5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- …
- 287
- chevron_right

Ietekmēt nevar!
Ja nu vienīgi konkrētus kadrus neielaist publiskajos e36.lv pasākumos!
Gan paši nomierināsies, laika jautājums!
Ja nu vienīgi konkrētus kadrus neielaist publiskajos e36.lv pasākumos!

Gan paši nomierināsies, laika jautājums!

pilnīgi piegrītu!Rapakivi rakstīja:Dogma, tam domātas trases un pamesti stāvlaukumi.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.

Piekrītu! Galvenais neapdraudēt citus! 

cipruss18 rakstīja:Cepiens uztaisiits neno kaa.
Nu uzkupinaaja,tak lai izbauda to prieku
Un neticu ka jus neviens to nesat darijusi uz sabiedriska celja
šeit tev laikam nepiekritīšu. Jo kā jau tu minēji es domāju ka gandrīz ikviens kam ir rwd kurinājis ir visdažādākajās vietās, bet šeit cepiens ir vairāk par to ka tas tiek darīts plazā, sabrauciena laikā. Tomēr vajadzētu nedaudz piedomāt kur to atļauties un kur to nevajadzētu darīt.

vienigi es baidos ka driizpec sadiem izgajieniem saaks sleegt ciet plazas otro un treso stavu pec pulkstens 22.00 ka tas jav citur notiekas vai ari naks biezi kasities apsardze
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

ega rakstīja:kā jau iepriekš rakstīju un teicu! nav vairs tā kā bija agrāk, šaja ziņā šeit viss ir izgājis no sliedēm un aizgājis savu ceļu! kad reģistrējos forumā lasīju noteikumus par izskatīgu( t.i lai nav šrots un kekavas ķūnis u t.t.), bet piedodiet aizbraucot uz sabraucienu uzlīmes ir pilnīgi visiem, autiņi daļa pabriesmīgi, uzvedība vispār pārsniedz visas normas! plkst 19:00 kad aizbraucu bija nez 8 mašīnas visi runājāmies, mierīgi un kad sākās tas bardaks pārgribējas tur palikt, mana skatījumā tas viss ir divu iemeslu dēļ:
1. tāpēc ka redzēju ļoti daudz jaunus gurķus , kas reāli tiko tiesības nolikuši , un nu rāda ko spēj, jo viņam tač ir BMW.
2. tapēc ka foruma vadība vairs nekontrolē pedējā laikā neko, ok, saprotu ka pa lielam ir visiem ģimenes un darīšanas savas,bet tadā gadījumā jadoma kkas lai neaizietu dziļākos rudzos!
Tak beidz čīkstēt kā veca ome,tulīt vēl sekos kad es biju tavos gados,es tā nedarīju,bla bl bla...
Nu jā,šis te jox plazā wrb arī bija par traku,bet to ko uz ielām forumieši dara par to nu gan te nebūtu tew jasatraucas,katrs dara kā vēlas,nav mazais bērns,savārīs sūdus pats arī strebs laukā.
Nezinu kā bija agrāk bet kāda jēga čīkstēt ka naw kā agrāk (pieņemu ka wisi wnk satikās un bazarēja) ja šobrīd ir tā ka vecie (tie kas sen reģistrējušies) salien kādā barā un runājas,pieiet tāds jauniņais,saswecinās un vecie turpina runāt par sawām tēmām utt.,vnk rodas sajūta ka viņi tevi izspiež no sava bara,tad par ko brīnamies ka veidojas vairāki bari??? Tas naw domāts par wisiem kas sen jau reģistrējusies,ir arī ar kuriem var parunāt,uzzināt atbildes uz sev interesējosiem jautājumiem,bet nu esu saskāries ar šādu pieredzi līdz ar to nav vēlmes līst klāt tādam baram,tupa aplauzties un soļot tālāk. zinu ka mani pēc šitā teksta ganjau nodirsīs bet lai arī jums,tie kas sen jau forumā ir wiela pardomām kpc wiss tā iet tip uz slikto pusi.

1. Nav gan, ka jauniņos izspiež, es pats šādā piektdienas sabraukumā biju pirmo reizi (kaut gan sen jau neesmu skolnieks) un parunāju pietiekoši daudz. Stāvēja klāt ilgu laiku un runājās/jautāja viskautko vēl viens diezgan jauns puisis (diemžēl neatceros niku/vārdu). Vnk man šķiet, ka lielākai daļai jauniņo ne īpaši interesē tehniskas lietas, kuras bieži vien tiek apspriestas "veco" jūzeru vidū, da arī vispār maz kas interesē izņemot kūpināšanu un slīdēšanu.
2. "par to nu gan te nebūtu tew jasatraucas,katrs dara kā vēlas,nav mazais bērns,savārīs sūdus pats arī strebs laukā." - īsta tīņu domāšana, es jau liels, pats visu varu/māku. Da nifiga, ir jāprot izdalī dziļi personīgas lietas (par kurām citiem lietotājiem tiešām ir pofig ku Tu tur, un kā dari) un tās lietas, kas var būt arī daļēji, bet var aizskart/traucēt kkādā veidā citiem. Pēc šādiem te vandalizmiem, izkvēpinātiem "e36.lv" uzrakstiem uz baltajām sienām, kur turpat blakus arī atrodās simtiem melnu zoles nospiedumu, tiešām to plazu vnk aizvērs ciet (domājams šādā veidā turpinot ilgi gaidīt nevajdzēs). Un tad neērtības tiks sagādātas visiem, nevis tikai konkrētam cilvēkam. Cerams tas ir saprotams.
3. Nevajdzētu aizmirst autoforuma domu - tas ir tomēr veidots par/ap auto, līdz ar ko arī tādos sabraukumos runai starp tiem, kas sabraukuši vajadzētu būt par auto, nevis vnk dzeršana pirms došanos uz klubu. To var darī arī pie sevis mājās.
4. "es domāju ka gandrīz ikviens kam ir rwd kurinājis ir visdažādākajās vietās" - zinu daudzus cilvēkus, kas SABIEDRISKAJĀ vietā nav kurinajuši riepas ne reizi. Tāpēc nevajag spriest par visiem tikai pēc savas tuvākās kompānijas.
P.S. Šis ierakts nav domāts lielāku strīdu un apspriešanu radīšanai, bet tikai tam, lai konrētie cilvēki tomēr nedaudz piedomā par savu uzvedību. Kā saka, ar lielu jaudu nāk liela atbildība, tāpēc iedomājamies, ka kruti ir ar 2.8 un metināto bloķi nevis visu vakaru slīpēt (pa Plazu) bet izbraukāt to visu bez neviena riepas kauciena!
2. "par to nu gan te nebūtu tew jasatraucas,katrs dara kā vēlas,nav mazais bērns,savārīs sūdus pats arī strebs laukā." - īsta tīņu domāšana, es jau liels, pats visu varu/māku. Da nifiga, ir jāprot izdalī dziļi personīgas lietas (par kurām citiem lietotājiem tiešām ir pofig ku Tu tur, un kā dari) un tās lietas, kas var būt arī daļēji, bet var aizskart/traucēt kkādā veidā citiem. Pēc šādiem te vandalizmiem, izkvēpinātiem "e36.lv" uzrakstiem uz baltajām sienām, kur turpat blakus arī atrodās simtiem melnu zoles nospiedumu, tiešām to plazu vnk aizvērs ciet (domājams šādā veidā turpinot ilgi gaidīt nevajdzēs). Un tad neērtības tiks sagādātas visiem, nevis tikai konkrētam cilvēkam. Cerams tas ir saprotams.
3. Nevajdzētu aizmirst autoforuma domu - tas ir tomēr veidots par/ap auto, līdz ar ko arī tādos sabraukumos runai starp tiem, kas sabraukuši vajadzētu būt par auto, nevis vnk dzeršana pirms došanos uz klubu. To var darī arī pie sevis mājās.
4. "es domāju ka gandrīz ikviens kam ir rwd kurinājis ir visdažādākajās vietās" - zinu daudzus cilvēkus, kas SABIEDRISKAJĀ vietā nav kurinajuši riepas ne reizi. Tāpēc nevajag spriest par visiem tikai pēc savas tuvākās kompānijas.
P.S. Šis ierakts nav domāts lielāku strīdu un apspriešanu radīšanai, bet tikai tam, lai konrētie cilvēki tomēr nedaudz piedomā par savu uzvedību. Kā saka, ar lielu jaudu nāk liela atbildība, tāpēc iedomājamies, ka kruti ir ar 2.8 un metināto bloķi nevis visu vakaru slīpēt (pa Plazu) bet izbraukāt to visu bez neviena riepas kauciena!

