5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- …
- 287
- chevron_right

Varbūt problema klaviatura ar "v"! 

Šitie "w" te visai bieži parādās! Kaut kādi slāvu atvasinājumi. Man darba kolēģi, kas ir krievi, man mūžīgi ar tādiem w raksta 

Tas W domāts, lai cilvēki zin, ka viņš šļupst, zinkā 2 V uzreiz ar vienu pogu, tā tak viekglāk.
Piemēram rakstit VViņš vvilku vvakar redzēja ir garāk nekā Wiņš wilku wakar redzēja.
Piemēram rakstit VViņš vvilku vvakar redzēja ir garāk nekā Wiņš wilku wakar redzēja.

Krievi "W" izmanto kā kililicas burtu "Š", jo tipa pēc skata līdzīgs. Man tā sieva citreiz SMS'kās raksta, un ar krieviem viņai nav nekāda sakara.
Domājams, tas panesies no SMS rakstīšanas uz veciem pogu telefoniem, kad bija jāspaida viena poga, lai dabūtu kādus vairākus dažādus burtus. Un "W" bija pirmais, bet lai dabūtu "V" to pašu pogu vajadzēja nospiest vairākas reizes, līdz ar ko nebija tik ātri. Un jā man tas "W" gan kā "V" gan kā "Š" arī besī! 

d[-_-]b

ok, viss pietiek piesārņot šo topiku!
Paldies!
Paldies!
Otrajā stāvā toč nevajag kurināt,un palūgšu to nedarīt!!!

Nu atvainojos pareizajiem,ne es šļupstu ne esu krievs,diemžēl tik tiešām man tas w burts ir pielipis no tiem laikiem kad telefoni bija ar pogām,skumīgi kad tad kad tiek prasīts pēc padoma kādā citā topikā neviens neatbild,un dzen kkādu hu**u,bet tiklīdz rodas iespēja tā vesela kaudze lietotāju metas virsū lai tikai norietu kādu par vienu burtu kuru nerakstu pēc lv standartiem.
PS.Atvainojos ka piediršu topiku.
PS.Atvainojos ka piediršu topiku.

Mjaaa, izlasiju pedejo notikumu 2 lpp garuma diskusiju un rodas paris jautajumu:
Jaunie forumisti, vecie forumisti, pilnigi jaunas sejas, kada starpiba ja cilveks ir atbraucis parunat ar lidzigi domajosiem, vinjam jabut ekstrasensam un jazin kuri ir kluba biedri kuri ir forumisti, un kuri ir tie jampampini kuri kurina tikai riepas un ardas pilseta?? WTF es kaut ko galigi nesaprotu te vairs, vnk tada sajuta ka driz puse foruma noraus uzlimes un viss, tiksies arpus ofic teiksim ta pasakumiem un tada gara, es neesmu ne pret jaunajiem forumistiem, ne pret vecajiem ne pret kluba biedriem, ir cilveki ar kuriem tu vnk sasveicinies, un cilveki ar kuriem tu dalies padomos un palidziba, bet viss skumjakais sak palikt tas ka reali pedeja laika ir panesies kaut kads murgs. Isti nesaprotu kadel tas viss notiek, bet nu sorry tagad pec pedeja laika notikumiem fraze BMW ir diagnoze tiek atspogulota no musu puses ideali. Nenoliedzu pats esmu plaza kurinajis riepas un ari pa ielam slipeju, ar forumistiem un ari bez vinjiem, godigi pateiksu redzot to ka tas izskatas no malas saku aizdomaties vai daru ta pat, ja daru, bet visam ir savas robezas. Un par kupinasanu plaza, plaza nav ciet tikai viena iemesla del! Multikino. Pec pedejam reizem plaza tiesam nezinu kas tagad notiks talak jo paliek ar vien trakak, jo paliek slapjs laiks, un tagad jebkurs var salikt savu masinu slipi. Un tagad pasakiet godigi, cik pec pedejiem sabraucieniem ir noskiltas masinas?? 10 ?? 20??? Laikam jau neviens tiesam neskatas video interneta un nelasa rakstus par tiesam smagiem krasiem.. Lai butu godigi, es ari slipeju, man tas patik, bet es to daru gan ielas, gan trase, gan slegtos stavlaukumos, sliktakais visa taja ir tas ka tev vairs nepaliek ar laiku ta bailu sajuta.... Neviens nevar nevienam neko aizliegt visiem iznams ka e36.lv vacas piektdienas un sestdienas no 19:00 plaza, kas grib tas brauc un kas grib tas kurina, drifto un tada garabet nu cienot citam citu, gribetu piebilst lai tiesam beigtos ta kurinasana un driftosana plasa, ja nu lidojosa gumija kadam acis trapis, vai uzskiesi virsu kada auto??? Think abougt that
Jaunie forumisti, vecie forumisti, pilnigi jaunas sejas, kada starpiba ja cilveks ir atbraucis parunat ar lidzigi domajosiem, vinjam jabut ekstrasensam un jazin kuri ir kluba biedri kuri ir forumisti, un kuri ir tie jampampini kuri kurina tikai riepas un ardas pilseta?? WTF es kaut ko galigi nesaprotu te vairs, vnk tada sajuta ka driz puse foruma noraus uzlimes un viss, tiksies arpus ofic teiksim ta pasakumiem un tada gara, es neesmu ne pret jaunajiem forumistiem, ne pret vecajiem ne pret kluba biedriem, ir cilveki ar kuriem tu vnk sasveicinies, un cilveki ar kuriem tu dalies padomos un palidziba, bet viss skumjakais sak palikt tas ka reali pedeja laika ir panesies kaut kads murgs. Isti nesaprotu kadel tas viss notiek, bet nu sorry tagad pec pedeja laika notikumiem fraze BMW ir diagnoze tiek atspogulota no musu puses ideali. Nenoliedzu pats esmu plaza kurinajis riepas un ari pa ielam slipeju, ar forumistiem un ari bez vinjiem, godigi pateiksu redzot to ka tas izskatas no malas saku aizdomaties vai daru ta pat, ja daru, bet visam ir savas robezas. Un par kupinasanu plaza, plaza nav ciet tikai viena iemesla del! Multikino. Pec pedejam reizem plaza tiesam nezinu kas tagad notiks talak jo paliek ar vien trakak, jo paliek slapjs laiks, un tagad jebkurs var salikt savu masinu slipi. Un tagad pasakiet godigi, cik pec pedejiem sabraucieniem ir noskiltas masinas?? 10 ?? 20??? Laikam jau neviens tiesam neskatas video interneta un nelasa rakstus par tiesam smagiem krasiem.. Lai butu godigi, es ari slipeju, man tas patik, bet es to daru gan ielas, gan trase, gan slegtos stavlaukumos, sliktakais visa taja ir tas ka tev vairs nepaliek ar laiku ta bailu sajuta.... Neviens nevar nevienam neko aizliegt visiem iznams ka e36.lv vacas piektdienas un sestdienas no 19:00 plaza, kas grib tas brauc un kas grib tas kurina, drifto un tada garabet nu cienot citam citu, gribetu piebilst lai tiesam beigtos ta kurinasana un driftosana plasa, ja nu lidojosa gumija kadam acis trapis, vai uzskiesi virsu kada auto??? Think abougt that

