5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- …
- 287
- chevron_right

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Pieriposim.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

hlamiņš arī aizripos 

Hm, arī labprāt pieripotu, īpaši jau ja Korsa un pārējie "vecie buki" būs. 

Lai brauc uz so vietinu paspoletPodziņa rakstīja:Tad savu bloķi brauxiet testēt citur, bet ne Plazā.fishers rakstīja:Aha neslīpēs, Metrs šodien 100% bloķi uzlika.-HAPO- rakstīja:Jā jā...neslīpēs. Kā tad! Rīt lietu solaEs rīt pa dienu ar uzlikšu.
Redzēšu, ka kāds spolēs Plazà, izdzenàšu ar sūdainu mietu..!!!
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Arii piekveepshu 

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Podziņa rakstīja:Tad savu bloķi brauxiet testēt citur, bet ne Plazā.fishers rakstīja:Aha neslīpēs, Metrs šodien 100% bloķi uzlika.-HAPO- rakstīja:Jā jā...neslīpēs. Kā tad! Rīt lietu solaEs rīt pa dienu ar uzlikšu.
Redzēšu, ka kāds spolēs Plazà, izdzenàšu ar sūdainu mietu..!!!
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Šovakar dikti daudz cilvēku manīts un satikts Plazā 

Hahahhaahahahahahahaaaa Kalniņ, kad brauksim tur atkal roceni testēt?

Bija Bija daudz, tik pēc plazas puse pazuda. Protams, kur nu bez crashiem šovakar.

Žogs bamperi priekšējo un viens ar e34 pret stabu izlīmējās. Viņi vēl turpina visi šķerēt, es aizbraucu mājās. Besis un miegs nāk. 

cik ar E34 īpašnieku runāju pēc tam, tad teica, ka tik durvis/ spārns un stikls no airbaga cietafishers rakstīja:Žogs bamperi priekšējo un viens ar e34 pret stabu izlīmējās. Viņi vēl turpina visi šķerēt, es aizbraucu mājās. Besis un miegs nāk.
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

fishers rakstīja:Žogs bamperi priekšējo un viens ar e34 pret stabu izlīmējās. Viņi vēl turpina visi šķerēt, es aizbraucu mājās. Besis un miegs nāk.
PSC!
Sky drifteri!

zhogs jau 2 reizi noshkilasAzbests rakstīja:cik ar E34 īpašnieku runāju pēc tam, tad teica, ka tik durvis/ spārns un stikls no airbaga cietafishers rakstīja:Žogs bamperi priekšējo un viens ar e34 pret stabu izlīmējās. Viņi vēl turpina visi šķerēt, es aizbraucu mājās. Besis un miegs nāk.

Lai aizbrauc uz 333 patrenējas stunda tur dod vairāk nekā kādi 2 mēneši šitā pa ielām slīpējot. 

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Kāds šovakar 21:00 būs plazā?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163