d[-_-]b

1.Nu prieks par jums abiem,man tik laba pieredze nebija un šajā jautājumā aizsvīlos tik tpc ka nejau man vienam tāda pieredze,zinu arī citus lietotājus kam bijis tapat,bet nu tas taā,netaisīšu kašķi apr niekiem.
2.Lai nu tā būtu,pieņemsim ka man ir tā īstā tīņā domāšana mister pieaugušais..
Nu jebkurā gadījumā nenoliegšu ka patīk paslīpēt ielas utt,bet cenšos to darīt tur kur naw gājēju un ir pēc iespejas mazāk mašīnu,ne man wēlme kādam uznesties wirsū ne apdauzīt sawu auto.
3.Nu nezinu,naw bijis man tā ka barā kur es atrodos wisu laiku jadzir par to kur un kaa taisās wai ari pierijies utt.,pārswarā jau arītiek runats par un ap auto.. Bet neaizmirsti to ka newar jau arī wisu laiku runāt par mašīnām.
tā jau interesants piedāvājums par to metināto,diezgan pagrūts,tomēr griezoties asākā līkumā wiņi tik un tā nokauksies,lai gan ganjau kādam izdosies tas,man naw metinātā bijis jo uzskatu ka ta ir mašīnas lauzšana,wismaz ka tiem kam nedaudz žēl sava auto tomēr labāks nopirks bloķi.

2.Lai nu tā būtu,pieņemsim ka man ir tā īstā tīņā domāšana mister pieaugušais..

Nu jebkurā gadījumā nenoliegšu ka patīk paslīpēt ielas utt,bet cenšos to darīt tur kur naw gājēju un ir pēc iespejas mazāk mašīnu,ne man wēlme kādam uznesties wirsū ne apdauzīt sawu auto.
3.Nu nezinu,naw bijis man tā ka barā kur es atrodos wisu laiku jadzir par to kur un kaa taisās wai ari pierijies utt.,pārswarā jau arītiek runats par un ap auto.. Bet neaizmirsti to ka newar jau arī wisu laiku runāt par mašīnām.

tā jau interesants piedāvājums par to metināto,diezgan pagrūts,tomēr griezoties asākā līkumā wiņi tik un tā nokauksies,lai gan ganjau kādam izdosies tas,man naw metinātā bijis jo uzskatu ka ta ir mašīnas lauzšana,wismaz ka tiem kam nedaudz žēl sava auto tomēr labāks nopirks bloķi.

Tu nedaudz izrāvi šo tekstu no visa pārējā konteksta. Vairāk biju domājis to tā, ka tas ir pilnīgi pašsaprotami, ja cilvēkam ir iespēja pamēģināt, viņš to visdrīzāk arī izmantos - uz ielas, pagalmā, trasē vai kāda poligonā. Man tā ir pilnīgi pieņemama lieta, pats esmu pie krusta tā sakurinājis ka pat apstājoties pie nākamā vēl no bagāžnieka un salonā viss kūp, bet lieta tāda kad tanī brīdī man apkārt nav bijis neviens cits satiksmes dalībnieks kuram tas varētu radīt diskomfortu. BET GALVENĀ DOMA: to nevajadzētu darīt vietā kur paši savacamies, jo ko padomās tie kas iet garām tajā brīdī, jo kā jau te minēja gandrīz visiem ir uzlīmes un tā tomēr ir savā veidā reklāma, kādēļ veidot antireklāmu ar savu uzvedību.325 BMW rakstīja:
...
Ceru ka sapratīsi mani pareizi. Peace

galvenai ir tas ja Jūs atbraucat uz sabraucienu, vai arī braukājat ar e36.lv uzlīmēm, tad lūgums respektēt un ievērot foruma noteiktos noteikumus!
un nekas abnormāls tur nav atrunāts.
un nekas abnormāls tur nav atrunāts.

