e36.lv Kuldīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 41
- chevron_right
Vēlāk man iespējams nebūs laika. Varu apzvanīt kādu, ja vien neesmu vienīgais kurš nelieto.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Ok, domāju, ka ap 22:00 braukšu uz Kuldīgas centru. Būtu forši ja varētu šovakar ar vairākām mašīnām patripot ekskursijā pa Kuldīgu.Edzy rakstīja:Vēlāk man iespējams nebūs laika. Varu apzvanīt kādu, ja vien neesmu vienīgais kurš nelieto.
Nu kā svētki, kā gājiens un uguņošana?
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Atklāšana sūds, pārējo nezinu nebiju tuvumā
Kad vēl gaišs bija pabrauci garām DOMO stāvvietā ar veselu baru e39Edzy rakstīja:Tie ar to volvi? es jau pamāju pretī ar, tā jau nopratu ka tu!
Jā braukājām gan barā, Pareizāk sakot BMW barā, tik no e39 bija tika divi! braukājām šitādā izskatā! Viss kā pa svētkiem pienākas auto tīri un sakopti, un ar karodziņiem!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Jā, karodziņi laba lieta, tik uz šosejas nepatīk
Man karogs pie ātrumiem ir sadalījies ļoti ātri, tāpēc vairs nelieku. Protams kad sagribās nopirkt sarkanbaltsarkano lentīti tādu pagarāku, tad nekur vairs nevar. Izlīdzot ar naģeni un LV karogu
Esmu tik tikko pamodiesEdzy rakstīja:Nu kā svētki, kā gājiens un uguņošana?
Svētki garām, - gan atklāšana, gan salūts, gan viss pārējais. Nebiju bijis uz pēdējiem 2 gadiem un neko jaunu tā arī neredzēju.
ps. Un jā, es tevi sveicināju ar izbāztu roku no tumši sarkana A4 pie RIMI
Redzēju tevi katru dienu pa centru ripojot, un tas e39 ar tiem tribaliem uz sāniem nogalina!!!
Pats uz atklāšanu nebiju, bet dziredēju ka nekas labs tur nebija! Un cik vazājos pa pilsētu, tik tukšu Liepājeni nebiju redzējis pa pilsētassvētkiem kopš mamma atļauj vienam pa pilsētu staigāt! :D
Un jā to A4 atceros, bet no sākuma nevarēju saprast kas tas varēja būt, iedomājos par to ka varētu būt kāds no foruma, bet tā arī paliku neskaidrībā!
Un tas e39 ir īstais Andergraunds bet nu kādu džeks nopirka tādu nopirka Ceru ka tad, kad pārējo savedīs kārtībā tad tos tribalus nokasīs, bet pats smieklīgākais ir tas, ka tās nav uzlīmes, bet viņš tā ir nokrāsots
Un jā to A4 atceros, bet no sākuma nevarēju saprast kas tas varēja būt, iedomājos par to ka varētu būt kāds no foruma, bet tā arī paliku neskaidrībā!
Un tas e39 ir īstais Andergraunds bet nu kādu džeks nopirka tādu nopirka Ceru ka tad, kad pārējo savedīs kārtībā tad tos tribalus nokasīs, bet pats smieklīgākais ir tas, ka tās nav uzlīmes, bet viņš tā ir nokrāsots
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Esmu no kuldigas, bet līdz augustam vel Dobele uzturos... Augusta busu Kuldiga...Pjērs rakstīja:Vakar te paskatījos ka ir dažādās Latvijas pilsētās izveidojušās kā kopienas ? Tad nu lūk uzcepu jaunu topiku!
Cik šeit ir no Kuldīgas ?
Labs topiks :) Visi kas no Kuldigas uzrakstat PM :)... Varbut kadreiz saskriesimies, palapat :)
Nafig tev PMar4axxx rakstīja: Visi kas no Kuldigas uzrakstat PM :)... Varbut kadreiz saskriesimies, palapat :)
Tāpēc šeit ir speciāli izveidots topiks lai izteiktos, ja īpaši kāds interesē un ir vajadzība - uz priekšu!
Es pss, es nekad mūžā tādu e39 nepirktu, tur uzreiz par iepriekšējo saimnieku viss skaidrs! #navpilnssimtsEdzy rakstīja:ka tās nav uzlīmes, bet viņš tā ir nokrāsots
Varbūt tā cena bija tik niecīga, ka viņam vizuālais neinteresēja. nezinu par cik viņš viņu dabūja, bet zinu ka komforta salons un labs 3,0dīzeļspēks. Gan jau ka par mazu cenu būtu daudz ņēmēji, un galu galā auto jau var pārkrāsot.
Un jā arī nesaprotu kapēc Kuldīdzniekiem vajadzētu rakstīt pm. Palasot topiku jau var redzēt kurš ir Kuldīdznieks.
Un jā arī nesaprotu kapēc Kuldīdzniekiem vajadzētu rakstīt pm. Palasot topiku jau var redzēt kurš ir Kuldīdznieks.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Diskriminācija?
Uzmet mums gluži kā Jelgavā
Kurš pļec spolējās netālu no geidas tanka? Varbūt maka stajankā vai pa apli. Aptuveni 4:00-4:30? Izklausījās pēc nemotora. Vienkārši piebesīja, jo dikti gulēt gribējās, tagad jau virs 1.5 sukām iet
Es tas nebijuAlutinsh rakstīja:Kurš pļec spolējās netālu no geidas tanka? Varbūt maka stajankā vai pa apli. Aptuveni 4:00-4:30? Izklausījās pēc nemotora. Vienkārši piebesīja, jo dikti gulēt gribējās, tagad jau virs 1.5 sukām iet
Sent from my D5803 using Tapatalk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …