Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- …
- 679
- chevron_right

Šodien Jēkabpili redzēti daudzi e36. Visi bez uzlimēm 
skaista violeta sedināta kupeja pie Rimi.

Instagram--- toms_ko

Ridlihs ar savu mirušo ģeņģi 

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Šodien redzēju oraņdžu kūtiņu braucot caur Salu, tas ir netālu no Jēkabpils. Tā ir tāpati?Deiko rakstīja:Šodien pirms Ķekavas apļa (no Laimes pļavu puses) mēģināts "turēt līdzi" (šoreiz ar pasātu) oranžai kūtiņai vnz XX-29..

Linda rakstīja:Ridlihs ar savu mirušo ģeņģi
p.s.Ridlihs rakstīja:Nizars un Linda
kā jau parasti

Vakar Castroll ķekavā pie baznīcas ejot no līkuma apmetās
ņā pa lietainu labi slīd 

Da zbDzontars rakstīja:Vakar Castroll ķekavā pie baznīcas ejot no līkuma apmetāsņā pa lietainu labi slīd

Drive until you die with your e36

Mana pazīstamā e36. Bijām pēc trakas ballītes izdomājuši iebraukt pēc puķēmFizzy rakstīja:Šodien Jēkabpili redzēti daudzi e36. Visi bez uzlimēm

Ap plkst.14:10 uz biķernieku ielas Alps un pec tam uz Ulbrokas ielas pie Coca colas bazes uzmetu ar tālajiem A_C ar cabrio. Biju neredzama(lasīt kā-braucu ar golfu) 

Pieliec tam golfam rozā balonu 

Redzēju tevi agresīvi paātrinoties ar golfu, uz Saharova ielas, tā ka tik neredzama neesiInutak rakstīja:Ap plkst.14:10 uz biķernieku ielas Alps un pec tam uz Ulbrokas ielas pie Coca colas bazes uzmetu ar tālajiem A_C ar cabrio. Biju neredzama(lasīt kā-braucu ar golfu)

Tikai nevajag,ar golfu vispar nevar paatrināties,kur nu vel agresīvi 

[attachment=-1]uploadfromtaptalk1399914614068.jpg[/attachment] Ejot pastaigā ar mazo manīts šis uz Raunas ielas:)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Var var ar golfu but agresivs man pat policis mēģināja to piešūt kad man bija golfs un es ar viņu ārdijos..Inutak rakstīja:Tikai nevajag,ar golfu vispar nevar paatrināties,kur nu vel agresīvi

arty rakstīja:Mana pazīstamā e36. Bijām pēc trakas ballītes izdomājuši iebraukt pēc puķēmFizzy rakstīja:Šodien Jēkabpili redzēti daudzi e36. Visi bez uzlimēm
Tieši kad izkāpāt gāju aiz jums. Ar labās rokas ģipsi..
skaists autiņš tavam draugam.

Instagram--- toms_ko

Šodien mega paldies Lindai & Nizaram par aizvilkšanu līdz siikajam... tālāk jau viņam paldies par visu
turpat redzēta/satikta Justa Blaze banda. Renio
Pa gabalu redzēts Agnis ganamies ap savu auto vēl
kaut kas vēl no foruma liekas bija pēc auto tur esošajiem spriežot.

turpat redzēta/satikta Justa Blaze banda. Renio

Vakar pēc 22:00 pirms Ieriķiem redzēju neierasti laipnu braucēju, vel pie tam kādu no e36 biedriem. Paldies par laicīgu pabrīdināšanu un palaišanu garām.

Redzēju šovakar uz A7 vairākus e36.lv drotus. Jopcik, tādi termosi izpūtēja vietā, troksnis kā no kāda ZIL.

Pa ilgiem laikiem, arī mani kāds ir nospiegojisJany rakstīja:[attachment=-1]uploadfromtaptalk1399914614068.jpg[/attachment] Ejot pastaigā ar mazo manīts šis uz Raunas ielas:)

p.s. satikta Podziņa un siikais.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Vakar dj_zii, castroll, indiais, anda un finks 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- …