[/quote]Tak beidz čīkstēt kā veca ome,tulīt vēl sekos kad es biju tavos gados,es tā nedarīju,bla bl bla...
Nu jā,šis te jox plazā wrb arī bija par traku,bet to ko uz ielām forumieši dara par to nu gan te nebūtu tew jasatraucas,katrs dara kā vēlas,nav mazais bērns,savārīs sūdus pats arī strebs laukā.
Nezinu kā bija agrāk bet kāda jēga čīkstēt ka naw kā agrāk (pieņemu ka wisi wnk satikās un bazarēja) ja šobrīd ir tā ka vecie (tie kas sen reģistrējušies) salien kādā barā un runājas,pieiet tāds jauniņais,saswecinās un vecie turpina runāt par sawām tēmām utt.,vnk rodas sajūta ka viņi tevi izspiež no sava bara,tad par ko brīnamies ka veidojas vairāki bari??? Tas naw domāts par wisiem kas sen jau reģistrējusies,ir arī ar kuriem var parunāt,uzzināt atbildes uz sev interesējosiem jautājumiem,bet nu esu saskāries ar šādu pieredzi līdz ar to nav vēlmes līst klāt tādam baram,tupa aplauzties un soļot tālāk. zinu ka mani pēc šitā teksta ganjau nodirsīs bet lai arī jums,tie kas sen jau forumā ir wiela pardomām kpc wiss tā iet tip uz slikto pusi.[/quote]
saksim ar to ka palasi vispirms foruma noteikumus, un tad te kko gudri d****, pienemu ka ari tu esi te jauninais, kuram galvenais ir pastaipit kraninu kopiga sabrauksana, neka personiga bet padoma ko runa, pirms megini gudri izteikties! gribi kuupinaat riepas brauc trasee un plosies cik gribi, kamer tev slikti paliek! manis pec tu vari kaut savu autinu lauzt un apdraudet sevi, bet padomaa ari par apkartejiem satiksmes dalibniekiem,sako to, jo man ir biezi masina mana mazaa meitina (1 gads un 2 menesi) un ne vienu vien reizi esmu izvairijies krustojumos no t'adiem f1 pilotiem ka tie kas te taisa to bardaku,man tadu zalknabju pec nav jagaida nelaime! padomajiet pasi ko darat!!!!
Nezinu kā bija agrāk bet kāda jēga čīkstēt ka naw kā agrāk (pieņemu ka wisi wnk satikās un bazarēja) ja šobrīd ir tā ka vecie (tie kas sen reģistrējušies) salien kādā barā un runājas,pieiet tāds jauniņais,saswecinās un vecie turpina runāt par sawām tēmām utt.,vnk rodas sajūta ka viņi tevi izspiež no sava bara,tad par ko brīnamies ka veidojas vairāki bari??? Tas naw domāts par wisiem kas sen jau reģistrējusies,ir arī ar kuriem var parunāt,uzzināt atbildes uz sev interesējosiem jautājumiem,bet nu esu saskāries ar šādu pieredzi līdz ar to nav vēlmes līst klāt tādam baram,tupa aplauzties un soļot tālāk. zinu ka mani pēc šitā teksta ganjau nodirsīs bet lai arī jums,tie kas sen jau forumā ir wiela pardomām kpc wiss tā iet tip uz slikto pusi.[/quote]
saksim ar to ka palasi vispirms foruma noteikumus, un tad te kko gudri d****, pienemu ka ari tu esi te jauninais, kuram galvenais ir pastaipit kraninu kopiga sabrauksana, neka personiga bet padoma ko runa, pirms megini gudri izteikties! gribi kuupinaat riepas brauc trasee un plosies cik gribi, kamer tev slikti paliek! manis pec tu vari kaut savu autinu lauzt un apdraudet sevi, bet padomaa ari par apkartejiem satiksmes dalibniekiem,sako to, jo man ir biezi masina mana mazaa meitina (1 gads un 2 menesi) un ne vienu vien reizi esmu izvairijies krustojumos no t'adiem f1 pilotiem ka tie kas te taisa to bardaku,man tadu zalknabju pec nav jagaida nelaime! padomajiet pasi ko darat!!!!

Varbūt domā mani es tāds jauns pusis biju ar rūtainu baltu un zaļu jaku325 BMW rakstīja:1. Nav gan, ka jauniņos izspiež, es pats šādā piektdienas sabraukumā biju pirmo reizi (kaut gan sen jau neesmu skolnieks) un parunāju pietiekoši daudz. Stāvēja klāt ilgu laiku un runājās/jautāja viskautko vēl viens diezgan jauns puisis (diemžēl neatceros niku/vārdu). Vnk man šķiet, ka lielākai daļai jauniņo ne īpaši interesē tehniskas lietas, kuras bieži vien tiek apspriestas "veco" jūzeru vidū, da arī vispār maz kas interesē izņemot kūpināšanu un slīdēšanu.

Pēdējais labojis Artis92 - 10 Nov 2013, 15:14, kopā labots 1 reizi.

Tak beidz čīkstēt kā veca ome,tulīt vēl sekos kad es biju tavos gados,es tā nedarīju,bla bl bla...ega rakstīja:

nu saliidzinosi jā,esu jauniņais,pagaidām tik 3 mēneši ka esu te reģistrējies,bet nedirs par mani ja nekā nezini umnik...

par tiem noteikumiem,īstenībā reti kurs wairs wiņus ievēro,ja no e36.lv izslēgtu wisus kas neievēro noteikumus tad wisticamāk te wairs nebūtu wsp tautas,reti kurs ievēro noteikumus,un diemžēl jāsaka ka arī daudzi kluba biedri viņus neievēro.
Tā te varētu kasīties un kasīties,bet cik cilvēku tik uzskatu par braukšanu,tā kā tas ir bezjēdzīgi.

