Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- …
- 679
- chevron_right
..un izdauziit vinam seju?Elinaaa rakstīja:gribu atrast šīs mašīnas iepriekšējo īpašnieku

Lomax rakstīja:Satikts dogma, veikt deals, liels paldies![]()

Šodien alnitos dobeles csdd un artix94 jelgavā uz dobeles šosejas

Nemanīju tevi, būtu pasveicinājis 

Melns riepu kūpinātājs devās no Vecmīlgrāvja uz Zemgaļa gatvi. Laikam silda riepas rītdienas dragrace 

Heh bija gan tada lieta pec tam visu vakaru tevi nemaniju :PTheMoneyTeam rakstīja:Pie plazas samāts Rolitis

.......74

Redzēju Orandžu kūtiņu ar m paku braucot uz Bausku iecavā, un arī Ķekavā samirkšķināts. 

Sēžot a7 ap 3:40 redzēts HAPO divreiz vizinoties garām
Un ja nemaldos arī rumbulā ap 2:00 arī redzēts, un kā jau katru reizi e36 tur daudz :) šoreiz neviens ar uzlīmi arī es nē

Nebija Orkana ex kūtiņa gadījumā?slīpētājs rakstīja:Redzēju Orandžu kūtiņu ar m paku braucot uz Bausku iecavā, un arī Ķekavā samirkšķināts.

Vakars satikti: activity, Jolcinja, Renio, Agnis, Cipruss, Johnny, Alps.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Vakar man pa melnsila ielu lidz agenskalnam sekoja viens no dzeltenajiem 

[quote="slīpētājs"]
Redzēju Orandžu kūtiņu ar m paku braucot uz Bausku iecavā, un arī Ķekavā samirkšķināts.
Tas biju es

Tas biju es

Pēdējais labojis Witbooy - 17 Mai 2014, 08:29, kopā labots 1 reizi.

Vakar -HAPO- manīts rumbulā un veel paris žurkuļi 

Kurš tur riepas kūpināja un neļāva man mierīgi skrūvēt?hawk_lv rakstīja:Vakar -HAPO- manīts rumbulā un veel paris žurkuļi

Es uz darbu braucu!kas_es_esmu rakstīja:Vakar man pa melnsila ielu lidz agenskalnam sekoja viens no dzeltenajiem

Pēdējā brīdī tevi atpazinu tikaiArtix94 rakstīja:Nemanīju tevi, būtu pasveicinājis

EsRidlihs rakstīja:Sarkans sedans sedinats, dizelis un arprataa kuuposh tiko no Kaivas ielas atpakalgaita izbrauca

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- …