkais" gāja uz otru galu urbt caurumus un čekot kas tur darās. Ja varētu laist no viena gala līdz otram, būtu daudz labāk. Vienīgi, tur daži mācas slidot un manuprāt viens bļitkoja. Ja nav labas naglenes, tad sniegu vajag 100%, jo pa spoguli zero kontrole.
man bez naglam riepas, tpc visa ta braukšana palelināta kadu auto biji??
Man arī nav naglas, ziemenes ar radzēm. E30 +Audi 80 +Citroen ZX. Kā iet fwd ar labām radzēm Apkārt nemet, var uz 100 mest galā riņķī, apkārt nemet - tik ar roceni piestrādā.
uz vakarpusi jau saka gast no viena gala lidz otram. bet tad bija jauzmanas viens ar golf 3 tur vnk cik var ieskrienas un metāja uz visam pusem , 5dienas vakarā viens žiks ieluza niedres
golfs tiešām izpaudās varen jautriorangeman rakstīja:uz vakarpusi jau saka gast no viena gala lidz otram. bet tad bija jauzmanas viens ar golf 3 tur vnk cik var ieskrienas un metāja uz visam pusem , 5dienas vakarā viens žiks ieluza niedres
ir kāds bijis uz Ālandi? kādas atsauksmes?
Mļē, šonedēļ netiku uz Ālandi, tā gribēju aizbraukt!
veljoprojām gaidu snieģeli, baumo ka nedēļas vidū varētu būt..
te pat raadas ka snowstorm 5dien liepajaa
rit brauc tigru gonkaam pirkt
http://worldweather.wmo.int/044/c00174.htm
te pat raadas ka snowstorm 5dien liepajaa
rit brauc tigru gonkaam pirkt
http://worldweather.wmo.int/044/c00174.htm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14