e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 90
- chevron_right
Blakussēdētāja pusē pie akumulatora vai plusa izvada, ja aķis ir baganā. Melns apaļš štepselis.
Īsāk sakot, pie labās amortizatora glāzes ir kronšteins ar apaļu štekeri.
16.04.2013 Atsākam vecās tradīcījas un pūlcējamies pie Elvi (rūpniecības iela 77a) pulkst. 22:30 pēctam visi dodamies uz Lafloru iemēģināt savus auto pirms Mehu dienām.
nezinu kas tur būs tik vēlu pirms darbda dienas es čist nebūšu, jo darbā jau sen būšu.
Tikko RAFaa VOLVO 80 nonesa purnu smukam e36 kompotam zilaa kraasaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu parasti tauta tur ir daudz, lai neteiktu vairāk... šobrīd runa nav tikai par e36...V1Beta rakstīja:nezinu kas tur būs tik vēlu pirms darbda dienas es čist nebūšu, jo darbā jau sen būšu.
es ar hondistiem un golfistiem netusēju, tāpēc nezinu neko
Nu nau jau obligāti jātusē ar hondistiem un golfistiem, tas tak ir vnk pasākums kur savācas tauta ar jebkādiem autiņiem, un ir arī iespēja, kā teikt, patusēt savā bariņā, uzkūpināt kādu dūmu un ja ir vēlme palaist pastaigā sava auto kumeļus
tas jau nebija sliktā nozīmē domāts. tas pats 4-6 golfs tak tīri smuki ir. hondas arī daudzas patīk. vairāk bija domāts, ka nepazīstu tādus cilvēkus personīgi ar tādiem autiņiem kas brauc. kurā katrā barā tak nebraucu randomā klāt runāties.
arī nebūšu .
es gan laikam aizbraukšu paskatīšos, kas tur notiek!
e36 vadītājs pēc tam nenonesa purnu volvo vadītājam ar kāju?Orkaans rakstīja:Tikko RAFaa VOLVO 80 nonesa purnu smukam e36 kompotam zilaa kraasaa
Jelgavā pārsvarā sievietes ar kompotiem braukā. nu vismaz cik es esmu redzējis.
domā sivietes nevar ar kāju pa seju iedot
vai tik šodien pie MC nebija Savat braucamais pilns ar čikām ?
čaw gribeju uzzināt, kas brauc no jelgavniekiem uz sezonas atklāšanu 18.05 ?
Mēs ar Ch. it kā runājām, ka varētu braukt.
+1 ar domaju braukt
Mybe 5dien vai 6dien vakara saskrienamies kkur centrā? _yanks_
Mybe 5dien vai 6dien vakara saskrienamies kkur centrā? _yanks_
nevaru ne piektdien, ne sestdien.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19