Dažādas baisas avārijas...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 27
- chevron_right
Tomaats semiiraa ir must have, bet kauns tieshaam buutu pa visu seju ja tas buutu diizelis. Ja peerk semiiru tad nepish kapeiku degvielaaRidlihs rakstīja:tad jau Tev ar e38 tomātu izlaizītu un vēl dīzeli, braukt būtu lielākais pazemojums ?
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
esi kādreiz arī izbraucis ar normālu 3.0d?
Tu man nesaac tagad staastiit cik diizelis ir blablabla. Nee neesmu un negribu. NEKAD!
Nonjem tam suudam turbiinu un tad saac saliidzinaat ar n/a benziina motoriem.
pēc tāda principa arī noņemsim benzīniekam iešprici un uzliksim atpakaļ karburatoru. nah visus vanosus utt.
Tieshi dizelis ir way to go!LitrsALus rakstīja:Tomaats semiiraa ir must have, bet kauns tieshaam buutu pa visu seju ja tas buutu diizelis. Ja peerk semiiru tad nepish kapeiku degvielaaRidlihs rakstīja:tad jau Tev ar e38 tomātu izlaizītu un vēl dīzeli, braukt būtu lielākais pazemojums ?
neesmu dīzeļu fans, propagandēt netaisos, bet tavs arguments ir invalīdsLitrsALus rakstīja:Tu man nesaac tagad staastiit cik diizelis ir blablabla. Nee neesmu un negribu. NEKAD!
yanks rakstīja:pēc tāda principa arī noņemsim benzīniekam iešprici un uzliksim atpakaļ karburatoru. nah visus vanosus utt.
Es braucu ar karburatoru, ja kas. Mani pilniigi apmierina
Man onkulim biia 2001 E38 3.0 dīzelis ar tomātu, tāds diezgan fully loaded variants ar uber daudz ekstrām.
No salona nevarēja vispār pateikt ka dīzelis, uz vietas mašīnā klusums, bet kad kārba izdomā kickdownu uztaisīt uzrāviens ir pat ļoti cienījams un skaņa ir kā kaut kas ap 6 cilindrīgo bendžu, tikai zemāka un dusmīgāka.
Degvielas patēriņš esot arī bijis neslikts, kaut kur ap 6-7l uz 100 kombinēti.
No salona nevarēja vispār pateikt ka dīzelis, uz vietas mašīnā klusums, bet kad kārba izdomā kickdownu uztaisīt uzrāviens ir pat ļoti cienījams un skaņa ir kā kaut kas ap 6 cilindrīgo bendžu, tikai zemāka un dusmīgāka.
Degvielas patēriņš esot arī bijis neslikts, kaut kur ap 6-7l uz 100 kombinēti.
3.0d e38 vidēji 6l
Visbaisākā ko manas acis ir redzējusas. bet nu nekas patīkams.
BMW - Best Motorsport Weapon
es jau nesaku ka baisa, vienkārši iemetu uzskatei, nav jau te kur iemest, nebaisas avārijas lābi viens pateica, beigsim visi pārējie kladzināt..
tieši šito ar vienu jūseri aprēcām, ka nav jau nebaisu avāriju topika, tāpēc te esi arī ielicis, bet nu parēkt jau var viss ok!
manuprat vienkarsi aizmidzis.Ridlihs rakstīja:http://www.delfi.lv/news/national/crimi ... d=45437250
Lasiju,jau. un iekomenteju. lai tie opelu, un audi fanati iet dirst
BMW - Best Motorsport Weapon
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19