Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 93
- chevron_right
Besī tikko darbs beidzas atbraucu no forever alone slidināšanās un skatos šamējie jau braukā
Pie zooma satiku vēl 2 bmw nezinu kas viņi bija bet bija jautri paslīdēt kopā
Pie zooma satiku vēl 2 bmw nezinu kas viņi bija bet bija jautri paslīdēt kopā
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
Tikko ierados majaas,bet vesels bars vel pie alfas palika! Likaas bij vairaak nekaa plazaa
Bij jautri Itseviski kad tas bumers iestadija pie pasa staba un sabincix teiciens "stulbie drifteri'' :hahah
Protams niva arii
Kadas bildes rit iemetiishu
Bij jautri Itseviski kad tas bumers iestadija pie pasa staba un sabincix teiciens "stulbie drifteri'' :hahah
Protams niva arii
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
ipis rakstīja:es tiko no alfas... nu cik bijām 10 bij ne?
e36 varbuut, bet ja njem kopaa ar e46, e90, subaru, mercedes, audi un sliipeejamo NJIVU, domaju ka bijaam daaaudz...
bet bija zajebisss..
M.K.
ajj, izskatas, ka es par ātru aizbraucu prom...
Beigtais rakstīja:Tikko ierados majaas,bet vesels bars vel pie alfas palika! Likaas bij vairaak nekaa plazaa
Protams niva arii
bij arii kaads bumers kurs iestaadiija?
mees taa gaidiijaam un nesagaidiijaam... :faak:
M.K.
tom, es atgriezos un bij ok... davai rīt pievienojiestomens1 rakstīja:ajj, izskatas, ka es par ātru aizbraucu prom...
turamies!!!
Bij bij viens kurs uzsitaas augsaa uz kupenas un mazu gabalu no sataba palika Nebij tie no e36kmartiiiini rakstīja:Beigtais rakstīja:Tikko ierados majaas,bet vesels bars vel pie alfas palika! Likaas bij vairaak nekaa plazaa
Protams niva arii
Rīt tiekamies!!!!!ipis rakstīja:tom, es atgriezos un bij ok... davai rīt pievienojiestomens1 rakstīja:ajj, izskatas, ka es par ātru aizbraucu prom...
aa nu tad jau po***..Beigtais rakstīja:Bij bij viens kurs uzsitaas augsaa uz kupenas un mazu gabalu no sataba palika Nebij tie no e36kmartiiiini rakstīja:Beigtais rakstīja:Tikko ierados majaas,bet vesels bars vel pie alfas palika! Likaas bij vairaak nekaa plazaa
Protams niva arii
M.K.
Nu gan prieki gaidiit kad kaads noshkjiljaas
Nu protams ka prieki, ne to ka labak vasara paspoletu, nē vajag "šludakot" ziemā
Neviens negaidija....BuKTOP rakstīja:Nu gan prieki gaidiit kad kaads noshkjiljaas
dazi pikcer
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Soriit ir labs. Pat ar koleegja mazdu gaaja sliipi.
Vakar ievilkās darīšanas, bet pēs tam ap kādiem 21:00 braucu ar troļļuku pa brīvībeni uz šmerli. Pa ceļam manīju Devilu, kurš ar savu žileti pašļūca garām, tad braucu garām Elkoram, tur arī manīju vienu tumšu kompotiņu un dažus citus bembīšus un tad jau braucu gar Alfu un dažus manīju. Ejot uz šmerli vēl dažus manīju braucam šurpu, turpu, daži ar uzlīmēm, daudzi bez Bet jā, kā uzsniga sniedziņš tā žurkulēni savairojās uz ceļa Šmerlī satikti siikais, korsa, Pacha, Anete, imis+ draudzene un laikam viss
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Jap, vakar bij jautri paslidinats pa alfinju..
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 93