5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- …
- 287
- chevron_right

ja arī slīpēs, es vairāk to nepostēšu šeit, lai nesākas 2 lapu garš spams325 BMW rakstīja:Nu slīpēt nevar vairs, sanāk daudzi paliks mājās!Iespējams piebraukšu..

fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

Labāk būtu pie slīpētāja-biedra piegājis un aizrādījis, nevis tikai bildes slēpis 

Dogma dusmigs 

Labāk, lai ir bildes un tas laicīgi tiek apspriests, nekā notiek tāds bardaks! :)
d[-_-]b

Neesmu dusmīgs, vienkārši neizprotu 

Kā jau iepriekšs par šādiem skatiem esmu rakstījis: "skaties mammu,ka es māku" 

Mammu, mammu skaties, es braucu bez rokām!Rolands rakstīja:Kā jau iepriekšs par šādiem skatiem esmu rakstījis: "skaties mammu,ka es māku"
Pēc 5 min..
Mammu, mammu skaties es braucu bez zobiem!

d[-_-]b

pa temu runajot :
Buusim piekdien
Buusim piekdien

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Labas ziņas sabrauciena daiļajām būtnēm
mana sieviņai būs līdz kosmētika (Rimmel,Lumene,Bourjois), smaržas (Playboy) kuras būs iespēja iegādāties par ļoti zemām cenām
tas tā lai nebūtu garlaicīgi mūsu līdzbraucējām

tas tā lai nebūtu garlaicīgi mūsu līdzbraucējām

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.

ja tās daiļās būtnes nav kautrīgas, man joprojām līdzi būs kamera, bildes par baltu velti kamēr atrodamies e36.lv sabraucienāKLAVINS rakstīja:tas tā lai nebūtu garlaicīgi mūsu līdzbraucējām

fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!

Jā jā...neslīpēs. Kā tad! Rīt lietu sola 

Varbūt arī atripināšos ...

riit vareetu es ar mosh piebraukt-varbuut kaadu uzliimi iekjert-kaa ar vietu un laiku? 

BMW_The Ultimate Repair Bill

Sen nav būts..
Jāizbrauc apskatīt nekārtību rīkotāji
Jāizbrauc apskatīt nekārtību rīkotāji

Aha neslīpēs, Metrs šodien 100% bloķi uzlika.-HAPO- rakstīja:Jā jā...neslīpēs. Kā tad! Rīt lietu sola

Vairak nebušu, pie tam 5dien geimā 500% exp...

Tad savu bloķi brauxiet testēt citur, bet ne Plazā.fishers rakstīja:Aha neslīpēs, Metrs šodien 100% bloķi uzlika.-HAPO- rakstīja:Jā jā...neslīpēs. Kā tad! Rīt lietu solaEs rīt pa dienu ar uzlikšu.
Redzēšu, ka kāds spolēs Plazà, izdzenàšu ar sūdainu mietu..!!!

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 158
- 159
- 160