Tāpēc jau te arī kko rakstām, lai tie uzskati mainītos dažam labam. 

d[-_-]b

Jā, laikam Tevi gan!Artis92 rakstīja:Varbūt domā mani rs tāds jauns pusis biju ar rūtainu jaku325 BMW rakstīja:1. Nav gan, ka jauniņos izspiež, es pats šādā piektdienas sabraukumā biju pirmo reizi (kaut gan sen jau neesmu skolnieks) un parunāju pietiekoši daudz. Stāvēja klāt ilgu laiku un runājās/jautāja viskautko vēl viens diezgan jauns puisis (diemžēl neatceros niku/vārdu). Vnk man šķiet, ka lielākai daļai jauniņo ne īpaši interesē tehniskas lietas, kuras bieži vien tiek apspriestas "veco" jūzeru vidū, da arī vispār maz kas interesē izņemot kūpināšanu un slīdēšanu.
P.S. Šis ierakts nav domāts lielāku strīdu un apspriešanu radīšanai, bet tikai tam, lai konrētie cilvēki tomēr nedaudz piedomā par savu uzvedību. Kā saka, ar lielu jaudu nāk liela atbildība, tāpēc iedomājamies, ka kruti ir ar 2.8 un metināto bloķi nevis visu vakaru slīpēt (pa Plazu) bet izbraukāt to visu bez neviena riepas kauciena!Es arī pirmo reizi biju uz šadu pasākumu, iegāju vienā bariņā, sapazinos, uzjautaju sev intresējošos jautājumus pastāstiju savu pieredzi, uzklausiju citu stāstus :) bija ļoti intresanti
nelikās ka būtu atstumts, tad vel pāris cilvēki piegaja un sarunas virzijās uz priekšu :)

d[-_-]b

Es uzskatu ta izspiešana un atstumšana ir atkarīga no paša cilvēka. Ja jau atbrauc un stāv malā viens pats, tad jau protams neviens nenāks klāt un nesāks runāt, pašam jauzņemās iniciatīva un jaiet kādā bariņa, jaiepazīstas japaklausās, kāds savs piemērs japasaka, tad jau arī visa saruna norisināsies. Kurš tu īsti biji 325 BMW?

berzin, neiesu ar tevi strideties jo tapat redzu ka nav jegas, nav tev vel ta domasana tik attistita, bet nu tici man novelu tev pabut tada situacija kad, tadu ka tu teici tirlinu pec, tev vai taviem tuvajiem pietrukst paris sekundes lai ieklutu avarija ar letalam sekam, tad redzesim kadu dziesmu tu dziedasi pec tam! ka piemers ir vakardienas crash klidzina, viena loha pec, cieta daudz cilveku, jo redz vinam tak ir 300C crysler, vinam tak noteikumu nav, vins tak tikai brauca mazliet vairak par atlauto, rezultats , nav pasa un nav ari sava d'ela 4 gadus veca!
p.s lai nepiedirstu topiku, ko gribu pateikt, sitas visas kupinasanas, ardisanas tapat pie laba nenoved, sabrauciens tiesam domats lai labi pavaditu laiku a domubiedriem, visas aktvitates pec sabrauciena darat ko gribat, bet nejau uz ielam, ir tak lidauki, pamestas teritorijas, lukumi, galu gal'a ari trases!
p.s lai nepiedirstu topiku, ko gribu pateikt, sitas visas kupinasanas, ardisanas tapat pie laba nenoved, sabrauciens tiesam domats lai labi pavaditu laiku a domubiedriem, visas aktvitates pec sabrauciena darat ko gribat, bet nejau uz ielam, ir tak lidauki, pamestas teritorijas, lukumi, galu gal'a ari trases!

Smejies wai raudi,par cik kad macijos profenē bija daudz jabraukā uz skolu un atpakal tad waru teikt ka esmu bijis gan situācijās kad kads izlien uz šosejas priekšā kad pat wairs naw kur palikt,un kad wiss jau garām kājas ir wnk stīvas jo apzinies kā tiko paweicās ka neizsmērējies pret citu auto,gan arī bijis smagā avārijā kur nēsu wainīgs,no kuras roka rētās ir un paliks,lai gan tā brīža skats ir bijis daudz briesmīgāks,bet sīkumos neiedzilināšõs,tā kā man tas naw nekas jauns. Ceru ka ne tew,ne kādam citam tā negadīsies.

negribu aizskart tavas jūtas , bet man skolā mācija ka latviešu burts v izskatās šādi - "V" bet tas tā , palīdzu brālim latvim 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- …
- 287