5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- …
- 287
- chevron_right
tiem, kas gaida bildes - būs kaut kad rītdien, tagad es tik gribu izgulēties
un paldies par silto sagaidīšanu, būs jāpiebraukā vēl
nākamreiz nekautrējamies, nākam klāt un prasam bildes
bildes oriģināl izmēros - PM
un paldies par silto sagaidīšanu, būs jāpiebraukā vēl
nākamreiz nekautrējamies, nākam klāt un prasam bildes
bildes oriģināl izmēros - PM
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Šovakar ir kāds kam vēlme slidināties?
Būšu es ar Draugu. Divi auto jau.
Plāns ir Arēna Rīga, Elkor plaza. Tālāk jau izdomās kas un kā.
26040109 - Jānis.
Jauku vakaru.
Būšu es ar Draugu. Divi auto jau.
Plāns ir Arēna Rīga, Elkor plaza. Tālāk jau izdomās kas un kā.
26040109 - Jānis.
Jauku vakaru.
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
Ja bus salidojums plaza tad busu pec 9
Plazā kāds ir?
Sent from my ST27i using Tapatalk
Sent from my ST27i using Tapatalk
Kurinam, kurinam
Busu pec 10 min
Tas tā aiz ziņkāres...
kāds ponts stāvot uz vietas ir nokasīt riepas līdz gandrīz drātīm (piemēram: 2 attēls no augšas)?
kāds ponts stāvot uz vietas ir nokasīt riepas līdz gandrīz drātīm (piemēram: 2 attēls no augšas)?
BMW
Lai pēctam pārējie jautātu un brīnītos kapēc tā jādara.
Es tā nedarītu, taču tādus dūmus ganjau vēl nebija redzējusi plaza.
Žēl riepu, kas metamas uz vietas lkm.
Es tā nedarītu, taču tādus dūmus ganjau vēl nebija redzējusi plaza.
Žēl riepu, kas metamas uz vietas lkm.
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
katrs pats atbildīgs par savu rīcību! būyu noskaņojums, arī uzkūpinātu
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Laikam uz nākamo piektdienu būs jāpiebrauc
nevienu īsti nezinu no foruma bet skatos ka man zināms cilvēks par ar balto siermašīnu ir jūsu barā 
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
kā jau iepriekš rakstīju un teicu! nav vairs tā kā bija agrāk, šaja ziņā šeit viss ir izgājis no sliedēm un aizgājis savu ceļu! kad reģistrējos forumā lasīju noteikumus par izskatīgu( t.i lai nav šrots un kekavas ķūnis u t.t.), bet piedodiet aizbraucot uz sabraucienu uzlīmes ir pilnīgi visiem, autiņi daļa pabriesmīgi, uzvedība vispār pārsniedz visas normas! plkst 19:00 kad aizbraucu bija nez 8 mašīnas visi runājāmies, mierīgi un kad sākās tas bardaks pārgribējas tur palikt, mana skatījumā tas viss ir divu iemeslu dēļ:
1. tāpēc ka redzēju ļoti daudz jaunus gurķus , kas reāli tiko tiesības nolikuši , un nu rāda ko spēj, jo viņam tač ir BMW.
2. tapēc ka foruma vadība vairs nekontrolē pedējā laikā neko, ok, saprotu ka pa lielam ir visiem ģimenes un darīšanas savas,bet tadā gadījumā jadoma kkas lai neaizietu dziļākos rudzos!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
foruma vadiba diemzel nevar nostavet katram uz ielas klaat, jo tas jav ir uz katra pasas sirdsapzinjas ko vins dara u.t.t jo ari uzlimes izsniedzot var redzet tikai masinu un nevar but ekstrasens, un uzminet, ko vins ar to glauno, vai ari ne tik glauno auto dara ikdiena.
Teiksu godigi sobrid sabraucienos ir divas grupas izveidojušušās vai kompānijas, vieni tie vecie forumisti un otri jaunie.
Teiksu godigi sobrid sabraucienos ir divas grupas izveidojušušās vai kompānijas, vieni tie vecie forumisti un otri jaunie.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Lai arī kā gribētos, lai šādas "izklaides" paliek ārpus īsti nepiemērotām vietām, bet tas nav iespējams. Neesam mēs dzīves policija, kas mācīs kā uzvesties un nemaz to nevaram darīt. Šīs darbības ir uz katra paša sirdsapziņas.
Cepiens uztaisiits neno kaa.
Nu uzkupinaaja,tak lai izbauda to prieku
Un neticu ka jus neviens to nesat darijusi uz sabiedriska celja
ar kompatu pa brugji
iet runa par sabraucieniem, un pas'akumiem, bet ka jau teicu vad'iba ar nevar visu tomer saprotams ka vieiem ir savas ģimenes!!!!KLAVINS rakstīja:foruma vadiba diemzel nevar nostavet katram uz ielas klaat, jo tas jav ir uz katra pasas sirdsapzinjas ko vins dara u.t.t jo ari uzlimes izsniedzot var redzet tikai masinu un nevar but ekstrasens, un uzminet, ko vins ar to glauno, vai ari ne tik glauno auto dara ikdiena.
nu es ko varu pateikt, ka no šiem pasākumiem, kas ir bijuši pēddējie tas ir ligatne un šis sabrauciens, tad nu šos hausus veido jaunie forumisti, nevis vecie, un ka jau klavins teica ka tāda veidā ir jaunie un vecie, divas frontes!cipruss18 rakstīja:Cepiens uztaisiits neno kaa.
Nav runa par ģimenēm, bet gan par vienkāršu rīcības brīvību 
Bet, nu, bmw ir slimība
Visādas lēkmes dažādos momentos var uznākt 
Bet, nu, bmw ir slimība
Dogma, tam domātas trases un pamesti stāvlaukumi. 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- …
- 287