e36.lv Jekabpils
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 22
- chevron_right
darbs vienīgais ko manīju bija spaiņa krāsas e38 ar LV karogu pie durvīm. nu braucot ārā vnk pamanīju ko puslīdz savādāku uz visa fona, tāpēc to arī nobildēju, lai atzīmētos, ka esmu bijis jūsu pusē
Iesakat kur J-pili varu notonēt logus savam e36? Meklēju googlē ne Madonā, Rēzeknē, Jēkabpili nētrada
Jeekabpils,brodi.vieniigaa vieta tuvumaa kur tonee.
Cik es zinu tad brodos to dara ļoti kvalitatīvi uz par sakarīgām cenām.GunTixV rakstīja:Iesakat kur J-pili varu notonēt logus savam e36? Meklēju googlē ne Madonā, Rēzeknē, Jēkabpili nētrada
Cik tas ir - sakarīgas cenas? aptuveni
Varat veci iedot sīkāku info lūdzu ,kas tas ir brodi tada firma vai vieta un adrese?
https://www.google.com/maps/place/Brodi ... 0de80b5ac6
kaut kur šajā rajonā. mani arī interesē adrese. negribas pus dienu braukāt un meklēt.
kaut kur šajā rajonā. mani arī interesē adrese. negribas pus dienu braukāt un meklēt.
Beerzins solīja rīt dabūt numuru tā dzeka kas tonē lai var rindu pieteikt , un ta braucam kopā
šobrīd prioritāte priekš auto ir cita un tonēšu- ja vispār to darīšu, labi ja pēc kāda mēneša.
Iebrauc Brodos un uzreiz pa kresi teritorijā iekšā. Tur būs dzeltena ēka ar vairākām garažām, brauc līdz pašam galam tur tonē logus/šuj salonus
ir te kads jekabpilii ar 2.5 benzina motoru..
?
ļoti vajag palienēt pielaikot gaisa merītāju, kā mašina uzvedīsies, citādi negribu pirkt jaunu pa 100eur, nezinot, ka tas vainigs..
?
ļoti vajag palienēt pielaikot gaisa merītāju, kā mašina uzvedīsies, citādi negribu pirkt jaunu pa 100eur, nezinot, ka tas vainigs..
Cik nu man zināms tad ar tik lielu motoru nav tur neviena kas sēdētu šajā forumā,vismaz tik bieži lai izlasītu tavu postu
Kur tad puikas paazuuduši?:D nevar but kaa visii tik aizņemti un straadigii. Pietiek straadat laiks atpusties.
Sodien straadajot raadas intreesanta doma. xD ko jus saakat ja mes uztaisam braucienu pa latgaali,saaiciinam biedrus no citam pilseetam. Paradam latgaalii.:) pa lielam pat plaans ir,vaajag tik apspriest un salikt visu pa plauktiiniem.
Sodien straadajot raadas intreesanta doma. xD ko jus saakat ja mes uztaisam braucienu pa latgaali,saaiciinam biedrus no citam pilseetam. Paradam latgaalii.:) pa lielam pat plaans ir,vaajag tik apspriest un salikt visu pa plauktiiniem.
kurš lutausis šodien nocēla man e36 no rezača? neticās, ka svētdienās šrotisti tik operatīvi strādā, tu esi svimpis, bija ideāls ziemas ledus gonku variants.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Powera uzlimes drosi vien tur kads vairak zin...
es vairāk tāpēc, ka no J-pils rajona vnk
Būtu jau foršiRobiiiits rakstīja:Kur tad puikas paazuuduši?:D nevar but kaa visii tik aizņemti un straadigii. Pietiek straadat laiks atpusties.
Fuck the fuel economy!
jaa tik mums ta tauta taada neaktiiva.
PiekrītuRobiiiits rakstīja:jaa tik mums ta tauta taada neaktiiva.
Fuck the fuel economy!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …