5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- …
- 287
- chevron_right

būšu @ Plaza uz 21iem
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

dvj piemetīšu pasalt un uzpīpēt 

Drive until you die with your e36

Piebraucu tagad-nav nevienas dzivibas...
BMW_The Ultimate Repair Bill

jo pa majaam aizbraucaam, jo aukstums liels 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Man par šodien butu vesels eposs ko varetu uzrakstit, bet nu noskaities un savu e36 biju pamatigi jo mani pievila un neleca, un beigas aizbraucu uz rigu ar passatu ( vismaz eco
) Nu ko tapēc ari es nepiebraucu. Vsmaz pa ceļam uz majam ieķēru jaunas tupeles žurciņai. 

Kur šodien žurkulēni slīdēs ? 

izstaniba vaetu sovakar uztaisiit kadu mini sabaucienu plazaa, un pec tam paslidinaties, potams es no malas paskatisos jo ar Golfu nekas labs nesanaaks 

Labas cenas.
Labas cenas.

labi, ka vakar neaizbraucu, daudz ko nezaudeju, bet sodien gan varetu but interesanti 

dvj es par būšu vajag slīpēt kļaviņ pa šito sniegu tavs golfs arī slīdēs tici man 

Drive until you die with your e36

es jau vakar pakeru ar aizm ratiem gan ar kreiso gan ar labo, barduru, ejot saniski
DD bet nebija stipri 

es 10 min atpakal notesteju pie majam ka sliid ar roceniCastroll rakstīja:dvj es par būšu vajag slīpēt kļaviņ pa šito sniegu tavs golfs arī slīdēs tici man

Labas cenas.
Labas cenas.

Gan jau pa visu Rīgu būs satiekami, kā parasti.bergbmw318 rakstīja:Kas $odien labs bus ?,kur? Un cikos?

Kur šodien kāds slidināsies?

Kas šodien notiek ?
ap 22 būšu plazā
varbūt kāds var ieķert for me 2 naķenes ?
labprāt paņemtu ...

ap 22 būšu plazā

varbūt kāds var ieķert for me 2 naķenes ?

- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

Cikos varētu vākties plazā šovakar?KLAVINS rakstīja:izstaniba vaetu sovakar uztaisiit kadu mini sabaucienu plazaa, un pec tam paslidinaties, potams es no malas paskatisos jo ar Golfu nekas labs nesanaaks
Uz kādiem 22 ne?
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam

es tomer sodien nebuusu, mazliet jav pa traku laiks paliek araa

Labas cenas.
Labas cenas.

Kada ziņā par traku ? es vnk veel neesmu bijis ara
Tik pa logu redzu ka sniegs !

.......74

Da normals laiks, tik priekš doties uz K2 protams protams čabīks
Tā ar nakas majas sēdēt
Nekas vismaz vares avsara vienam normali izbraukaties,jo tā visi sēņo ziemā :)

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- …
- 287