vislabākais ir dzīvot kaut kādā čuhņā un nekur nepiedalīties... kā man tas sanāk
ja ticība atļauj, tad reizi gadā var aizvilkties uz kkādu tur lielo sezonas nobraucienu vai kā, es jau nezinu, mans subjektīvi nederīgais viedoklis, pofig kkā
ja ticība atļauj, tad reizi gadā var aizvilkties uz kkādu tur lielo sezonas nobraucienu vai kā, es jau nezinu, mans subjektīvi nederīgais viedoklis, pofig kkā

un neviena komplimenta par bildēm kā tādam 

fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

azbests foršas bildes )) paris jau redzetas vk(dot)com par e36 topikos )
Hard work.......Hard work....
šitāda smirdināšanās stāvlaukumā toč ir pilnīgs lohatronisms. Jā jā esmu vecs un īgns opis kam nekas nepatīk 
P.S. mana nojauta par to ka te visādi sieristi uz e36 pārsēdušies ar laikm ir pareiza. divās bildēs sierra ietrāpijusi
nestāstat ka tā ir sveša

P.S. mana nojauta par to ka te visādi sieristi uz e36 pārsēdušies ar laikm ir pareiza. divās bildēs sierra ietrāpijusi

ziemas automobīlis, lai vecais ētrīzdezmitzeztais nau jārusina piespiedu kārtā!
Tos frizierus, kuri domā, ka šitā te spolēties un dzīt čerņu pa stajankām ir kruta, ceru, ka pēc pāris gadiem jūs liktenīgi uzrausieties uz šiem saviem postiem. Gribēšu redzēt, cik no Jums vēl domās, ka tas ir tikpat pačotna. Nav brīnums, kāpēc E36 ir izpelnīts želejnieku tituls. Ieraugot šādus pajoliņus man arī nekas cits nenāk prātā. Un tas ir tikai Latvijā. Dodat mizā!

nevajag uzreiz tik ļauni un negatīvi!
afigel

afigel

visi tik par slikto....bet nu jā, paldies par bildītēm....Azbests rakstīja:un neviena komplimenta par bildēm kā tādam

piektdiena strauji tuvojas, kāds plāno ierasties?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!

Nu slīpēt nevar vairs, sanāk daudzi paliks mājās!
Iespējams piebraukšu.. 

d[-_-]b

Plaanoju piekveept.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- …
- 287