Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- …
- 679
- chevron_right

kompots rakstīja:Renio izsekots no dominas līdz nogriezās![]()
P.s. kabluks.

Beerzins rakstīja:Pirms kaadas studas uz chaka ielas maniits cipruss.
bila gjela takoje

kursh mani tikko izmisiigi nopiipinaja pie papirenes un salaspils shosejas krustojumaa?

ar kompatu pa brugji

Sāc iegaumēt manu auto, tumšā kūtiņa mana!Podziņa rakstīja:Vakar vizinoties pa Rīgu, samāti, redzēti un samirkšķināti ĻOTI daudzi e36![]()
Mathiass, viņa brālēns kuram aizmirsu niku, tad zaļš 36tais pirms Dienvidu tilta, uz Ziepniekkalna ielas pretī pabrauca tumša kūtiņa kura man uzmeta čau![]()
Tad uz Salu tilta pretī pabrauca 36tais ar raibiem eņģeļiem, ta pie Mola satikts un šis tas iepirkts no Shadiwskreen![]()
Tā vēl kāds bija , bet nu jau aizmirsu![]()
Ā, katru dienu Finx

Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7

sākšu raudāt
:zuze:

Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un

Tiko samāju kupeju pie studio 69 ar rūsas kapotu un eņģeļiem, biju ar melnu e46 vagonu.
Baigi naidīgā tev tā kupeja iskatās.
Baigi naidīgā tev tā kupeja iskatās.

Glanz / disku pulēšana / wheel polishing / aluminija pulēšana.
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227

šodien @ apelsins auto maisija stradat hapo,armis ,pacha ,z-streets,shadowscreens,zuze un vel vairaki e36.lv atkarigie

Jēkabpilī manīta Beerzins kūtiņa... Melnie diski
Kāpēc nesveicinies, a?

Kāpēc nesveicinies, a?

Laikam e36 mītings plazā, paldies tiem 2gb, kas samirkšķināja, lai beidzu braukt bez gaismām
Nevarēju ierubīt, kas mani sveicina. Actually nesveicina 8)
Spaiņa krāsas ovlov

Nevarēju ierubīt, kas mani sveicina. Actually nesveicina 8)
Spaiņa krāsas ovlov

Vakar pie Justa satikti Castrolls, Hapo, Frostijs, Pelmenis un varbūt vēl kādu piemirsu 

Vecīt,būsi bagāts...Deiko rakstīja:Jēkabpilī manīta Beerzins kūtiņa... Melnie diski![]()
Kāpēc nesveicinies, a?

Nu tgd ceru drizumā tikt pie koilām lai izskatas kautcik sakarīgi ar tiem diskiem,savādāk nu tāds džips un pilnai laimei vēl jadomā kur dabūt feislifta brilli,jo vakar viens ar smago man viņu iestūma dziļāk purnā

vakar plazā samātas divas calypsorot žurces
sent from lejas zirneklīša with love

No rīta jūūzeris Pērkons (laikam) satikts.. Nepaspēju pasveicināt, cītīgi pārslēdzu ātrumus
UN vēl - Jēkabpilī redzēta tumša kūtiņa ar sarkanu haubi - 2 brunetes vizinājās

Pa gabalu diži to džipa statusu nevar redzēt. Joptv, un veiksmi brilles meklējumā!

UN vēl - Jēkabpilī redzēta tumša kūtiņa ar sarkanu haubi - 2 brunetes vizinājās

Ideāli! Man tā bagātība noderēs - daudz kas kūtiņai būtu jāizdara/"jāuzprišina"Beerzins rakstīja:Vecīt,būsi bagāts...Deiko rakstīja:Jēkabpilī manīta Beerzins kūtiņa... Melnie diski![]()
Kāpēc nesveicinies, a?Es eju garām un skatos uz tavu auto,liekas kkur redzēts,tad tu pasveicini un es nevaru iebraukt kas,pēc brītiņa dagāja ka tu tak forumietis. Laikam vairāk biezpiens jāēd,lai labāka atmiņa.
![]()
Nu tgd ceru drizumā tikt pie koilām lai izskatas kautcik sakarīgi ar tiem diskiem,savādāk nu tāds džips un pilnai laimei vēl jadomā kur dabūt feislifta brilli,jo vakar viens ar smago man viņu iestūma dziļāk purnā

Pa gabalu diži to džipa statusu nevar redzēt. Joptv, un veiksmi brilles meklējumā!

Dj_zii un kupeja ar salocītu pakaļu aizmugurē uz valmieras ielas.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

jūs tur normāli bijāt ieņēmuši to stūri pie justa.Metrzz rakstīja:Vakar pie Justa satikti Castrolls, Hapo, Frostijs, Pelmenis un varbūt vēl kādu piemirsu

Nu ko 4dien+5dien pabūts Rīgā+ lauku teritorija
Satikts
Pačha
Hapo
DJ
Aizmirsu to cilvēku kas visu laiku spaisu pīpēja.
Activity
Jolciņa
Pie Alfas samāts ar baltu kabri un krēmādas salonu un sarkaniem ripuļiem (nezinu niku ,nezinu vai šeit ir)
Uz WIA Baltica samāts ar Smoke
Un pa ceļam uz Madonu pavests (aizmirsu niku) velviens šeieniets.
Priekš laukiem pilsētā labs darbs padarīts

Satikts
Pačha
Hapo
DJ
Aizmirsu to cilvēku kas visu laiku spaisu pīpēja.
Activity
Jolciņa
Pie Alfas samāts ar baltu kabri un krēmādas salonu un sarkaniem ripuļiem (nezinu niku ,nezinu vai šeit ir)
Uz WIA Baltica samāts ar Smoke
Un pa ceļam uz Madonu pavests (aizmirsu niku) velviens šeieniets.
Priekš laukiem pilsētā labs darbs padarīts

Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Calypsoroti vakar plazā bij daudzgruzs rakstīja:vakar plazā samātas divas calypsorot žurces

Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- …
- 679