e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 62
- chevron_right
Tu biji ar zaļganīgas krāsas bmw?ROYALTY rakstīja:ak mana vecaa galva... taisniiba...marens rakstīja:GH-9892 nau tavs?no rita staveji un sildiji priekulos pie majas ap 8iem.
shodien maniits sarkanais e30 astee pie globusa..
Tā jau bus rit jādaraar4ibalc rakstīja:salej bačokā, lēnām paspaidi, moš parādīsies, ja cilindrīts nav galīgi tukš, tā vismaz līdz servim kā cilvēks aizbrauksi
Lampiņa jau ari paneli iedegas
Ja ne dudināšu ar otro līdz servisam ...
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Nu tā jau arī var, vienīgi pie krusta tā pagrūtāk dabūt mierā
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
Tad ka Bīnam jāstumj pāri
Kad braucu mājas tad jau bija ka bija visus krustus izbraukt
Kad braucu mājas tad jau bija ka bija visus krustus izbraukt
Kādu servisu, palien apakšā, 13 muciņa pašam cilindram, un 7 ja nemaldos trubiņai, un lieta darīta.:)Ozys 90 rakstīja:Tā jau bus rit jādaraar4ibalc rakstīja:salej bačokā, lēnām paspaidi, moš parādīsies, ja cilindrīts nav galīgi tukš, tā vismaz līdz servim kā cilvēks aizbrauksi
Lampiņa jau ari paneli iedegas
Ja ne dudināšu ar otro līdz servisam ...
Ja butu vasara protams
Bet ar jau var bez nagiem palikt :P
Kur nu vel ko skrūvēt :)
Bet ar jau var bez nagiem palikt :P
Kur nu vel ko skrūvēt :)
aha...Ritvars rakstīja:Tu biji ar zaļganīgas krāsas bmw?ROYALTY rakstīja:ak mana vecaa galva... taisniiba...marens rakstīja:GH-9892 nau tavs?no rita staveji un sildiji priekulos pie majas ap 8iem.
shodien maniits sarkanais e30 astee pie globusa..
Nu vo vis oki
Tas cilindrs bija
eļļa biki uz kurvja tikusi bij bet tas sīkums rit saliks kopa un aizmirsti
Tas cilindrs bija
eļļa biki uz kurvja tikusi bij bet tas sīkums rit saliks kopa un aizmirsti
http://youtu.be/DhEzSFBUZS4
aizbraucam rīt uz ninieru? izskatās, ka viens jau slidinās. kā ir - droši jau līst virsū?
aizbraucam rīt uz ninieru? izskatās, ka viens jau slidinās. kā ir - droši jau līst virsū?
uz niniera ar tiem saimniekiem esot patraki... mby driskins? cik es zinu viens unguru jau ar ietesteejis... domaaju, ka drosi...
Kāds tad sods, ja uz ezera uzliem? nemaz nezināju, ka ezers drīkst būt privāts.
nu ir tā:
Civillikumā zeme zem ūdeņiem netiek uzskatīta par atsevišķu īpašuma objektu. Piemēram, 965.pantā ir noteikts, ka, mainoties ūdens līmenim, klāt pienākusī zeme pieder krasta īpašniekam, 1108.pantā - ka ūdeņi, kas stiepjas cauri vai PIEKĻAUJAS dažādu īpašnieku zemes gabaliem, ir viņu kopīpašums. Zvejas tiesību sadalījums privātos ūdeņos 1116.p. arī notiek atbilstoši KRASTA zemju īpašumiem.
No tā secinam, ka ezers var piederēt.
Un nezinu ko uzpleči var par to piespriest...
Civillikumā zeme zem ūdeņiem netiek uzskatīta par atsevišķu īpašuma objektu. Piemēram, 965.pantā ir noteikts, ka, mainoties ūdens līmenim, klāt pienākusī zeme pieder krasta īpašniekam, 1108.pantā - ka ūdeņi, kas stiepjas cauri vai PIEKĻAUJAS dažādu īpašnieku zemes gabaliem, ir viņu kopīpašums. Zvejas tiesību sadalījums privātos ūdeņos 1116.p. arī notiek atbilstoši KRASTA zemju īpašumiem.
No tā secinam, ka ezers var piederēt.
Un nezinu ko uzpleči var par to piespriest...
nu es rīt pēc darba aizbraukšu paslīdēt.
Eh. Laimīgi Jūs cilvēki.
Man vēl jāgaida 2as nedēļas līdz tikšu beidzot pie sava aparāta un arī varēšu paslidot.
Man vēl jāgaida 2as nedēļas līdz tikšu beidzot pie sava aparāta un arī varēšu paslidot.
un kāpēc tik ilgi?NightkoN rakstīja:Eh. Laimīgi Jūs cilvēki.
kādos 17:30 būšu tur.
Atvaļinājums tad sāksies pagaidām nabags man stāv ārā un krāj rūsu.ROYALTY rakstīja:un kāpēc tik ilgi?NightkoN rakstīja:Eh. Laimīgi Jūs cilvēki.
nu mēģināšu trāpīt, bet neesmu drošs ka uzspēšu tik ātri... tik jāskatās ka Valainis nesāk jokus taisīt..Ritvars rakstīja:kādos 17:30 būšu tur.
Biju uzbraucis uz ezera. Vienīgais ko video var redzēt, ir tas,ka ezers jau ir sasalis braukāšanai.
Līdz beigām neskatīties..
http://youtu.be/1_a8jXP_Kbo
Royalty,es nebūšu vakarā uz ezera.
Līdz beigām neskatīties..
http://youtu.be/1_a8jXP_Kbo
Royalty,es nebūšu vakarā uz ezera.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16