Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- …
- 679
- chevron_right
Jaa, es tur atstaju pie darba, jo baig gruti iebraukt teritorijaa 
Sent from my S3 mini using Tapatalk

Smiltenes - Gulbenes piķis: našķīgā kupeja, balta ar melnu jumtu. Gulbene city bieži manīts. Vecīt ja Tu mani dzirdi - 

Heee, laba doma!Gekons rakstīja:Skaidrs bus jauzliek kaut kas lai vieglak atpazit...AizdomāmBagāts[emoji769] rakstīja:Jā, pēdējā brīdī arī uzmetu ar roku, bet pa gabalu jau ieraudzīju, ka brauc sudraba kūtiņa, tikai ilgi kaukulēju, vai esi Tu, vai nēGekons rakstīja:Aizdomigais sasveicinats uz Vienibas gatves...

Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.
Marens tikko pabrauca pretii starp siguldu un ligatni 

Satikts Aduks @Riga Plaza PTA darba vietā. 

Andžiņja rakstīja:.. Un tgd ātri atzīstās kurš tas bija, kas pirms nepilnām 30 min. apdzina mani pirms ķekavas apļa un nekur tālu netika un pec tam starp ķekavu un Daugmali ar mani brauca uz 160 km/h !?![]()
.. Tumši sarkans bembuciits ar nr. zīmi - ED-153 .. Skaistulis !![]()
.. Dēļ jums dabuju pabiedēt mammu !![]()
https://www.facebook.com/girts.ozolins.3?fref=nf
tik zemu lidoja

Drive until you die with your e36

Ar ko tu biji?nemaniju tevi.matissc rakstīja:Marens tikko pabrauca pretii starp siguldu un ligatni

šovakar ap desmit pāri septiņiem uz piedrujas ielas manita melna kupeja ar kluba uzlīmēm HC-90.. braucu no darba mājās melnā škodā octavia un tu uz slāvu tilta turējies viņai astē 

Purvciemā ar ziliem diskiem, noslāpa jo pamaisīja taksis, un tad slīpi pa līkumu
kurš biedē iedzīvotājus? 

Pēdējā brīdī pasveicināts Rolitis pie maxima noliktavām.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Viss nāk ar laiku, nevar gribēt visu uzreiz.

Redzēta kūtiņa Daugmalē (uz apvadceļa) smuka, violēta toņmaiņa kā man. šodien ap 15:30 

Vakar vēlā vakarā Sīkais uz Valdemāra ielas sasveicināts.
ar smago kaa vienmermarens rakstīja:Ar ko tu biji?nemaniju tevi.matissc rakstīja:Marens tikko pabrauca pretii starp siguldu un ligatni

Hazards tgd Balvu Estrādē. 

8-)
Manita sarkana kupeja kengaraga tirgus rajona pie daugavas ap 19;30 ar uzlimi no atklashanas uzmetu heya bet laikam pa velu
Sent from my GT-S5690 using Tapatalk 2
Manita sarkana kupeja kengaraga tirgus rajona pie daugavas ap 19;30 ar uzlimi no atklashanas uzmetu heya bet laikam pa velu

Sodien, nu jau vakar brauca pretī Bērziņš grīziņkalnā... 

Biju ieskrejis plaza ap 21 tur daidzi maniti heya milenium skatos diskus nesi salabojis?!

Sovakar īsi pirms 12 uz Ulmaņa gatves sasveicināts Armis, pabraukts blakus un pārmīti pāris vārdi
Vēlāk nedaudz pirms 01:00 iebraukts plazā uz labu laimi un satikti vēl: Kļaviņš, Inutag, erda, cipruss18, kompots un Megatrons.

Vēlāk nedaudz pirms 01:00 iebraukts plazā uz labu laimi un satikti vēl: Kļaviņš, Inutag, erda, cipruss18, kompots un Megatrons.

Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- …
- 679