Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- …
- 679
- chevron_right

Bij tāda lieta jāRolitis rakstīja:Kartejo reizi satikts un redzets TheMoneyTeam:D:D

no sporta bara noskatijos, shodien kegumam cauri pa soseju uz lielvardes pusi aizmauca melns sedans ar oranzhajiem uzrakstiem, cik noprotu lietotajs Ridlihs :)

kur tur ir sporta bārs? 

aiz stacijas apm 150m, un parsimts metri pirms keguma robezhas zimes braucot uz lielvardes pusi ir tads asfalta laukuminsh un tur ir tada maza koka majinja dzeltenigi bruna ar terasi kur zalji saules sargi tagad, un laikam uz tas budas ir uzraksts KESHA 

ā, skaidrs, ..... ar ko tad Tu pārvietojies tagad?

pashlaik esmu bez auto, shodien vizinajamies ar richukiem pirma shosezonas diena un uzreiz kkadi 45km 

marux, jā 
Satikts 540i

Satikts 540i

nu es arī braucu mājās no sportiskām aktivitātēmhouseworx rakstīja:pashlaik esmu bez auto, shodien vizinajamies ar richukiem pirma shosezonas diena un uzreiz kkadi 45km

Ridlihs rakstīja:nu es arī braucu mājās no sportiskām aktivitātēmhouseworx rakstīja:pashlaik esmu bez auto, shodien vizinajamies ar richukiem pirma shosezonas diena un uzreiz kkadi 45km
esi parvacies uz Lielvardi, vai tas rajonu?!, sen nebiju apmeklejis forumu(tadel kad esmu bez auto tb bmw

to houseworx: nu tā sanāk 

Paļdis. :)Edza rakstīja:Vakarā pl9 Redzēts Finks braucam gar spici..smuks tev tas autiņš
Kur pats slēpies?

@ Cabo bišķi pasēdēts ar Alpu, Sabinchix, Balceru+Bloķi
, Pachu & Anetiiti un turpat vēlāk satikts TheMoneyTeam

paldies , pēc sīkāmiem pētījumiem izrādās ka tosola šļauka no radiatora bija izdomājusi šķirtiesRolitis rakstīja:Vakardien izpaliidzets edrju uz barona ielas bija palicis .... sry ja nepareizi uzrakstiju nicku

Nē, es braucu no salu tilta puses, redzēju tevi, kad stāvēju zem dzelzceļa tilta, tu pabrauci garām pretējā virzienā.QSX rakstīja:Tas biji Tu, kas gāzēja uz Brīvības ielas?dexter1 rakstīja:Redzēts QSX uz lāčiuplēša ielas.

Biju tanī lielaja ford DzipaFinks rakstīja:Paļdis. :)Edza rakstīja:Vakarā pl9 Redzēts Finks braucam gar spici..smuks tev tas autiņš
Kur pats slēpies?

ocd clean

Kurš man nederējaAzbests rakstīja:piebrauca Beerzinsh, ieguva stilīgu, hromētu cigarešu piepīpējamo

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- …
- 679