5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- …
- 287
- chevron_right

Šoreiz izlaižu.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Ja tikšu galā ar nogurumu pēc mājupbrauciena, tad pieklabināšuKLAVINS rakstīja:Sovakar kaads buus? :)

i will be 

Nu nezinu nezinu...KLAVINS rakstīja:Sovakar kaads buus? :)

Es jau uz vietas! 

es buusu tik pec 20.00
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Dzīvē ir sanācis tā ka nez vai piebraukšu uz Plazu kadā 5dienā vai 6dienā 

Kas šodien notiek? Nezinu vai vakarā sanāks piebraukt, bet ja pa dienu kāds tur tusējas noteikti ieripošu 

- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

Ko tad tā !?Hazard rakstīja:Dzīvē ir sanācis tā ka nez vai piebraukšu uz Plazu kadā 5dienā vai 6dienā

Parak daudz cilvēku vienkārši nogriezuši man muguru..Riccijs rakstīja:Ko tad tā !?Hazard rakstīja:Dzīvē ir sanācis tā ka nez vai piebraukšu uz Plazu kadā 5dienā vai 6dienā

Kāds ir uz vietas un kāds plāno but > ?
Drive until you die with your e36

riitaa kaads buus ? 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.

Būtu ziemenes nevis 1 vai 2mm vissezonas riepas ,tad aizmestos no Tukuma pachillot, tāpat katrs weekend's pa vecrīgu! 

šovakar laikam jau nē...bet sestdien vakarā gan pieripošu

Domājams, ka pieripošu, pēc darba! :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178