e36.lv Kuldīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 41
- chevron_right
Aizbraukt, pakaļ trelim, atbraukt savākt auto, aizbraukt uz gonku, atvest atpakaļ, un pēc tam treli aizvest, un atbraukt mājā
Lai gan redzu daudzus kuri tālus gabalus velk auto hmmm
Mēs ar šefu gad gāzām uz gonku tad ar evakuātoru vedām, bet nu tas jau protams pašiem savs
Tieši tā. Tas ir pārāk traki un lai vilktu treileri vajag busu un pravasAlutinsh rakstīja:Aizbraukt, pakaļ trelim, atbraukt savākt auto, aizbraukt uz gonku, atvest atpakaļ, un pēc tam treli aizvest, un atbraukt mājā
Bet nu visā visumā vienkārši jāvelk, un jacer uz CP žēlastību.. neesmu jau profesionālis milijonāris braucu amatieros un cik vien lēti var, tāpēc lētākais ir ratiņi.
Nu man jau tas pats Sencis vilks, viņam pieredze un daudz burti tiesībās
es vnk līdīšu bar,ā jo no aizputes ir vairāki verķi kas piedalās, vienkārši cerēšu un CP žēlastību, ja kas.Alutinsh rakstīja:Nu man jau tas pats Sencis vilks, viņam pieredze un daudz burti tiesībās
Jāgaida, tad no saldus ripotāji Un iesēsties astē
maz jau to ripotāju no Saldus
Čau Kuldīga.
Sanāk sestdien (rit) braukt uz jūsu galu pie zobārsta.
Varbūt kāds var piedāvāt man:
*Sliekšņu uzlikas
*Divas 225/45R17 riepas
Sanāk sestdien (rit) braukt uz jūsu galu pie zobārsta.
Varbūt kāds var piedāvāt man:
*Sliekšņu uzlikas
*Divas 225/45R17 riepas
Instagram : AINARSLIPARTS
Visi nomiruši vai?
Labdien intresejos vai Kuldiga ir kads kas nodarbojas ar dzineju swapiem?
Nodarboties jau nodarbojas daudzi, bet ko īsti Tu gribi? Tikai no 1.8 uz 6cyl vienkārši pārmest ( ar noteikumu, ka viss nepieciešamais jau tev ir, vai tomēr kaut kas īsti nav un "jaunā" motora stāvokli nezini?
Nu tad rīt Vecpilī gonšķiki? Zaļs unveršāl volvo ar baloniem un treileri....
Likās ka ap kādiem 16tiem pie rimi apļa manīju Alutina Omegu. Gribēju mest ar roku, bet nezināju vai tas biji tu! pats gāju ar kājām no rimi apļa uz vējiņa pusi.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Tajā laikā es un Alutiņš bijām Vecpils trasē.Edzy rakstīja:Likās ka ap kādiem 16tiem pie rimi apļa manīju Alutina Omegu. Gribēju mest ar roku, bet nezināju vai tas biji tu! pats gāju ar kājām no rimi apļa uz vējiņa pusi.
Manai omegai aizmugurējos sānu logos ir opel-blitz.lv uzlīmes, un aizmugures stiklā arī 2 citas un protams super neglīti diski Itkā neesmu Kuldīgas apkārtnē manījis tādu pat omegu kā man hvz. Bet jā galvenais met ar roku, gan jau kādreiz trāpīsi uz īsto
Kas tur pa saietu pie jaunā tilta uz laukuma? vairāki ē triznsestie stāvēja un bars cilvēku, kāds no šejienes?
Pabraucu garām ar pelēku kupeju.
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Vai tik tie nav nemotoru sektanti...litrinjsh rakstīja:Kas tur pa saietu pie jaunā tilta uz laukuma? vairāki ē triznsestie stāvēja un bars cilvēku, kāds no šejienes?
Es arī vakarā braucot gar laukumu manīju baru ar BMW! Bet par cik uz doto brīdi vizinos ar opel corsa nemaz nedomāju ka vajadzētu piebraukt!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Jā, es arī vakar pie rimi apļa uz tā laukumiņa maniju 3gb e36 un kādus milijons cilvēkus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 41