Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- …
- 679
- chevron_right
Es jau Lkm biju vakara nagla
ja bija super
paldies visiem par super vakaru.....

Tiko manits dikti zils sedans ar spuru uz jumta uz bullu ielas dodamies uz parbrauktuvi.

šodien manīts salaspilī balts sedans sēdinats ar baliet diskiem pie hesburgera....

šodien gar plazu brauca sarkana kupeja bez pr bampera un ar meiteni pie ruļiem ap 13.00!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY

Jap bija tada lieta, ar ko tu biji nevienu 36 nemanījurolis e36 rakstīja:šodien manīts salaspilī balts sedans sēdinats ar baliet diskiem pie hesburgera....![]()

Uzmanību sanese...

20.00 plazaa maniiti vairaaki E36 biedru auto..pec vaardiem neaceros:)
p.s-kas notiek pirmdienaas?-kapeec jusu tik daudz tur i?
p.s-kas notiek pirmdienaas?-kapeec jusu tik daudz tur i?
BMW_The Ultimate Repair Bill

.. Neredzēju ne vienu ! , Bet kpc mani kādam ir jāpamana tieši, tad kad bampers stāv mājas un gaida, kad viņu sataisīs līdz galam un nokrāsos !mileniums rakstīja:šodien gar plazu brauca sarkana kupeja bez pr bampera un ar meiteni pie ruļiem ap 13.00!

Andžiņja rakstīja:.. Neredzēju ne vienu ! , Bet kpc mani kādam ir jāpamana tieši, tad kad bampers stāv mājas un gaida, kad viņu sataisīs līdz galam un nokrāsos !mileniums rakstīja:šodien gar plazu brauca sarkana kupeja bez pr bampera un ar meiteni pie ruļiem ap 13.00!![]()
pay back is a bitch,taa to sauc
njefig bamperus laust

ar kompatu pa brugji

.. Šodien pabraukāts ar castroll , aizbraucām līdz Janķels un savāktas riepas ! Paldies par riepām ! Super, beidzot būs visi diski vienādi !
.. Un vakarā vēl pavērots kā castroll ar savējo iekaro Ķekavas slapjo apli ! ;D

.. Nu visam kādreiz ir jānotiek pirmo reizi ! , No klūdām mācās !cipruss18 rakstīja:Andžiņja rakstīja:.. Neredzēju ne vienu ! , Bet kpc mani kādam ir jāpamana tieši, tad kad bampers stāv mājas un gaida, kad viņu sataisīs līdz galam un nokrāsos !mileniums rakstīja:šodien gar plazu brauca sarkana kupeja bez pr bampera un ar meiteni pie ruļiem ap 13.00!![]()
pay back is a bitch,taa to sauc
njefig bamperus laust![]()

ar zalu vectru puie restorana staveju.janķels rakstīja:Jap bija tada lieta, ar ko tu biji nevienu 36 nemanījurolis e36 rakstīja:šodien manīts salaspilī balts sedans sēdinats ar baliet diskiem pie hesburgera....![]()

Tas tak Silvīgais.Ridlihs rakstīja:

tur pat blakus arī manējais mētājās, vēlāk uztaisīšu postu par savu!

intis rakstīja:Redzēts Dogma pie maximas

Satikts dogMa ar Līgu. Paldies par apciemojumu :)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

redzēji redzēji gaju pa ietvi un baigi skatījos uz uz tevi biju ar kājām un mugurā bij veste!Andžiņja rakstīja:.. Neredzēju ne vienu ! , Bet kpc mani kādam ir jāpamana tieši, tad kad bampers stāv mājas un gaida, kad viņu sataisīs līdz galam un nokrāsos !mileniums rakstīja:šodien gar plazu brauca sarkana kupeja bez pr bampera un ar meiteni pie ruļiem ap 13.00!![]()

DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY

Jany rakstīja:Satikts dogMa ar Līgu. Paldies par apciemojumu :)

.. Nu parasti daudzi uz mani baigi skatās, un tpc jau esmu tā pieradusi, ka neņemu viņus galva un tik ļoti nepamanu !mileniums rakstīja:redzēji redzēji gaju pa ietvi un baigi skatījos uz uz tevi biju ar kājām un mugurā bij veste!Andžiņja rakstīja:.. Neredzēju ne vienu ! , Bet kpc mani kādam ir jāpamana tieši, tad kad bampers stāv mājas un gaida, kad viņu sataisīs līdz galam un nokrāsos !mileniums rakstīja:šodien gar plazu brauca sarkana kupeja bez pr bampera un ar meiteni pie ruļiem ap 13.00!![]()

.. Bet nu nākamreiz, ja redzēšu tur kādu vestē, pievērsiišu lielāku uzmaniibu ! ;DD
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- …
- 679