Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 93
- chevron_right
Beigtais rakstīja:Tikko ierados majaas,bet vesels bars vel pie alfas palika! Likaas bij vairaak nekaa plazaa
Bij jautri Itseviski kad tas bumers iestadija pie pasa staba un sabincix teiciens "stulbie drifteri'' :hahah
Protams niva arii
Kadas bildes rit iemetiishu
hehe tik nepaarptotiet tas bij prikols ko izteicos (dazhi paarpratiis vel nezinot) smiekl'iigi bij, jo pati slidinaajos tieshi un piesliideeju vinjiem klaat
Bet nju bij jautri kaa jau vienmeer
Bij prieks satikt vecos labos un jaunaas sejas arii iepaziit
Tā ņiva vai kas tas ir, tas ir kāds no savējiem vai vienkārši kāds slīdētājs???
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nav no savējiem,bet man kaut cik zināms Bez ņivas vēl ir pārbūvēts mercedes ar v12 un turbīni bagāžniekā un daudz daudz lopiņiemPodziņa rakstīja:Tā ņiva vai kas tas ir, tas ir kāds no savējiem vai vienkārši kāds slīdētājs???
Vakar paslīpēts pa elkoru un alfu daudzi satikti
Uz Elkor plaza neiesaku braukt tur liidz 24.00 izpaardoshana ,staavieta paaarbaazta - pats tiko no turienes
Ja ir domaa pasliipeet gar lupatu stendiem - droshi
Ja ir domaa pasliipeet gar lupatu stendiem - droshi
Izpārdošanas naktī man bija saruna ar mentiem. Viņi silti ieteica braukt uz rumbulu,jo ja slīpēs Elkoru tad viņi tur tupēs,un atradīs iemeslu par ko sodīt! Apkārtējie sūdzas par troksni.
redzēju kā 4 vai 5 zurkas stāvēja un menti. Tieši braucu pa brīvībeni ar subāru
viņi tāpat atradīs iemeslu jebkurā vietā un brīdī.-HAPO- rakstīja:Izpārdošanas naktī man bija saruna ar mentiem. Viņi silti ieteica braukt uz rumbulu,jo ja slīpēs Elkoru tad viņi tur tupēs,un atradīs iemeslu par ko sodīt! Apkārtējie sūdzas par troksni.
Ar baltu subāru? vēl laikam no luksafora aizvilki no sirds!?marihuans rakstīja:redzēju kā 4 vai 5 zurkas stāvēja un menti. Tieši braucu pa brīvībeni ar subāru
Viens no iemesliem bija-->pagrieziena signāla neradīšana pirms manevra,sods 10 lati! Tak što--slīpējot rādām pagriezienuV1Beta rakstīja:viņi tāpat atradīs iemeslu jebkurā vietā un brīdī.-HAPO- rakstīja:Izpārdošanas naktī man bija saruna ar mentiem. Viņi silti ieteica braukt uz rumbulu,jo ja slīpēs Elkoru tad viņi tur tupēs,un atradīs iemeslu par ko sodīt! Apkārtējie sūdzas par troksni.
ar avareikaam
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
[quote="-HAPO-"[/quote] Viens no iemesliem bija-->pagrieziena signāla neradīšana pirms manevra,sods 10 lati! Tak što--slīpējot rādām pagriezienu [/quote]]
laabs
laabs
vakar naktī ap 3:00 menti piebrauca pie elkor plaza, viens džeks metās, mēs stāvam malā, piebrauc pie mums...
Labvakar, oij labrīt... mans jau sāk ņirgt Un jūtami no jaunā VP opeļa nāk arā galvu reibinoš aromāts
Un atskan frāze, tik bez ārdišanās ( džeks aizmugurē viņiem iet šķērsām )
Mēs sakam, mēs tak neko, stāvam malā, jā labi, bet tik bez ārdišanas un aizbrauc
Labvakar, oij labrīt... mans jau sāk ņirgt Un jūtami no jaunā VP opeļa nāk arā galvu reibinoš aromāts
Un atskan frāze, tik bez ārdišanās ( džeks aizmugurē viņiem iet šķērsām )
Mēs sakam, mēs tak neko, stāvam malā, jā labi, bet tik bez ārdišanas un aizbrauc
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kaut visi menti būtu tādi
Pārsvarā visi menti ir sakarīgi,ja pret viņiem izturas cilvēcīgi. Tā teikt--dots pret dotu
+1 Cik nacies saskarties vienmeer adekvaati runaajot un izturoties var sarunaat + - Ja lecies ta pats vainiigs pa pilno-HAPO- rakstīja:Pārsvarā visi menti ir sakarīgi,ja pret viņiem izturas cilvēcīgi. Tā teikt--dots pret dotu
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Standarts. Nevajag buut penim un viss buus chiki briki ar dzeltanajiem viirinjiem.
viewtopic.php?f=18&t=4173
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …